instagramaccount
Fotografie

Zeven op zondag #14

De laatste dag van de week is weer aangebroken, tijd dus voor een nieuwe Zeven op Zondag! Een rubriek waarin ik zeven foto’s van de afgelopen (twee) week(en) post die mijn Instagramaccount net niet haalden. Door ze hier te posten blik ik samen met jullie graag nog eens terug op die momenten.

Kijken jullie mee naar deze zeven op zondag? 

Schoentje-zettenAdventskalenderKlaar-voor-Het-fitste-netwerkSelfieBusGummiebeertjesminimalismchallenge4

 1. Dit weekend stond in het teken van Sinterklaas. Zo bracht hij zaterdag een bezoekje aan de crèche en kwam hij uiteraard ook bij ons langs. Tuur is trouwens al eventjes in de ban van die man en zet al een paar dagen zijn schoen. Al was de liefde precies toch wel het grootst op als hij zich op verre afstand bevond 🙂
 2. Ik hou enorm van de kerstsfeer. En dus proberen we om ook Tuur daar fan van te maken door samen met hem en zijn adventskalender af te tellen. Toegegeven, ik vind het zelf ook superfijn om elke dag zo een venstertje open te doen.
 3. Dit weekend haalde ik de magische grens van 10 kilometer tijdens het joggen! Deze maand neem ik trouwens deel aan Het Fitste Netwerk, een uitdaging van Start2Run. Ik doe mee met het team van collega-blogster Katrien. En ben zeer benieuwd of we het gaan halen!
 4. Een tijdje terug ontdekte Tuur dat je met een smartphone foto’s kan nemen. Sindsdien nemen we regelmatig selfie’s. En heel af en toe zit er dan wel eens een foto tussen die iets of wat ok is 😉
 5. Ik neem zelden het openbaar vervoer. Maar de afgelopen 2 weken moest mijn auto naar de garage voor een onderhoud. En dus nam ik nog eens de bus. Niet meteen een schot in de roos. Ik zocht de dienstregeling op voorhand op, maar dat bleek verloren moeite te zijn. Want de bus kwam bijlange na niet tegen dat uur. Gelukkig had ik wat marge ingebouwd en raakte ik tijdig waar ik moest zijn.
 6. De files tikten de voorbije week serieus aan. Normaal gezien heb ik altijd wel een flesje water en een koekje mee. Maar af en toe gebeurt het dat ik dat eens vergeet. En ja hoor, net dan sta ik vast in de file met keiveel honger. Ik was dan ook ongelooflijk blij toen ik dit doosje met een gummybeertje diep verborgen in mijn handtas vond.
 7. Jullie konden het hier al lezen, het afgelopen jaar was erg druk bij ons. Ik las bij collega-blogster Lieze een leuke challenge die wat rust zou moeten brengen in je hoofd. En dus besloot ik om er aan deel te nemen.

Hoe zat het bij jullie de afgelopen twee weken? Waren er foto’s die jullie social media accounts net niet haalden? 

14 Comments

 • Samaja

  Ja, het openbaar vervoer, het draait toch eerder vierkant. In Gent is dat niet anders. En al zeker met winters weer. Wij vierden dit weekend ook de komst van de Sint samen met de neefjes. Ik heb trouwens ook een adventkalender, maar dan een met verzorgingsproducten in :-).

 • Hilde

  Soms…heel soms zou ik ook nog kind willen zijn. Binnenkort post ik mijn brief aan de Sint ;-). Kwestie van jong te blijven hé . Hier is het aftellen naar Kerst ook volop begonnen met zo’n (zelfgemaakte) adventskalender. Een heerlijke tijd toch 🙂 En die auto, die is intussen ook hier winterproof gemaakt. Zo’n 30 day minimalism challenge heb ik ook al eens gedaan. Dat kwam dan vooral neer op ontspullen, wat er ook voor heeft gezorgd dat dat hoofd weer wat leger werd gemaakt. Minder rommel in huis = minder rommel in het hoofd. Veel succes!!

 • fieke

  Wow, goed bezig met lopen!
  Afgelopen vrijdag nam ik ook nog eens de bus naar het werk, omdat het zo hard gesneeuwd was dat ik schrik had met de fiets. Laten we zeggen dat ik blij was dat ik een boek bij had, en dat ik morgen toch maar mooi de fiets weer neem! 🙂

 • liese

  wow, leuk hé die 10km! Ik liep vroerger ook altijd zo’n afstanden maar door mijn tempo was ik altijd veel te lang weg, nu loop ik meer maar kortere afstanden. goed bezig!!!

 • Flavie

  Amai 10 km! Chapeau!! Goed gedaan!
  Ik neem zo vaak mogelijk het openbaar vervoer en op tijd komen, dat is vaak een probleem, maar toch voor mij zo gemakkelijk om te nemen… de drukte op de weg is met momenten niet meer te doen.

  • Evi

   Thx! De drukte op de weg is inderdaad soms vreselijk, maar als ik dan zie hoe je niet kan rekenen op het openbaar vervoer dan is mijn keuze wel gemaakt. Al moet ik de trein misschien nog eens een kans geven 😉

 • zwartraafje

  Met het openbaar vervoer reizen blijft toch steeds een beetje een avontuur hé. Ik ben al blij dat de eindbestemming doorgaans wel klopt én het enkel de tijdstippen zijn die durven variëren. 🙂

 • Katrien

  Merci voor de extra promo voor Start 2 Run, Team Perfect Imperfect doet dat geweldig!! Zo trots. Hopelijk werkt de app snel terug zoals het moet. Road to victory ;).

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *