Zeven op zondag #18

Zondagavond en twee weken die terug achter ons liggen. Dat betekent tijd voor een nieuwe Zeven op Zondag. Dat is een rubriek waarin ik aan de hand van zeven foto’s die mijn Instagramaccount net niet haalden terugblik op de voorbije twee weken.

Kijken jullie mee naar deze zeven foto’s?

 1. De afgelopen weken had ik op vrijdag een snipperdag. En een van die snipperdagen gebruikte ik om nog eens naar de carwash te gaan. Want door de regen en vorst van de afgelopen weken was mijn wagen niet meer om aan te zien. En ja hoor, wij hebben een moderne carwash waar je carselfies kan nemen ๐Ÿ˜‰
 2. 40 dagen bloggen, dat betekent ook een aantal berichten in draft voorbereiden. Hoera dus voor snipperdagen waarop ik dat in alle rust en stilte kan doen!
 3. Ik bracht ook nog eens een bezoek aan de bibliotheek en kwam met wat lees- en kookvoer voor mezelf naar huis.
 4. Sinds woensdag probeer ik om geen extra suikers meer te eten. Maar de dagen daarvoor smulde ik van deze overheerlijke Danio. Hebben jullie deze smaak al geprobeerd?
 5. Tuur kreeg van zijn meter deze trui. En ik vind hem niet alleen erg mooi. Het opschrift is ook zo toepasselijk ๐Ÿ˜‰
 6. Ik heb de laatste tijd enorm veel last van mijn maag. En kan niet zo veel soorten eten meer verdragen. Havermout lukt gelukkig wel nog. En om dus wat af te wisselen qua ontbijt en ook iets te hebben om te knabbelen zonder extra suikers bakte ik vandaag voor het eerst havermoutkoekjes.
 7. Het tweede boek voor de Verbeelding Book Challenge is een feit! Ik las het eerder deze week uit. Maar ben nog steeds niet zeker wat ik er nu eigenlijk van vind.

Hoe zat het de afgelopen twee weken bij jullie? Welke foto haalde jullie instagramaccount niet?ย 

Dit bericht maakt ook deel uit van deย 40 dagen bloggen challenge. Dit is dag 5/40.

19 Comments

 1. Sofie 18/02/2018 at 19:55

  Over wat gaat dat laatste boek? Kookboeken uit de bib, ik ben het vaak van plan maar als ik er dan ben dan denk ik er niet aan ๐Ÿ˜€

  1. Evi 19/02/2018 at 20:44

   Wel dat is het net, over veel en niets tegelijkertijd ๐Ÿ™‚ Rode draad is wel de liefde.

 2. Annelies 18/02/2018 at 20:32

  Die carwashselfie is wel super goed gevonden.
  Hier gaat het lezen vlot en zit ik al aan boek 6 voor dit jaar.

  1. Evi 19/02/2018 at 20:44

   Die is inderdaad goed gevonden ๐Ÿ™‚ En hoera dat het lezen bij jou zo goed gaat!

 3. Inge | The Belgian Reviewer 18/02/2018 at 20:54

  Ha die carwashselfie, leuk! Deze Danio heb ik nog niet geprobeerd nee, ik weet niet echt wat ik me van de smaak moet voorstellen maar appelsiensmaak hmm ik weet het niet hoor. Als jij zegt dat het echt lekker is dan zal ik misschien toch in de verleiding komen om eens te proberen ๐Ÿ˜‰

  1. Evi 19/02/2018 at 20:45

   Ik vind hem echt wel lekker ๐Ÿ™‚ Zeker de moeite om eens te proberen.

 4. Samaja 18/02/2018 at 21:41

  Ik heb gelijk ook wat last van mijn maag. Het zal de tijd van het jaar zijn ;-).

  1. Evi 19/02/2018 at 20:45

   Kan hoor ๐Ÿ™‚ Al speelt stress hier een grote rol in het boosdoenerverhaal.

 5. Josefien De Bock 19/02/2018 at 08:50

  Zo’n hippe carwash zeg! ๐Ÿ™‚
  Niet fijn te horen dat je veel maaglast hebt… Havermout verteer ik ook altijd heel goed. Heb je al geprobeerd wat te minderen met lactose? Bij mij was dat vorig jaar dรฉ oplossing voor maanden aanhoudende maaglast…
  Liefs en fijne week! Xxx

  1. Evi 19/02/2018 at 20:47

   Hahaha, ja dat is wel ๐Ÿ™‚ Al is de rest hier absoluut niet zo hip hoor ๐Ÿ˜‰ Ik merk wel dat als ik minder lactose eet ik minder last heb. Net als meer vegangerechten ook een positieve invloed hebben op mijn maag. Al speelt stress een hele grote rol in het verhaal momenteel. En dat is net iets moeilijker om aan te pakken. Maar het komt wel goed. Ook voor jou een hele fijne week! X

 6. Hilde 19/02/2018 at 10:38

  Die carwash selfie is inderdaad wel erg origineel. Van Danio’s blijf ik dan weer af, sinds ik weet dat dat toch wel heuse caloriebommetjes zijn. Al lijkt die combi appelsien en chocola me wel een geslaagde match. Doet me nu spontaan denken aan Pim’s cake :-p. Oh ja het was vasten zeker hรฉ, was ik even vergeten.
  Voor boeken ga ik tegenwoordig weer wat vaker naar de bib of zelfs naar de kringwinkel. Ik ben intussen begonnen in m’n 8e boek voor dit jaar (niet alle voor de VBC weliswaar) en zit hiermee goed op schema voor de challenge. Wat het bloggen betreft, doe ik het wat rustiger aan, andere prioriteiten en zo. En daar is mijn gezondheid ook happy mee.

  1. Evi 19/02/2018 at 20:50

   Ja op dat vlak scoort onze carwash hoge punten ๐Ÿ™‚ Wauw, jij bent goed bezig met lezen zeg. En de bib daar ga ik ook graag naartoe hoor. Al is het soms iets fijner als ik Tuur niet mee heb want dan kan ik net iets rustiger naar boeken kijken ๐Ÿ˜‰

 7. Anneke 19/02/2018 at 13:01

  Mmmmmm, havermoutkoekjes! Super lekker altijd! ๐Ÿ˜‰ Misschien ook eens havermoutpannenkoekjes proberen? Goed krachtvoer en nog eens gezond ook ๐Ÿ˜‰

  1. Evi 19/02/2018 at 20:51

   Oh echt? Nog niet geprobeerd, maar misschien iets voor het komende weekend! De koekjes waren alvast erg lekker.

 8. Chez Julie 19/02/2018 at 18:49

  Leve de Wasstraat! Op hun tickets printen ze altijd “Tot volgende week!”. Maar als ik mijn carwashgemiddelde zo bekijk, euhm… ?

  1. Evi 19/02/2018 at 20:53

   Hahaha, same here ๐Ÿ™‚

 9. Flavie 21/02/2018 at 17:11

  Mijn auto moet ook dringen gekuist worden, het is een schande dat hij zo vuil is! Ik ga daar volgende week eens werk van maken ๐Ÿ™‚ .

 10. Leen 04/03/2018 at 09:16

  Awel ja een kookboek uit de bib, ik zou dat beter ook wat vaker doen ipv ze direct te kopen!
  En die carwash herken ik precies, hoewel wij daar vรฉรฉl te weinig komen woepsie..

  1. Evi 04/03/2018 at 19:25

   Goh ik koop ze ook nog meer dan er mee te nemen uit de bib hoor! En die carwash, daar kom ik ook te weinig volgens mijn wagen (en papa ;-))

Leave a Reply