Zeven op zondag #10

Zondagavond, dat betekent een nieuwe Zeven op zondag. Een rubriek waarin ik zeven foto’s van de afgelopen week (twee weken) post die mijn Instagramaccount net niet haalden. Kijken jullie mee?

BadKoekjesFout-gewassenOntbijten-op-zondagJoggen-in-de-regenlezen20170926_084844

 1. Het is hier op alle vlakken al een erg druk en bewogen jaar geweest en dat begin ik meer en meer te voelen. Een warm bad ’s avonds met een boek kan dan al eens deugd doen. En erna slaap ik vaak beter πŸ™‚
 2. Werken in twee vestigingen betekent ook dubbel zoveel kans op verjaardagstraktaties πŸ™‚ Zo smulde ik deze week van brownies en cake.
 3. Het is hier vaak wel eens ‘picture imperfect’ in plaats van ‘picture perfect’. Deze week nog: ik vergiste me schromelijk in de was en gooide per ongeluk kleren van Tuur samen met mijn roos kleed in de wasmachine. Het resultaat: Tuur zijn kleren hadden plots een nieuw kleurtje. Al een geluk dat de zomer op zijn einde aan het lopen is πŸ˜‰
 4. Ik let nog steeds goed op wat ik eet maar op zondag mag er al eens gezondigd worden. En dus at ik deze ochtend voor het eerst sinds lang en met veel smaak nog eens een chocoladekoek.
 5. Ik probeer nog steeds om drie keer in de week te gaan joggen. Dit weekend deed de herfst zijn intrede en werd het joggen door regen en wind. Maar week drie van Keep Running werd netjes afgewerkt!
 6. De afgelopen weken had ik een leesdip. Ik bezocht vorig weekend de bib en nam daar dit boek mee. In het verleden vond ik eerder werk van deze auteur erg goed en ook de eerste pagina’s van dit verhaal vond ik alvast veelbelovend.
 7. Doordat ik ook in onze vestiging in Brussel werk is file me absoluut niet vreemd. Ik probeer om me daar niet altijd aan te ergeren door bijvoorbeeld leuke plaatjes op te zetten. Deze week hoorde ik onverwacht deze schijf nog eens op de radio en hield ik een filefeestje in mijn wagen.

Namen jullie ook foto’s die jullie social media account(s) net niet haalden?

19 Comments

 1. liese 01/10/2017 at 18:55

  ohja, ik vond dat boek ook heel goed!! Duizend Schitterende Zonnen trouwens ook.

 2. Samaja 01/10/2017 at 19:04

  Een koffiekoek op tijd en stond, dat kan smaken he! Ik vond de andere twee boeken van Hosseini beter, maar dit mocht er ook zeker wezen.

 3. Sofie 01/10/2017 at 20:14

  Ik eet geen suiker (zoals je waarschijnlijk al wist) maar als ik zo’n chocoladekoek zie, krijg ik daar toch wel zin in πŸ™‚ Ik had niet eens gezien dat de kleertjes van Tuur roze waren, bij het terugscrollen zag ik het wel πŸ™‚

  1. Evi 02/10/2017 at 07:44

   Op foto ziet het er minder erg uit maar in het echt zijn ze best wel heel roos πŸ™‚

 4. fieke 01/10/2017 at 20:59

  Enkele weken geleden ben ik in De Vliegeraar begonnen, maar het kon me niet boeien. Ik begon ook nog in enkele andere boeken, maar ik geraakte er niet in. Ook een leesdip, maar ik hoop er snel uit te raken…
  Waarom hangt er een post-it in je auto? Of zie ik dat verkeerd? πŸ™‚

  1. Evi 02/10/2017 at 07:46

   Neen hoor, dat heb je goed gezien. Er hangen er vaak in: met adressen op waar ik naartoe moet, herinneringen met telefoonnummers van mensen die ik moet bellen of in dit geval een herinneringen voor een onderhoud van mijn wagen. Door een foutje in de garage zijn ze niet meer zeker dat hij een seintje gaat geven als ik op onderhoud moet. En dus moet ik zelf onthouden op hoeveel kilometers ik een afspraak moet maken. Als ik dat dan niet ergens ophang weet ik dat ik dat keihard ga vergeten πŸ™‚

 5. Josefien 01/10/2017 at 21:42

  Ik vond De Vliegeraar beter dat Over De Bergen… maar toch een mooi boek hoor.
  Hoera voor badjes, ga ik ook weer meer beginnen doen nu het herfst is.

  1. Evi 02/10/2017 at 07:47

   Ik ben er benieuwd naar! Zo een badje kan deugd doen he πŸ™‚

 6. Hilde 02/10/2017 at 07:52

  Khaled Hosseini schrijft inderdaad erg mooi (vind ik ook πŸ™‚ ). Nu de herfstmaanden hun intrede hebben gedaan komt het lezen er hier ook beter van… Een zoete zonde zo af en toe kan smaken hΓ© en zo houden we de ‘goede’ gewoontes ook het beste vol vind ik. Je alles ontzeggen is niet vol te houden. En dikke bravo voor je uithoudingsvermogen ivm het lopen om daarna heerlijk te kunnen relaxen in zo’n deugddoend bad (verricht – inderdaad – wonderen πŸ˜‰ ).

  1. Evi 04/10/2017 at 18:31

   Dankjewel πŸ™‚ Dat ik nadat ik gesport heb zo eens een zoete zonde mag eten is best wel een stimulans om het sporten vol te houden !

 7. Lize 02/10/2017 at 08:19

  Een warm bad kan zo’n deugd doen he.
  Ik ben vorige week begonnen met een opleiding waardoor ik geen tijd en energie meer heb om te gaan joggen. Ik vind het wel jammer maar fiets nu wel 70-80minuten per dag.

  1. Evi 04/10/2017 at 18:31

   Dat is toch ook knap hoor, elke dag zoveel fietsen!

 8. Talitha 04/10/2017 at 16:42

  Dit boek is wat mij betreft het allerbeste van hem!

 9. zwartraafje 06/10/2017 at 20:34

  Ik heb sowieso respect voor mensen die gaan lopen. Als ze dat dan ook nog eens door regen en wind doen dan zou ik willen dat ik een petje had zodat ik het even voor hen kon afzetten. πŸ˜‰

  1. Evi 09/10/2017 at 08:48

   Hahaha, ik denk wel dat ik vreemd zou opkijken mocht iemand dat letterlijk doen πŸ™‚

 10. Flavie 09/10/2017 at 11:21

  Een koffiekoek is hier al eeuwen geleden… allee het lijkt toch zo… πŸ˜‰
  Goed bezig met het lopen… dikke duim!

 11. Leen 30/10/2017 at 14:17

  Straf hoor elke dag in de file naar Brussel… Ik zou er onnozel van worden, met of zonder goeie muziek πŸ™‚ Damn, zou ook graag nog eens een warm bad pakken, nu ge dat zegt, kan zo’n deugd doen he!

  1. Evi 31/10/2017 at 19:38

   Goh het went op zich wel hoor πŸ™‚ En zo een bad, ik zou niet meer zonder kunnen. Was ook een van mijn voorwaarden toen we de plannen van ons huis zagen, er moest en zou een bad in staan πŸ™‚

Leave a Reply