instagramaccount
Fotografie

Zeven op zondag #27

De afgelopen weken was het hier een drukte van jewelste. Er diende verhuisd te worden, er was er eentje die voor het allereerst naar school mocht gaan. En ik mocht een week in een afgelegen gebied in Duitsland doorbrengen. Tussendoor nam ik wel tal van foto’s, die mijn Instagramaccount niet haalden. Ideaal dus voor een nieuwe Zeven Op Zondag.

Kijken jullie mee naar deze zeven foto’s die mijn Instagramaccount net niet haalden?

instagramaccount

  1. De oorspronkelijke planning om ergens in de namiddag met de wagen richting Nienburg te vertrekken viel helemaal in het water. En dus arriveerde ik pas rond 22.15 u. in het hotel. Gelukkig waren ze daar zo lief om voor mij nog snel een heerlijke salade in elkaar te flansen. Want eten langs de Duitse snelwegen, dat zag ik minder goed zitten.
  2. Ik heb mijn leeshonger hervonden. En waagde me na The Handsmaid Tale aan deze klepper. Hij ligt al een hele poos op mijn te lezen stapel. En ik heb er hoge verwachtingen van!
  3. Ik ben verliefd op ons bad! Het is heerlijk ruim en zalig om er na een drukke dag in te vertoeven met een goed boek. Toegegeven, er zijn nog veel plekken in ons nieuwe huis die ik fantastisch vind. Maar het bad springt er toch wel een klein beetje bovenuit.
  4. Naar school gaan, het verliep hier niet zonder slag of stoot. Iets wat we niet meteen verwacht hadden want Tuur ging al een hele poos naar de crèche. Afgelopen week bracht het lief Tuur ‘s ochtends naar school. En dat gaf al minder drama. En toen ik hem vrijdag afzette had ik het geniale idee om hem met de fiets te laten gaan. En dat werkte 🙂
  5. Magazines lees ik niet vaak. Maar voor het Running.be magazine maak ik graag een uitzondering. Al was het maar omdat er telkens fijne artikels van Josefien in staan 🙂
  6. Vorig weekend werkten we al wat aan onze integratie in onze nieuwe buurt. En gingen we kijken naar de Hopduvelstoet. Best wel leerrijk!
  7. En ook Autoloze zondag pikten we mee in Asse. We bezochten de kermis en rommelmarkt. En genoten vooral van een zonnige zondag.

Genoten jullie ook van het zonnige weekend? Welke foto’s haalden jullie social media accounts net niet? 

6 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *