Zeven op zondag #23

Wat hebben wij genoten van het zonnige weekend! En hoera, morgen breien we er nog een extra dag weekend aan dankzij die feestdag 🙂 Maar voor het zover is, eerst nog even genieten van de zondagavond. En zondagavond, dat betekent ook dat het tijd is voor een nieuwe Zeven op Zondag. Een rubriek waarin ik aan de hand van zeven foto’s die mijn Instagramaccount net niet haalden terugblik op de afgelopen twee weken.

Benieuwd welke foto’s de afgelopen twee weken mijn Instagramaccount net niet haalden?

 1. Ik schreef me onlangs in voor de nieuwe producttest van Tastalike. En mocht dit keer een drankje proeven: Gingerlove van Lombardia drinks. Het goed omschrijven is niet eenvoudig want het is geen koffie en ook geen thee. Maar wel een holistic drink. Ik proefde deze Gingerlove zowel warm als koud en ben fan. Het smaakt heerlijk intens. En vormt absoluut een waardig alternatief voor koffie en thee.
 2. Vorig weekend vierden we moederdag. De crèche maakte de brug en dus nam Tuur zijn cadeautje op woensdag al mee naar huis. Er was ook een ontbijt voorzien voor alle mama’s met koffiekoeken van bij de beste bakker van het dorp. Drie keer raden wie mijn koffiekoek met heel veel smaak verorberde … Juist ja, Tuur 🙂 Gelukkig had hij ook een bloemetje mee waar ik superblij met was!
 3. Iets waar ik ook erg blij van werd: maandag mocht ik eindelijk terug gaan joggen. En wat deed dat deugd zeg, na een maand verplicht rusten. De blessure lijkt weg te zijn (al hou ik hout vast). En dus kan ik langzaamaan terug beginnen trainen voor mijn nieuwe doel.
 4. Het lief is Tuur zijn liefde voor voetbal aan het bijbrengen. Niet alleen wil hij graag voetbal zien op televisie, hij ontdekte onlangs ook deze voetbaloutfit in zijn kleerkast. En wil sindsdien enkel dat nog aan doen.
 5. Ik ben van het principe dat Tuur zich moet kunnen uitleven. Spelen en zich vuil maken horen daar absoluut bij. En dus zit in zowat elke tas van mij wel een pak vochtige doekjes. Superhandig om van alles met af te kuisen! Maar ze zitten ook vol met ingrediënten waar ik niet altijd even wild van ben. Dus toen ik de vraag kreeg of ik een staal van WaterWipes wou ontvangen zei ik geen neen 🙂 En ik ben fan van. Ze ruiken heerlijk, doen absoluut hun werk en bestaan voor 99% uit water.
 6. Nu Tuur wat groter is vind ik het fijn om samen te koken. Nog geen moeilijke gerechten maar bijvoorbeeld wel een cheesecake. Hij smaakte overheerlijk. En Tuur, die vond de speculoos fijnmalen met de deegrol het leukste onderdeel 🙂
 7. Afgelopen dinsdag mocht ik voor het werk naar Zwitserland. Dat ik de wekker daardoor voor 1 keer om 4u ’s ochtends moest zetten had ik er graag voor over.

Welke foto’s haalden jullie Instagramaccount en/of andere social media kanalen net niet de afgelopen twee weken? 

8 Comments

 1. Josefien De Bock 20/05/2018 at 19:30

  Omg die taart ziet er heeeeeerlijk uit!
  Een dagje Zwitserland met je werk, klinkt leuk en boeiend!
  Fijne verlofdag morgen! X

  1. Evi 27/05/2018 at 20:05

   Die taart was ook heerlijk 🙂

 2. Sofie 20/05/2018 at 20:12

  Schattig, Tuur met de koffiekoek! 🙂
  Vandaag ging ik een foto plaatsen met daarop een boek op mijn schoot en voor me mijn hond die in het gras ligt… 🙂

 3. fieke 20/05/2018 at 20:33

  Hoera voor weer mogen lopen!
  En zo vroeg opstaan, brrr! Hopelijk kon je daar overnachten, anders was het wel veel reizen op één dag…

  1. Evi 27/05/2018 at 20:08

   Nope, het was op en af op een dag. En dat had ik toch wel een beetje onderschat, want tegen dat ik eindelijk terug thuis (en begot 20.000 stappen had gezet :-)) was ik stik kapot. Dus alles wat ik gepland had van nog te doen, werd verschoven naar de volgende dagen

 4. Flavie 26/05/2018 at 09:22

  Een voetbaloutfit is ideaal voor kleine kinderen… is het vuil, de wasmachine in en droogt zo snel dat ze het de dag nadien terug aan kunnen doen. Wij hebben er hier velen versleten 🙂 .

 5. Leen 18/06/2018 at 09:14

  Voor het werk naar Zwitserland! Ik moet van job veranderen 😀

  1. Evi 19/06/2018 at 11:08

   Hahaha, het klinkt glamoureuzer dan het was hoor 😉

Leave a Reply