Count your blessings – mei 2018

In deze rubriek sta ik stil bij de mooie momenten van de afgelopen weken. Vaak zijn het kleine gelukjes die voor anderen erg alledaags lijken maar bij mij voor een glimlach zorgen. Door er nadien nog eens bij stil te staan geniet ik er, en hopelijk jullie ook, extra van.

In mei genoot ik onder andere van deze kleine gelukjes:

Feestdagen die midden in de week vallen * zomerse temperaturen * BlogHop die Nina van MissBliss organiseerde * heerlijke ijsjes * Furnified evenement waar ik langsging * nieuwe producten die ik ontdekte dankzij Tastalike * terug kunnen gaan joggen * de geweldige uitspraken van Tuur * nieuwe lunchadresjes die ik in Brussel ontdekte * geweldig fijne complimentenmails die ik kreeg op het werk * de gerechten die ik klaarmaakte uit Julie Natuurlijk * leuke post krijgen van Fieke * WaterWipes ontdekken * fijne avonden met het lief * en alhoewel het ook enorm vermoeiend was de business trip die ik maakte naar Zwitserland * drie boeken kunnen uitlezen * Moederdag vieren

Waar genoten jullie zoal van in mei? 

5 Comments

 1. Samaja 10/06/2018 at 18:50

  Wij gingen een weekje op reis, dus dat was wel zo’n beetje het hoogtepunt. Maar feest- en brugdagen, daar zeg ik ook geen neen tegen 🙂

  1. Evi 11/06/2018 at 07:52

   🙂 Een weekje vakantie lijkt me ook wel zalig te zijn!

 2. Sofie 10/06/2018 at 20:38

  Wat een gezellig puntjes! 🙂 Ik moest vandaag nog denken aan de boeken van Julie.

 3. Flavie 20/06/2018 at 16:00

  Hier vooral werken in onze voortuin… maar we hebben ook volop genoten van de zomerse temperaturen 😉

Leave a Reply