Zeven op zondag #27

De afgelopen weken was het hier een drukte van jewelste. Er diende verhuisd te worden, er was er eentje die voor het allereerst naar school mocht gaan. En ik mocht een week in een afgelegen gebied in Duitsland doorbrengen. Tussendoor nam ik wel tal van foto’s, die mijn Instagramaccount niet haalden. Ideaal dus voor een nieuwe Zeven Op Zondag.

Kijken jullie mee naar deze zeven foto’s die mijn Instagramaccount net niet haalden?

instagramaccount

 1. De oorspronkelijke planning om ergens in de namiddag met de wagen richting Nienburg te vertrekken viel helemaal in het water. En dus arriveerde ik pas rond 22.15 u. in het hotel. Gelukkig waren ze daar zo lief om voor mij nog snel een heerlijke salade in elkaar te flansen. Want eten langs de Duitse snelwegen, dat zag ik minder goed zitten.
 2. Ik heb mijn leeshonger hervonden. En waagde me na The Handsmaid Tale aan deze klepper. Hij ligt al een hele poos op mijn te lezen stapel. En ik heb er hoge verwachtingen van!
 3. Ik ben verliefd op ons bad! Het is heerlijk ruim en zalig om er na een drukke dag in te vertoeven met een goed boek. Toegegeven, er zijn nog veel plekken in ons nieuwe huis die ik fantastisch vind. Maar het bad springt er toch wel een klein beetje bovenuit.
 4. Naar school gaan, het verliep hier niet zonder slag of stoot. Iets wat we niet meteen verwacht hadden want Tuur ging al een hele poos naar de crèche. Afgelopen week bracht het lief Tuur ’s ochtends naar school. En dat gaf al minder drama. En toen ik hem vrijdag afzette had ik het geniale idee om hem met de fiets te laten gaan. En dat werkte 🙂
 5. Magazines lees ik niet vaak. Maar voor het Running.be magazine maak ik graag een uitzondering. Al was het maar omdat er telkens fijne artikels van Josefien in staan 🙂
 6. Vorig weekend werkten we al wat aan onze integratie in onze nieuwe buurt. En gingen we kijken naar de Hopduvelstoet. Best wel leerrijk!
 7. En ook Autoloze zondag pikten we mee in Asse. We bezochten de kermis en rommelmarkt. En genoten vooral van een zonnige zondag.

Genoten jullie ook van het zonnige weekend? Welke foto’s haalden jullie social media accounts net niet? 

6 Comments

 1. Josefien 16/09/2018 at 21:16

  Oh zo tof dat je een Running fan bent ?
  Ik genoot ook heel erg van deze zonnige zondag! Er was overal veel te beleven ter gelegenheid van Autoloze Zondag. Mooi om te zien hoeveel volk het op de been bracht en er was overal veel sfeer!
  Fijne week xxx

 2. Chez Julie 17/09/2018 at 22:29

  Oh, de Hopduvelstoet! Ik heb daar als tiener nog in meegelopen, lang lang geleden ? Benieuwd hoe het je verder vergaat in Asse!

  1. Evi 20/09/2018 at 11:59

   Moh echt? Wij vonden het alvast een fijne stoet 🙂 Het is hier nog wat wennen en de buurt wat ontdekken maar tot nu toe valt het goed mee.

 3. Flavie 24/09/2018 at 16:14

  Veel leesplezier… het is echt genieten… het is zo’n mooi boek!

Leave a Reply