Fotografie

Mijn week in beelden #1

Zondagnamiddag, het ideale moment om terug te blikken op de afgelopen week. Kijken jullie mee?

Melk, goed voor elk

De laatste weken van mijn zwangerschap zijn aangebroken en sinds kort heb ik enorm veel last van maagzuur. Absoluut geen pretje, maar je hoort me niet klagen hoor. Tot nu toe heb ik eigenlijk een heel relaxte zwangerschap gehad, zonder al te veel kwaaltjes. Omdat noch ik noch mijn gynaecoloog noch huisarts fan zijn van medicijnen tijdens een zwangerschap probeer ik het gebruik ervan zoveel mogelijk te beperken. Melk is een perfect alternatief en dus is dit sinds kort mijn favoriete drankje!

Us - David Nicholls
Us – David Nicholls

Wat heb ik genoten van dit boek. Ik was al fan van de voorloper, One Day, en ook dit boek kon me absoluut bekoren. Net als One Day gaat US over doodgewone mensen, hun tegenslagen en successen. Het verhaal is zowel grappig, hartverscheurend als intiem. Eentje dat ik ‘s avonds maar moeilijk kon dichtslaan als het meer dan tijd was om te gaan slapen.

Winterjas xxxxx
Winterjas Love 2 Wait 

Nu al zonder twijfel de beste aankoop van deze herst en winter, mijn winterjas van Love 2 Wait. Ik kocht hem een tijdje terug bij Tutti e Due en haalde hem deze week voor het eerst uit de kast, want de ochtenden werden me toch net iets te koud om zonder jas te vertrekken. Waarom ik fan ben van deze jas? Het uitneembare middenstuk! Zolang ik met een dikke buik rondhuppel rits ik een tussenstuk in en kan de jas perfect dicht rond mijn buik. Eenmaal die extra kilo’s er af zijn, haal ik het tussenstuk eruit en heb ik een ‘gewone’ winterjas. Twee jassen voor de prijs van één, me like 🙂

Goodie bag Haystack - Open Bedrijvendag 2015
Goodie bag Haystack – Open Bedrijvendag 2015

Vandaag was het Open Bedrijvendag en besloten we een bezoekje te brengen aan Haystack, de marktleider in zintuigelijk onderzoek. Naast leuke weetjes over de rol die onze zintuigen spelen bij merkbepalingen & -ervaringen mochten we ook deelnemen aan onder meer een smaaktest (raden welk van de 2 potjes chips het A-merk was) en een geluidstest (zonder beeld raden welke melodie bij welk merk hoort). Een goodie bag met leuke producten kon uiteraard niet ontbreken!

Counting down the days
Counting down the days

Vandaag is het exact nog 30 dagen alvorens ‘Mini Us’ er zou moeten zijn. Het aftellen kan nu echt beginnen. We zijn dan ook de laatste hand aan het leggen aan de kinderkamer en stoere jongenskleertjes aan het kopen. Alhoewel ik er enorm naar uit kijk, heb ik met zijn momenten toch ook een heel klein hartje. Zal de bevalling wel goed gaan? Zal het ons wel lukken, plots leven met 3? En wat met de combinatie werk – gezin? Maar ik vermoed dat, net als bij zoveel andere gezinnen, tijd wel raad zal brengen. En dus probeer ik me er voorlopig nog niet te veel zorgen in te maken en vooral te genieten van de laatste weken met ons 2.

Et voila, dan ga ik nu nog wat genieten van die laatste Indian Summer zonnestralen, zodat ik helemaal klaar en uitgerust ben voor de nieuwe werkweek. Geniet nog van jullie weekend!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *