instagramaccount
Fotografie

Zeven op zondag #12

Zondagavond, tijd voor een nieuwe Zeven op Zondag! Een rubriek waarin ik zeven foto’s van de afgelopen (twee) week(en) post die mijn Instagramaccount net niet haalden. Door ze hier te posten blik ik samen met jullie graag nog eens terug op die momenten.

Kijken jullie mee? 

BlogkalenderFileplezierBloem-TuurTuur-de-leeuwVerwenpakket-KristienJoggen-met-coachSinterklaassnoep

 1. Een fikse verkoudheid, oogontsteking bij het lief, muizenissen in mijn hoofd, onverwachte wendingen op het werk, … het zorgde ervoor dat het schrijven en lezen van blogs wat achterstand opliep. Maar het komt allemaal wel goed. Want ik maakte dit weekend werk van de planning voor november!
 2. Dinsdag bracht ik gigantisch veel tijd door in mijn auto. Ik zou een dag vanuit Loos (Frankrijk) werken en had file ingecalculeerd. Dat ik dankzij een paard – vrachtwagen – motard twee uur op hetzelfde plekje zou stilstaan had ik echter niet voorzien. Gevolg, een autorit van 2 u. werd er plots eentje van 5. Gelukkig had ik water en eten mee. Jullie mogen wel drie keer raden waar ik naartoe spurtte eenmaal ik in Loos was 😉
 3. Donderdag maakten Tuur en mijn mama een uitstapje naar de bloemenwinkel. Hij had ook voor mij een bloemetje mee. En gaf het zo fier als een gieter af!
 4. Deze week vierden ze in de crèche Halloween. En mochten alle kindjes zich verkleden. Tuur was grote fan van zijn leeuwenpakje. En brulde als een echte leeuw als hij het aanhad 😉
 5. Pakjespost is altijd fijn! Ik was jammer genoeg niet thuis toen het pakje geleverd werd. En dankzij de openingsuren van ons postkantoor duurde het even voor ik het kon ophalen. Maar ik ben er wel ongelooflijk blij mee! Want Kristien heeft haar best gedaan: ik werd verwend met erg leuke spulletjes!
 6. Gisterenochtend kwam ik extra vroeg uit mijn bed, dusja best wel wat wallen te zien. Reden voor dat vroege opstaan? Samen met een coach werkte ik aan mijn looptechniek. Blijkt dat ik eigenlijk best wel wat verkeerd doe als ik loop. Maar niet getreurd, ik kreeg heel wat tips & tricks mee. En ben benieuwd of ik erin ga slagen om anders te joggen.
 7. Ik ben altijd al fan geweest van Sinterklaas en zeker nu Tuur er is. Aan al dat lekkers dat dan in de winkel ligt, kan ik niet altijd weerstaan. Maar af en toe zondigen, dat mag wel eens 😉

Hebben jullie ook last van ziektekiemen? Namen jullie foto’s die uiteindelijk jullie social media accounts (net) niet haalden? 

12 Comments

 • Samaja

  Voorlopig nog niet teveel last gehad van ziektekiemen, laat ons hopen dat het zo blijft! Veel beterschap voor jullie! Dat leeuwenpakje is echt too cute.

 • Hilde

  Hier heel even last gehad van ziektekiemen, gelukkig maar van korte duur. Op Halloween wordt gretig ingespeeld van de crèches/scholen uit van jongs af aan hé. En echte post ja ik blijf het ook leuk vinden mede dankzij snail mail :-), leuk om te sturen èn te krijgen. Ik blijf het hier graag volgen. Plannen voor het bloggen is voor mij ook een grote hulp. Geeft een goed overzicht zo.

  • Evi

   Ze spelen daar inderdaad gretig op in, al moet ik toegeven dat ze ook echt wel rond werken in de crèche. Het zijn vaak thema’s van twee weken en dan vinden er allerlei activiteiten rond die thema’s plaats. En inderdaad zo een blogplanning is een grote hulp 🙂

 • Sofie

  OMG!! 5 uur in de auto!
  Ik had vrijdagavond/nacht wat last van keelpijn zaterdag liep ik een beetje mottig maar daarna was ik weer helemaal in orde 🙂

  • Evi

   Ik had het daarvoor ook nog nooit meegemaakt. En had ik niet zoveel schrik gehad omdat ik op een autostrade stilstond ik was wel eventjes uit de wagen geweest. Maar nu leek het me beter te zijn om veilig te blijven zitten 🙂

 • zwartraafje

  Ik ben ook fan van zijn leeuwenpakje. Wat een schattige leeuw. Ja hoor, hier zijn de ziektekiemen ook van de partij. Mijn immuniteit is nogal rampzalig waardoor ik regelmatig ziek wordt. Dit seizoen nog wat meer als anders. Zo zit ik momenteel al enkele weken met een hardnekkige blaasontsteking. Maar goed dus dat ik niet mee vijf uur lang in de auto moest zitten wachten. 🙂

 • Flavie

  Momenteel enkel last van vermoeidheid en lichtjes pijn aan de keel… dus dat valt nog goed mee.
  5 uren in de wagen… OMG… om zot van te worden! Gelukkig had je eten en drinken bij 🙂

 • Leen

  Hopelijk zijn de ziektekiemen intussen weer vertrokken…. 🙂
  Die looptechniek, daar ben ik wel benieuwd naar. Zijn er dan manieren om ‘juister’ te lopen?

  • Evi

   Het schommelt, af en toe komen ze nog eens terug 🙁 Goh of het echt juister lopen is weet ik niet, maar nadat er een analyse werd uitgevoerd zag ik wel duidelijk dat ik wat doorzak als ik jog (iets wat je blijkbaar beter niet doet), dat ik op het voorste stuk van mijn voet land ipv achterste en dat ik mijn been niet hoog genoeg ophef. Als ik daar nu aan werk zou het me moeten helpen om vooral soepeler te lopen. Het is blijkbaar wel niet zo makkelijk om dat te wijzigen want het is een soort van automatisme en gewoonte die je moet doorbreken. Maar ik vond het wel superinteressant en ben er sindsdien toch wel aan aan het werken.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *