SodaStream Pride Box
Algemene tips

SodaStream brengt exclusieve Pride Box uit (+ winactie)

Juni staat wereldwijd synoniem voor Pride Month. De hele maand lang wordt er extra aandacht besteed aan onder meer de acceptatie van leden van de LGBTQIA+-gemeenschap. Tal van bedrijven lanceren verschillende acties. En zo ook SodaStream. Want zij brengen dit jaar een exclusieve Pride Box op de markt. En jij kan zo een exemplaar winnen!

Kleurrijke SodaStream Pride Box ter ere van Pride Month

Net als de voorbije jaren zet SodaStream zich ook dit jaar in om van deze wereld een betere plek te maken. Dit door onder meer ongelijkheid aan te vechten, en acceptatie en tolerantie aan te moedigen. Daarbij steunen ze initiatieven zoals de Pride Month. En dus brengt SodaStream ook dit jaar een limited Pride Box op de markt. Met als thema ‘Set All Your Colors Free’.

Bovendien gaan ze voor het vierde jaar op rij een samenwerking aan met ILGA World, een wereldwijde LGBTQIA+-vereniging. En zal SodaStream meer dan 20% van de winst van de speciale ‘Set All Your Colors Free’ box doneren aan ILGA World.

Set All Your Colors Free en versier zelf je eigen SodaStream Pride Box

Dat SodaStream de Pride Month steunt komt niet zomaar uit de lucht gevallen. Een van de dingen die zij belangrijk vinden is namelijk #ItsAllAboutPeople. Ongeacht hun geslacht, afkomst, religie of geaardheid. En om de meeste groepen binnen de LGBTQIA+-gemeenschap te vertegenwoordigen, voegde SodaStream meer kleuren dan de traditionele Regenboogvlag kleuren aan de Pride Box toe. Zodat iedereen zijn of haar ware kleuren kiezen.

De ‘Set All Your Colors Free’ box bevat dus een set van acht regenboogkleurige pennen waarmee je het bijhorende bruiswatertoestel en fles zelf kan illustreren. Daarnaast vind je ook een speciale editie van het bruiswatertoestel Terra in een matzwarte kleur in de box. En een herbruikbare en vaatwasbestendige 1-literfles. De SodaStream limited edition ‘Set All Your Colors Free’ is online verkrijgbaar voor 99 euro. 

SodaStream = streven naar een wereld met minder plastic

De meeste onder jullie weten al dat wij hier grote fan zijn van SodaStream. Wij hebben al een paar jaar een SodaStream in huis. En eerlijk, ik zou niet meer zonder kunnen. Ik schreef eerder al eens dat we zochten naar manieren om onze PMD-zak wat minder snel vol te krijgen. En onze SodaStream draagt daar absoluut toe bij. Want nu voegen we zelf bruis toe aan kraantjeswater in herbruikbare flessen.

Dat we dankzij een SodaStream minder plastic verbruiken is een absoluut pluspunt. Maar daarnaast vind ik het vooral ook geweldig dat ik zelf kan kiezen hoeveel bruis ik toevoeg aan mijn water. Want jawel, er zijn dagen waarop ik graag heel veel bruis heb. Maar evengoed zijn er momenten waarop ik liever licht bubbelend water verkies. En dat is natuurlijk niet zo makkelijk als je plastic flessen bruiswater in de winkel moet kopen. Maar met een SodaStream kan dat wel perfect!

Bovendien kan je sinds kort ook thuis een gezondere versie van frisdrank maken. Dat doe je door een van de vier SodaStreamBÍO smaken toe te voegen aan je bruiswater.

Win een SodaStream Pride Box

En omdat ik zo ongelooflijk tevreden ben van onze SodaStream mag ik een exemplaar van de exclusieve Pride Box ‘Set All Your Colors Free’ weggeven aan één van jullie! Wat moet je hiervoor doen? Wel, dat is heel eenvoudig! Laat voor 27 juni onderaan in de comments weten waarom jij graag zo een SodaStream Pride Box zou willen winnen.

Uiteraard zou het ongelooflijk lief zijn als jullie mijn blog ook nadien blijven lezen. En zowel mij als SodaStream volgen op sociale media mag natuurlijk ook altijd 😉 . Maar beide zijn geen absolute must om kans te maken op de Pride Box. Enkel de reacties in de comments gelden als deelname.

De winactie loopt af op zondag 26 juni 2022 om 23u59. Nadien wordt de winnaar geloot via CommentPicker. En contacteer ik hem/haar via mail om de verzending van de Pride Box te regelen.

Veel succes!

GIVE AWAY AFGESLOTEN

Kris10, proficiat! Jij bent de winnaar. Ik contacteer je om verder af te spreken.

12 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *