Count your blessings #4

In deze rubriek sta ik stil bij de mooie momenten van de afgelopen weken. Vaak zijn het kleine gelukjes die voor anderen erg alledaags lijken maar bij mij voor een glimlach zorgen. Door er nadien nog eens bij stil te staan geniet ik er, en hopelijk jullie ook, extra van.

In november genoot ik onder meer van: 

Een rustige vrije dag midden in de week * een kinderloze week want Tuur mocht op herfstvakantie met oma en opa * 1u aan een stuk kunnen joggen * zwempret beleven met Tuur in de Sportoase * hele fijne reacties op blogposts krijgen * blogposts die geretweet worden * voorlaatste boek voor de Verbeelding Book Challenge uitlezen * onrechtstreeks complimentjes krijgen op mijn werk * mijn allereerste bootcamp * date nights met het lief * ongelooflijk lekkere gerechten klaarmaken uit Honger * nieuwe loopkledij shoppen bij Zeb * Tuur zijn tweede verjaardag vieren * de eerste sneeuwvlokken

Waar genoten jullie zoal van de afgelopen maand? 

10 Comments

 1. Samaja 08/12/2017 at 11:47

  Ik vond de eerste sneeuw wel mooi, maar de verkeersellende een pak minder ;-). Al had ik er zelf nog niet zoveel last van. Ik genoot van veel lezen en rustmomenten thuis.

  1. Evi 11/12/2017 at 16:45

   Ja, die verkeersellende was inderdaad wel minder. Ik had het net op tijd door en verliet BXL net voor de file goed losbrak.

 2. Sofie 08/12/2017 at 13:43

  Oh ik heb ook zo genoten van de eerste sneeuwvlokken! <3 Wat goed dat je alert bent voor onrechtstreekse complimenten, dat probeer ik ook te doen 🙂

 3. Annelies 08/12/2017 at 19:54

  Wat een fijne dingen allemaal!

 4. fieke 08/12/2017 at 21:00

  Heerlijk! Ik moet toegeven dat het zo druk is geweest de voorbije weken, dat ik mijn gelukjes niet heb opgeschreven… Maar vandaag: de knuffels van J. na een drukke week in de crèche. Genieten!

  1. Evi 11/12/2017 at 16:46

   Oh dat is inderdaad ook altijd genieten! Ik probeer om elke avond als ik in de zetel zit er eentje op te schrijven, maar het lukt me ook niet altijd hoor.

 5. Hilde 11/12/2017 at 09:26

  Zalig hé, van die kleine geluksmomenten. Bij mij noemt het ‘moOImenten’. Ik kan daar ook zo van genieten en ook achteraf, bij het herlezen ervan 😉

  1. Evi 11/12/2017 at 16:50

   Ik lees die rubriek bij jou erg graag 🙂

Leave a Reply