Count your blessings April 2018
Gouden randjes

Count your blessings – April 2018

In deze rubriek sta ik stil bij de mooie momenten van de afgelopen weken. Vaak zijn het kleine gelukjes die voor anderen erg alledaags lijken maar bij mij voor een glimlach zorgen. Door er nadien nog eens bij stil te staan geniet ik er, en hopelijk jullie ook, extra van.

In april genoot ik onder andere van deze mooie momenten:

Een weekje paasvakantie met Tuur * ons bezoekje aan Planckendael en het uren turen naar olifanten * zwempret met Tuur * 12km joggen (voor die blessure uiteraard opdook) * de eerste bbq van het jaar * roséwijn * Pasen vieren met de familie * zonnige speelnamiddag met Tuur en zijn meter * Meststoffen MeetUp * een nieuwe kookboekweek * bloemkoolpizza * heerlijk verfrissende drankjes tijdens een evenement op het werk * werken op brugdagen en best wel wat werk kunnen verzetten * andere bloggers inspireren * lunchen met het Lief * hele fijne boeken die ik las voor de Verbeelding Book Challenge * de springkasteelpret die Tuur had tijdens een lokaal evenement bij ons in de buurt

Waar genoten jullie in april zoal van? 

8 Comments

 • fieke

  Geweldig! Ik vind het nog altijd jammer dat ik er niet bij kon zijn op de Meststoffen Meetup, maar we hadden in de plaats een gezellige BBQ met de collega’s van mijn man, ook leuk 🙂

  • Evi

   Toegegeven, ik heb hem niet 100% zelf gemaakt maar de bloemkoolbodem in de Albert Heijn gehaald. Die pizza werd hier eerst sceptisch onthaald: “hij gaat niet smaken ze, je gaat alleen maar bloemkool proeven”. Tot het lief hem effectief proefde en moest toegeven dat hij lekker was (en helemaal niet zo hard naar bloemkool smaakte). Een volledige at hij toen niet op, maar de volgende keer misschien wel 🙂 En Tuur, die smulde ervan!

 • Hilde

  Planckendael is zo leuk. Ook nu nog ga ik er graag naartoe, ook al is m’n dochter intussen een hogeschoolstudent. Blij te lezen dat je zo’n mooie tijd had met Tuur. En bloemkoolpizza of zelfs quiche met bloemkoolbodem wil ik al een tijdje proberen. Bedankt voor dat duwtje in de rug 🙂 Hopelijk is het intussen al beter met die rot sportblessure en kan je de draad van het joggen weer oppikken Evi.

  • Evi

   Een quiche met bloemkoolbodem wil ik ook wel eens proberen 🙂 De pizza daar ben ik alvast fan van. Net als bloemkool gebruiken voor een taboulé. De sportblessure is intussen beter, de eerste twee loopsessies zijn zelfs achter de rug 🙂

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *