kleine gelukjes
Gouden randjes

Count your blessings – augustus 2018

In deze rubriek sta ik stil bij de mooie momenten van de afgelopen weken. Vaak zijn het kleine gelukjes die voor anderen erg alledaags lijken maar bij mij voor een glimlach zorgen. Door er nadien nog eens bij stil te staan geniet ik er, en hopelijk jullie ook, extra van.

In augustus genoot ik onder andere van deze kleine gelukjes:

Looptoertjes waarvoor ik badges verdien * zonnige namiddag met Tuur en het lief in het Tivolipark in Mechelen * zwembaduitstapjes met Tuur en het lief * onze verhuis * het inrichten van ons nieuwe huis * take-away thee van PEP * de vele boeken die ik kon lezen tijdens onze verhuisweek * Pretty Little Liars bingewatchen * mijn nieuwe bril die ik steeds vaker draag * leuke samenwerking met Smartphoto * een blogdate bij Fieke * het lief dat nieuwigheden uit de Delhaize voor me meebracht * het nieuwe boek van Julie dat ik mezelf cadeau deed * het afscheid van Tuur in de crèche en hoe geweldig fijn iedereen dat daar aanpakte* de fijne samenwerking met Hemd voor hem

Waar genoten jullie zoal van in augustus? 

7 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *