instagramaccount
Fotografie

Zeven op zondag #22

Genoten jullie ook zo van de zon de afgelopen dagen? Wij alvast wel! En nu het zondagavond is, is het tijd voor een nieuwe Zeven op Zondag. Dat is trouwens een rubriek waarin ik aan de hand van zeven foto’s die mijn Instagramaccount net niet haalden terugblik op de voorbije (twee) weken.

Benieuwd welke foto’s mijn Instagramaccount net niet haalden?

 1. Net als iedereen genoten ook wij van de zon de afgelopen dagen. En ging ik met Tuur spelen in de speeltuin net achter de hoek. Er is daar een zandbak, iets wat Tuur geweldig fijn vindt 🙂
 2. Onlangs trakteerde ik mezelf op een nieuwe handtas. Ik ben al eventjes fan van Burkely en toen ik deze zag werd ik er op slag verliefd op. Het is bovendien een erg praktisch model, dus dat is dubbel scoren!
 3. Mijn principes over kleren met tekenfilmfiguren op werden door de meter van Tuur volledig overboord gegooid. De Piet Piraat pyjama had hij al, maar daar kwam hij niet met buiten (oef :-)). En toen krijg hij een Paw Patrol pet cadeau van zijn meter. Sindsdien wil hij enkel nog die pet aandoen … dus was het hier bye bye principes.
 4. Donderdag ging ik langs in de pop-up winkel van Furnified. En wat spotte ik daar mooie spulletjes! Ze zouden perfect passen in ons huis. Nu enkel nog het lief overtuigen 😉
 5. Koffie valt hier nog steeds erg slecht op mijn maag. En dus zocht ik andere drankjes om ‘s ochtends te drinken. Dit recept ben ik nu al een paar dagen aan het drinken en het bevalt me enorm goed.
 6. Recent liep er in de Delhaize een spaaractie van Berghoff. En ik werd instant verliefd op deze mooie, leuke en vooral ook praktische mok. De zegeltjes werden netjes gespaard. En sindsdien gaat deze leuke mok trouw mee op stap.
 7. Zomerse temperaturen, die smeken om een ijsje. Ik was dan ook ongelooflijk blij toen ik zag dat ze in de Delhaize bij ons (eindelijk) deze plantaardige ijsjes hadden. Ze smaken trouwens overheerlijk, waardoor ik moeite moet doen om de pot weg te zetten 😉

Waar waren jullie de voorbije dagen met bezig? Welke foto’s haalden jullie Instagramaccount of andere social media accounts net niet? 

14 Comments

  • Evi

   Er zitten nog suikers in, maar volgens de verpakking alvast best wel wat minder dan in andere ijsjes. Zo een suikervrije versie zou ik ook wel zien zitten 😉

 • Samaja

  Leuke handtas! De mijne is dezelfde kleur, zo handig, dat past bij alles. Ik heb de voorbije dagen veel geshopt en genoten van het mooie weer en van onze tuin.

 • Josefien

  Ik moet hier soms ook eens mijn principes overboord gooien… Maar als ik Emil dan zie lachen door hetgeen waar ik ‘tegen’ ben, dan kan ik er wel mee leven. Zolang er een evenwicht is, is het goed 🙂

  • Evi

   ‘t is dat he; zolang er evenwicht is is het meer dan prima 🙂 Als ik zie hoe blij hij is als hij die pet & pyjama aanheeft, dan vind ik het niet zo erg hoor.

 • Hilde

  Ik ging naar de Libelle-mama-verwendag. Furnified, daarvan had ik nog nooit eerder gehoord…tot nu dankzij jouw post hier 🙂 en inderdaad mooie spulletjes. Zo’n drankje maak ik ook wel eens, ik noem het mijn ‘feel good drink’.

 • fieke

  Wellicht ben ik de enige die niet zo heel erg heeft genoten van het weer. Ik vond het té warm, en ik voel me al snel heel slecht bij te warm (lage bloedddruk). Maar binnen met een boek, of samen met J. naar Harry Potter kijken, dat is ook zo slecht nog niet. En fijn dat je die ijsjes hebt gevonden! Ik heb alleen nog maar de chocolade-hazelnoot geproefd, en ben benieuwd naar de andere soorten!

  • Evi

   Ik vind de kokosvariant beter dan de chocolade-hazelnoot 🙂 En alhoewel ik enorm van de zon kan genieten, kan ik evengoed hard genieten van op zo een dagen binnen te zitten met een boek of net als jij naar Harry Potter te kijken.

 • Flavie

  Ik heb het eerder voor Nathan, dus ik trakteerde mezelf vorige maand op een nieuwe handtas van Nathan ;-).
  Nieuwe spulletjes kopen voor de toekomstige woning is zo leuk! Wij zijn momenteel bezig aan de tuin… véél ideeën, maar o zo veel werk, maar het komt goed!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *