Interieur

Woon- en slaapkamer make-over met de posters van Poster Store

We wonen intussen net iets meer dan twee jaar in ons huis. En kozen er dit jaar bewust voor om vooral onze tuin en terras af te werken. Maar het begon bij mij toch ook te kriebelen om ons interieur wat gezelliger te maken. En dat lukte me dankzij de leuke en vooral ook betaalbare posters van Poster Store.

Fijne wanddecoratie dankzij betaalbare posters van Poster Store

Het plan was hier dit jaar sowieso om werk te maken van onze tuin en heel misschien ons terras. Maar door de hele corona shizzle kregen die plannen net wat meer prioriteit. En voerden we sommige dingen versneld uit. Maar dat betekende natuurlijk ook wel dat de andere plannen die we hadden om ook binnen ons huis wat af te werken naar de achtergrond verschoven. En dat vond ik wel wat jammer. Want ok, we gaan dan wel niet meteen behangen of schilderen. Maar dat betekent natuurlijk niet dat je het thuis niet gezellig kan maken! En dat deden we dankzij de posters van Poster Store.

Na wat rond te snuisteren op hun website was ik onder de indruk van het aanbod aan betaalbare posters in verschillende thema’s, designs, formaten en stijlen. Iedere dinsdag verschijnt er trouwens een nieuwe postercollectie online. De fotolijsten van Scandinavisch design die je meteen mee kan bestellen vind ik trouwens een absolute meerwaarde. En je krijgt ook heel wat inspiratie om bijvoorbeeld je eigen fotowand te creëren.

Maar er is meer! Want alle posters worden op duurzaam geproduceerd papier van hoge kwaliteit geprint. En het bedrijf streeft bij al zijn activiteiten naar korte transportroutes en maakt gebruik van slimme logistiek. Waardoor ze hun ecologische voetafdruk zo klein mogelijk houden. Iets wat ik altijd wel mooi meegenomen vind als ik bij webshops bestel.

Poster Store: alfabet
Inspirerende quotes in onze woonkamer

Om de muren van onze woonkamer wat op te fleuren koos ik heel bewust voor enkele posters met inspirerende quotes en teksten. Ik ben daar sowieso wel al fan van en dus was dat geen moeilijke keuze 🙂 . Om het voor het lief wat makkelijker te maken selecteerde ik op voorhand enkele quotes die ik mooi vond. En dan mocht hij daar uiteindelijk een finale selectie uit maken. Ik bestelde er trouwens ook meteen heel stijlvolle en tijdloze zwarte fotolijsten bij.

Inspirerende quotes

Sinds een week of twee hangen ze hier aan de muur. En geniet ik eigenlijk nog net dat tikkeltje meer van onze woonkamer 😉 .

Vrolijke kinderposters voor Tuur

Ook de kamer van Tuur werd opgevrolijkt met leuke kinderposters! Eentje met een fijne afbeelding van een vosje erop. En een andere met letters en afbeeldingen, zodat er een klein tikkeltje een educatief element aanwezig is 😉 . Uiteraard mocht Tuur zijn eigen keuze maken uit een ruime selectie posters die ik op voorhand selecteerde.

Poster Store: kinderposters

Omdat het in een kinderkamer wel wat speelser mag koos ik hier voor posterhangers in plaats van lijsten. En toegegeven, die staan prachtig in Tuur zijn kamer (en passen ook perfect bij de rest van het interieur!).

Poster Store: kinderposters

Het is duidelijk: wij zijn best wel fan van de leuke en vooral erg betaalbare posters van Poster Store!

En dat is ook fijn voor jullie, want omdat wij er zo blij met zijn heb ik een klein cadeautje voor jullie. Als jullie de code evi20 gebruiken bij jullie bestelling, krijgen jullie namelijk 20% korting op alle fotolijsten en posters (excl. selection). De code is geldig t/m 24 oktober 2020. 

*Deze blogpost bevat gesponsorde producten. Maar dat doet niets af aan mijn eerlijke mening.

4 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *