5 beelden
Fotografie

5 beelden, 5 dingen #17

Eind 2021 besloot ik om de rubriek 5 beelden, 5 dingen eens goed af te stoffen en nieuw leven in te blazen. Want ik vind dat zo een fijne rubriek om te maken en te lezen. Dus aan het begin van elke maand bladerde ik met plezier door de foto’s van de vorige maand. Om er vervolgens vijf te selecteren. En daar een woordje uitleg bij te noteren.

5 beelden, 5 dingen #17

Juli, eindelijk brak die zomervakantie aan. Eindelijk tijd om wat te vertragen en op adem te komen. Al was dat ook relatief. Want ik was vergeten dat zomerkampen andere uren hanteren dan de voor- en naschoolse opvang. Maar kijk, de bouw ging met vakantie. En dat scheelde dan weer de helft van mijn gewoonlijke pendeltijd. Verder genoten we van het mooie weer (wanneer dat er was). En werd er best wel veel gesport. Tijd voor een terugblik op de maand juli aan de hand van vijf foto’s!

1. De zomervakantie begon en dat betekende meteen ook de start van een hele reeks kampen voor Tuur. Het merendeel van de maand juli ging hij op dagkamp. En ook voor augustus staat er nog een weekje dagkampen op de planning. En dan een weekje naar de Ardennen met de Chiro.

2. Juli was hier werken geblazen. Maar het werken op kantoor werd wel wat aangenamer gemaakt met deze leuke tas die ik in de kasten vond. Dat ook het verkeer drastisch minder was, was een extra fijne bonus!

3. In het weekend trokken we er regelmatig op uit. En deden we onder meer de Routen zoektochtwandeling in de Kalkense Meersen. Tijdens onze wandeling stonden we plots oog in oog met deze Galloway runderen. Wat uiteraard voor heel wat hilariteit zorgde.

4. Ook in juli ging ik netjes regelmatig fitnessen. En verbaasde ik mezelf door meer gewichten aan te kunnen tijdens enkele oefeningen. En door zowaar 45 seconden zijwaarts te kunnen planken, en dat zelfs te combineren met draaien tijdens het planken.

5. Eind juli gingen we  barbecueën bij Tuur zijn peter. En trokken we nadien naar het speelbos in Sint-Niklaas. Het duurde uiteraard niet lang voordat Tuur besloot om zijn schoenen uit te doen en op blote voeten door het water te waden.

Welk beeld van de maand juli blijft jou bij?

12 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *