Varia

Vragen staat vrij

Vragen staat vrij of ask me anything berichten, ik hou daar wel van. Ik lees ze erg graag bij andere bloggers. En vind het een erg fijne manier om meer over de blogger in kwestie te weten te komen. Ik zag er onlangs zowel bij Kathleen als Lieselot eentje passeren. En bedacht me dat die 40 dagen bloggen challenge eigenlijk wel het ideale moment is om ook hier nog eens van vragen staat vrij te doen!

Vragen staat vrij!

In het verleden publiceerde ik al eens een Ask my anything post met antwoorden. Maar intussen is dat al even geleden. En zijn er misschien wel nieuwe prangende vragen die jullie me willen stellen. Benieuwd naar hoe vaak ik al verhuisd ben bijvoorbeeld? Wat mijn meest ergerlijke karaktertrek is? Welke shampoo ik gebruik? Welke gênante situaties ik al eens meemaakte?

Laat jullie maar volledig gaan! En stel al jullie vragen in de reacties.

De antwoorden volgen binnen een goeie 2 weken.

Dit bericht maakt deel uit van de 40 dagen bloggen challenge. Dit is dag 4/40.

12 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *