Geschenken

Originele & gepersonaliseerde kerstcadeaus dankzij Smartphoto + winactie

Een van de leukste dingen aan Kerstmis vind ik het geven van cadeautjes. Alleen vind ik het niet altijd even makkelijk om originele cadeaus te vinden. Maar dit jaar ben ik er wel in geslaagd, dankzij Smartphoto. Benieuwd welke leuke cadeaus ik bij hen vond?

Gepersonaliseerde cadeaus bij Smartphoto

De vraag van Smartphoto – of ik geen zin had om hun kerstaanbod eens te doorsnuisteren – kwam als geroepen. Ik was namelijk nog op zoek naar een aantal originele cadeaus! Ik leerde hen eerder deze zomer kennen toen ik nieuwe fotoalbums mocht testen. Maar ik had er geen idee van dat ze ook een erg uitgebreid assortimentoriginele & gepersonaliseerde cadeaus aanbieden. Het heeft dan ook een tijdje geduurd voor ik een definitieve keuze kon maken 🙂

Kerstcadeaus-Smartphoto

Kalender voor de grootouders

Zowel bij mijn ouders als bij mijn schoonvader hangt er in de keuken een kalender van een of andere supermarkt aan de muur. In tegenstelling tot wij gebruiken mijn ouders die kalender ook echt. Zo schrijven ze er op wanneer ze op vakantie of weekend gaan, wanneer ze ergens moeten gaan eten, … De foto’s op die kalenders vind ik best wel ok. Maar zeg nu zelf, een kalender met elke maand een selectie foto’s van hun favoriete kleinzoon (zolang Tuur enig kleinkind is mag ik dat zeggen 😉 ) kan daar toch niet tegen op!

Kalender-grootouders-2Kalender-grootouders

Koffiemok voor peter

Tuur zijn peter werkt in een ploegensysteem en dus zijn er ochtenden waarop zijn wekker onmenselijk vroeg afgaat. Koffie helpt dan – net als bij ons trouwens – altijd. En om het leed wat extra te verzachten krijgt hij dit jaar een koffiemok met foto’s van zijn petekind op.

Koffiemok-peterKoffiemok-peter-2

Beer voor Tuur

Een geschenkje voor Tuur kon uiteraard niet ontbreken. Daar heb ik heel lang getwijfeld want Smartphoto heeft echt wel leuke dingen voor kinderen. Wat dacht je bijvoorbeeld van memokaarten, een puzzel of nog gepersonaliseerde voorleesboekjes? Omdat Tuur de laatste tijd meer aandacht heeft voor knuffels en dieren koos ik uiteindelijk voor een aapje met een leuk shirt.

Beer-Tuur

Bladwijzer voor meter

Een cadeau dat ik eigenlijk ook heel graag voor mezelf zou willen kopen: een bladwijzer met foto’s van Tuur op. Tuur zijn meter leest zo nu en dan boeken. Maar ze heeft ook een agenda die ze elke dag raadpleegt. En daar gaat deze bladwijzer absoluut van pas komen.

Bladwijzer-meter

Oh en voor jullie denken oh neen nu weet iedereen daar al wat hij/zij krijgt, ik heb nog een extraatje voor iedereen voorzien. Maar wat dat dan is, verklap ik nog niet 😉

Give-away!

Ook nog op zoek naar een origineel en gepersonaliseerd cadeau? Dan heb ik goed nieuws voor jou! Want ik mag van Smartphoto een waardebon van 25 euro inclusief verzending weggeven. Wat moet je daarvoor doen?

 1. Like de Facebookpagina van deze blog
 2. En laat me in de comments hieronder weten wie jij graag een origineel kerstcadeau zou willen schenken & waarom
 3. Maak extra kans door me dit ook op Facebook als reactie op deze post te laten weten

Deelnemen kan tot en met zondag 10 december 23u59. De winnaar wordt op maandag bekendgemaakt op Facebook. Veel succes!

Update: deze giveaway is gesloten. De winnaar werd op maandag 11 december door een onschuldige kinderhand gekozen en hier bekend gemaakt.

*Noot: bovenstaande post kwam tot stand in samenwerking met Smartphoto maar dit had geen invloed op mijn mening.

7 Comments

 • Talitha

  Ik wil eigenlijk al heel lang een gepersonaliseerde kalender aan mijn mama geven! Ik woon zo’n 300km van haar vandaan en da’s soms toch nog lastig voor haar, want ik ben enig kind. Zo’n kalender lijkt me dan ook ideaal, met een mix van oude kinderfoto’s en nieuwe foto’s, waarop ze kan bijhouden wanneer ik weer in het land ben én wanneer zij mij komt bezoeken ?

 • liese

  ik geef ieder jaar een fotocadeau. Waar ik dit jaar al rijkelijk aan de late kant mee ben…..dus voor mijn ouders en schoonouders zou ik wel graag iets geven ja 🙂

 • Hilde

  Ik hou ook ontzettend van Kerst en kerstcadeaus…vooral het geven en zelf inpakken 🙂 Dit jaar heb ik het mezelf iets makkelijker gemaakt en liet ik ze inpakken bij het kopen. Al kriebelt het weer om die ook nog met een eigen accent op te pimpen. Fotocadeaus heb ik vroeger wel eens gegeven, toen de dochter nog kleuter was. Dat vinden grootouders met name altijd fijn ;-).

 • fieke

  Ha, ik heb afgelopen weekend kerstkaartjes besteld, maar niet gekeken naar de andere mogelijkheden. Zo’n mok zou ik wel willen voor op het werk, maar da’s een beetje egoïstisch zeker? Een mok voor mij, en één voor mijn man, om niet te vergeten dat we stiekem misschien toch een klein beetje superouders zijn, en we onszelf vaak vergeten…

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *