instagramaccount
Fotografie

Zeven op zondag #18

Zondagavond en twee weken die terug achter ons liggen. Dat betekent tijd voor een nieuwe Zeven op Zondag. Dat is een rubriek waarin ik aan de hand van zeven foto’s die mijn Instagramaccount net niet haalden terugblik op de voorbije twee weken.

Kijken jullie mee naar deze zeven foto’s?

 1. De afgelopen weken had ik op vrijdag een snipperdag. En een van die snipperdagen gebruikte ik om nog eens naar de carwash te gaan. Want door de regen en vorst van de afgelopen weken was mijn wagen niet meer om aan te zien. En ja hoor, wij hebben een moderne carwash waar je carselfies kan nemen 😉
 2. 40 dagen bloggen, dat betekent ook een aantal berichten in draft voorbereiden. Hoera dus voor snipperdagen waarop ik dat in alle rust en stilte kan doen!
 3. Ik bracht ook nog eens een bezoek aan de bibliotheek en kwam met wat lees- en kookvoer voor mezelf naar huis.
 4. Sinds woensdag probeer ik om geen extra suikers meer te eten. Maar de dagen daarvoor smulde ik van deze overheerlijke Danio. Hebben jullie deze smaak al geprobeerd?
 5. Tuur kreeg van zijn meter deze trui. En ik vind hem niet alleen erg mooi. Het opschrift is ook zo toepasselijk 😉
 6. Ik heb de laatste tijd enorm veel last van mijn maag. En kan niet zo veel soorten eten meer verdragen. Havermout lukt gelukkig wel nog. En om dus wat af te wisselen qua ontbijt en ook iets te hebben om te knabbelen zonder extra suikers bakte ik vandaag voor het eerst havermoutkoekjes.
 7. Het tweede boek voor de Verbeelding Book Challenge is een feit! Ik las het eerder deze week uit. Maar ben nog steeds niet zeker wat ik er nu eigenlijk van vind.

Hoe zat het de afgelopen twee weken bij jullie? Welke foto haalde jullie instagramaccount niet? 

Dit bericht maakt ook deel uit van de 40 dagen bloggen challenge. Dit is dag 5/40.

19 Comments

 • Inge | The Belgian Reviewer

  Ha die carwashselfie, leuk! Deze Danio heb ik nog niet geprobeerd nee, ik weet niet echt wat ik me van de smaak moet voorstellen maar appelsiensmaak hmm ik weet het niet hoor. Als jij zegt dat het echt lekker is dan zal ik misschien toch in de verleiding komen om eens te proberen 😉

 • Josefien De Bock

  Zo’n hippe carwash zeg! 🙂
  Niet fijn te horen dat je veel maaglast hebt… Havermout verteer ik ook altijd heel goed. Heb je al geprobeerd wat te minderen met lactose? Bij mij was dat vorig jaar dé oplossing voor maanden aanhoudende maaglast…
  Liefs en fijne week! Xxx

  • Evi

   Hahaha, ja dat is wel 🙂 Al is de rest hier absoluut niet zo hip hoor 😉 Ik merk wel dat als ik minder lactose eet ik minder last heb. Net als meer vegangerechten ook een positieve invloed hebben op mijn maag. Al speelt stress een hele grote rol in het verhaal momenteel. En dat is net iets moeilijker om aan te pakken. Maar het komt wel goed. Ook voor jou een hele fijne week! X

 • Hilde

  Die carwash selfie is inderdaad wel erg origineel. Van Danio’s blijf ik dan weer af, sinds ik weet dat dat toch wel heuse caloriebommetjes zijn. Al lijkt die combi appelsien en chocola me wel een geslaagde match. Doet me nu spontaan denken aan Pim’s cake :-p. Oh ja het was vasten zeker hé, was ik even vergeten.
  Voor boeken ga ik tegenwoordig weer wat vaker naar de bib of zelfs naar de kringwinkel. Ik ben intussen begonnen in m’n 8e boek voor dit jaar (niet alle voor de VBC weliswaar) en zit hiermee goed op schema voor de challenge. Wat het bloggen betreft, doe ik het wat rustiger aan, andere prioriteiten en zo. En daar is mijn gezondheid ook happy mee.

  • Evi

   Ja op dat vlak scoort onze carwash hoge punten 🙂 Wauw, jij bent goed bezig met lezen zeg. En de bib daar ga ik ook graag naartoe hoor. Al is het soms iets fijner als ik Tuur niet mee heb want dan kan ik net iets rustiger naar boeken kijken 😉

 • Leen

  Awel ja een kookboek uit de bib, ik zou dat beter ook wat vaker doen ipv ze direct te kopen!
  En die carwash herken ik precies, hoewel wij daar véél te weinig komen woepsie..

  • Evi

   Goh ik koop ze ook nog meer dan er mee te nemen uit de bib hoor! En die carwash, daar kom ik ook te weinig volgens mijn wagen (en papa ;-))

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *