kleine gelukjes juli 2018
Gouden randjes

Count your blessings – Juli 2018

In deze rubriek sta ik stil bij de mooie momenten van de afgelopen weken. Vaak zijn het kleine gelukjes die voor anderen erg alledaags lijken maar bij mij voor een glimlach zorgen. Door er nadien nog eens bij stil te staan geniet ik er, en hopelijk jullie ook, extra van.

In juli genoot ik onder andere van deze kleine gelukjes:

Zomerse bbq’s met familie * de Belgen die het tot de halve finale van het WK voetbal schopten * de vele zomerse dagen * de nieuwe wagen die ik in gebruik mocht nemen * mijn nieuwe bril * loopsessies * een dagje Gentse Feesten * mijn verjaardag * verjaardagscadeautjes * een weekje vakantie * de vele boeken die ik las * zomerse lunch met Queen V. * ontbijtsmoothie van Delhaize * nieuwe sojaproducten die ik ontdekte * uitstapjes die ik maakte met Tuur * nieuwe kookboekweek * date nights met het lief

Waar genoten jullie zoal van?  

11 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *