Count your blessings – augustus 2018

In deze rubriek sta ik stil bij de mooie momenten van de afgelopen weken. Vaak zijn het kleine gelukjes die voor anderen erg alledaags lijken maar bij mij voor een glimlach zorgen. Door er nadien nog eens bij stil te staan geniet ik er, en hopelijk jullie ook, extra van.

In augustus genoot ik onder andere van deze kleine gelukjes:

Looptoertjes waarvoor ik badges verdien * zonnige namiddag met Tuur en het lief in het Tivolipark in Mechelen * zwembaduitstapjes met Tuur en het lief * onze verhuis * het inrichten van ons nieuwe huis * take-away thee van PEP * de vele boeken die ik kon lezen tijdens onze verhuisweek * Pretty Little Liars bingewatchen * mijn nieuwe bril die ik steeds vaker draag * leuke samenwerking met Smartphoto * een blogdate bij Fieke * het lief dat nieuwigheden uit de Delhaize voor me meebracht * het nieuwe boek van Julie dat ik mezelf cadeau deed * het afscheid van Tuur in de crèche en hoe geweldig fijn iedereen dat daar aanpakte* de fijne samenwerking met Hemd voor hem

Waar genoten jullie zoal van in augustus? 

7 Comments

 1. fieke 23/09/2018 at 20:11

  Ja, de blogdate was fijn! Je nieuwe bril staat je geweldig goed!
  Geniet nog maar van veel lezen in jullie nieuwe huis, en van de verdere inrichting ervan 🙂

  1. Evi 23/09/2018 at 20:58

   Dankjewel voor alle fijne complimenten & wensen 🙂

 2. Josefien 24/09/2018 at 08:16

  Blogdates zijn altijd leuk, ik kijk al uit naar de onze!

 3. Liese 25/09/2018 at 07:19

  En is tuur dan goed gestart op school? Grtjs

  1. Evi 03/10/2018 at 07:05

   De start verliep half en half. Hij amuseer zicht blijkbaar goed op school, maar het afscheid ’s ochtends was tot deze week elke dag zwaar. Hij dacht precies elke keer dat we hem voorgoed zouden achterlaten. Gelukkig zijn er daar geweldige meesters & juffen die hem goed opvangen. En tijd, stond en boterhammen lossen dat wel op.

 4. Flavie 25/09/2018 at 13:08

  Vele leuke blessings… hup naar de volgende fijne momenten 🙂

Leave a Reply