gelukjes
Gouden randjes

Mijn kleine gelukjes van 2020 #3

Al sinds het begin van dit jaar schrijf ik elke ochtend in mijn SuccesPlanner de kleine dingen op waar ik de voorbije dag dankbaar voor ben geweest. Het is hier zeker en vast niet elke dag rozengeur en maneschijn, maar ik probeer wel om in elke dag iets moois te vinden. En sinds kort pen ik die kleine gelukjes ook hier terug neer.

gelukjes

De vorige keer blogde ik nog over mijn kleine gelukjes van juni en juli. Deze keer hou ik het op de maand augustus 🙂 Want jullie lezen dat blijkbaar wel graag, die kleine gelukjes. En toegegeven, ik blog er ook wel graag over!

Starten met de cursus Canva voor beginners ♥ na afloop merken dat ik heel veel plezier haal uit mijn ontwerpen in die tool te ontwerpen ♥ wandelzoektocht in het Vrijbroekpark in Mechelen met Tuur ♥ joggen terug oppikken en daar opnieuw meer plezier aan beleven ♥ lunchdate met het lief en Tuur bij één van onze favo resto’s in Asse ♥ gaan zwemmen met Tuur ♥ opnieuw naar podcasts beginnen luisteren ♥ middagdutjes ♥ lunchen met een vriendin in Vilvoorde en daar een overheerlijk stukje taart eten na een fantastisch lunchgerecht ♥ rustige weekends ♥ inspirerende en verhelderende calls met een coach ♥ dinner date met het lief ♥ mijn bril opnieuw veel meer dragen en de positieve effecten daarvan merken voor mijn ogen ♥ een relatief rustige binnenspeeltuin ontdekken met Tuur brunchen met onze bubbel ♥ heerlijke gerechten voor die brunch klaarmaken uit het boek The breakfast club van Kokerellen ♥ ons gazon dat gezaaid wordt ♥ pancake breakfast op zondag ♥ deugddoende gesprekken bij de psycholoog ♥ Borgen opnieuw ontdekken en kijken op Netflix ♥ morning work-outs ♥ work-outs van Bamsfit@home

Zeg eens, wat waren jullie kleine gelukjes de afgelopen tijd?

17 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *