Geschenken

Leuke, gepersonaliseerde cadeaus voor Moederdag

Nog maar een goeie twee weken en dan vieren we in het merendeel van België Moederdag. Sinds ik zeven jaar geleden zelf mama werd, kreeg die dag nog een extra betekenis voor mij. En kijk ik er ieder jaar toch wel naar uit. Al was het maar omdat ik graag cadeautjes krijg en iedere reden daarvoor goed is 🙂 Maar omdat het niet altijd zo makkelijk is om leuke, gepersonaliseerde cadeaus te vinden voor Moederdag geef ik jullie in onderstaande post graag enkele ideeën mee.

gepersonaliseerde cadeaus voor Moederdag

Moederdag vieren met gepersonaliseerde cadeaus

Sinds ik zelf mama ben, intussen al zeven jaar!, kijk ik ieder jaar toch wel uit naar Moederdag. Sowieso omdat ik cadeautjes krijgen fijn vind. Maar ook omdat ik het ieder jaar toch wel weer spannend vind om te zien wat Tuur in de klas in elkaar gebokst gaat hebben.

Daarnaast vind ik het ook sowieso erg fijn om leuke cadeautjes te zoeken. Zowel voor Moederdag als voor andere gelegenheden. Bij het zoeken naar een geschikt cadeau vind ik het trouwens altijd wel fijn om er een persoonlijke toets aan te geven. Want dat maakt het geven van geschenken net dat tikkeltje fijner.

En dus snuister ik al graag eens rond op de website van SmartPhoto. Want hun gepersonaliseerde cadeaus, die scoren altijd goed, of het nu voor Moederdag is of voor een andere gelegenheid. Zo geeft Tuur elk jaar als hij zijn nieuwjaarsbrief voorleest een jaarkalender met foto’s van hem af aan zijn grootouders. Maar ook op andere gelegenheden doorheen het jaar maken we graag gebruik van de fotocadeaus die SmartPhoto aanbiedt.

Gepersonaliseerde cadeaus voor Moederdag: een luxueus verwenpakket voor in bad

Terwijl ik aan het snuisteren was op de website van SmartPhoto sprong dit Bad cadeaupakket meteen in het oog. Want wat is er zaliger dan na een stresserende dag te ontspannen in een heerlijk warm bad? In dit pakket vind je alles wat je nodig hebt om te genieten van een luxueus bad: een gepersonaliseerd make-uptasje, badzeep & -zout en een natuurlijke scrubspons.

Op het make-uptasje kan je foto’s laten printen. Of een leuke tekst zetten. Zodat het geheel een eigen toets krijgt. En op die manier een ideaal maar vooral ook gepersonaliseerd cadeau wordt voor Moederdag.

Blossombs Bloembommetjes

Moederdag vieren, dat doen we vaak met een bloemetje. Maar toen ik bij SmartPhoto zag dat ze bloembommetjes in hun assortiment hebben opgenomen vond dit ik een geweldig fijn alternatief. Sowieso doen bloemen het altijd goed. Maar deze set Blossombs Bloembommetjes laten me toe om het cadeau wat te personaliseren. Want op de hoes kan ik een boodschap schrijven of een foto van Tuur toevoegen.

En zeg nu zelf, is er iets fijner dan zaadjes te zaaien in je tuin en vervolgens spannend af te wachten welke bloemenpracht er gaat uitkomen? Blossombs zijn trouwens gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal dat een verscheidenheid aan wilde bloemzaden bevat die je gewoon in de grond kan gooien of planten. Na verloop van tijd groeit er een ware bloemenpracht die nuttige insecten zoals bijen en vlinders aantrekt!

Houten designhouder met gedroogde bloemen

Bloemen, daar kan je mij altijd een plezier met doen. Maar wat ik dan soms zo jammer vind is dat ze na een tijdje verwelkt zijn. Dus toen ik zag dat SmartPhoto ook geschenken met droogbloemen aanbiedt, ben ik daar ook even gaan in grasduinen. En viel mijn oog op een houten designhouder met gedroogde bloemen.

Ik koos voor het exemplaar met 13 prints erbij. En zorgde daar voor een mix van foto’s van Tuur en zijn neefje. Zodat er regelmatig gewisseld kan worden van foto’s. Wat meteen ook iedere keer een nieuwe toets aan je interieur geeft.

Heb jij al een cadeau voor Moederdag? Zou jij kiezen voor gepersonaliseerde cadeaus voor Moederdag?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *