Gouden randjes

Count your blessings #4

In deze rubriek sta ik stil bij de mooie momenten van de afgelopen weken. Vaak zijn het kleine gelukjes die voor anderen erg alledaags lijken maar bij mij voor een glimlach zorgen. Door er nadien nog eens bij stil te staan geniet ik er, en hopelijk jullie ook, extra van.

In november genoot ik onder meer van: 

Een rustige vrije dag midden in de week * een kinderloze week want Tuur mocht op herfstvakantie met oma en opa * 1u aan een stuk kunnen joggen * zwempret beleven met Tuur in de Sportoase * hele fijne reacties op blogposts krijgen * blogposts die geretweet worden * voorlaatste boek voor de Verbeelding Book Challenge uitlezen * onrechtstreeks complimentjes krijgen op mijn werk * mijn allereerste bootcamp * date nights met het lief * ongelooflijk lekkere gerechten klaarmaken uit Honger * nieuwe loopkledij shoppen bij Zeb * Tuur zijn tweede verjaardag vieren * de eerste sneeuwvlokken

Waar genoten jullie zoal van de afgelopen maand? 

10 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *