instagramaccount
Fotografie

Zeven op zondag #10

Zondagavond, dat betekent een nieuwe Zeven op zondag. Een rubriek waarin ik zeven foto’s van de afgelopen week (twee weken) post die mijn Instagramaccount net niet haalden. Kijken jullie mee?

BadKoekjesFout-gewassenOntbijten-op-zondagJoggen-in-de-regenlezen20170926_084844

 1. Het is hier op alle vlakken al een erg druk en bewogen jaar geweest en dat begin ik meer en meer te voelen. Een warm bad ‘s avonds met een boek kan dan al eens deugd doen. En erna slaap ik vaak beter ๐Ÿ™‚
 2. Werken in twee vestigingen betekent ook dubbel zoveel kans op verjaardagstraktaties ๐Ÿ™‚ Zo smulde ik deze week van brownies en cake.
 3. Het is hier vaak wel eens ‘picture imperfect’ in plaats van ‘picture perfect’. Deze week nog: ik vergiste me schromelijk in de was en gooide per ongeluk kleren van Tuur samen met mijn roos kleed in de wasmachine. Het resultaat: Tuur zijn kleren hadden plots een nieuw kleurtje. Al een geluk dat de zomer op zijn einde aan het lopen is ๐Ÿ˜‰
 4. Ik let nog steeds goed op wat ik eet maar op zondag mag er al eens gezondigd worden. En dus at ik deze ochtend voor het eerst sinds lang en met veel smaak nog eens een chocoladekoek.
 5. Ik probeer nog steeds om drie keer in de week te gaan joggen. Dit weekend deed de herfst zijn intrede en werd het joggen door regen en wind. Maar week drie van Keep Running werd netjes afgewerkt!
 6. De afgelopen weken had ik een leesdip. Ik bezocht vorig weekend de bib en nam daar dit boek mee. In het verleden vond ik eerder werk van deze auteur erg goed en ook de eerste pagina’s van dit verhaal vond ik alvast veelbelovend.
 7. Doordat ik ook in onze vestiging in Brussel werk is file me absoluut niet vreemd. Ik probeer om me daar niet altijd aan te ergeren door bijvoorbeeld leuke plaatjes op te zetten. Deze week hoorde ik onverwacht deze schijf nog eens op de radio en hield ik een filefeestje in mijn wagen.

Namen jullie ook foto’s die jullie social media account(s) net niet haalden?

19 Comments

 • Sofie

  Ik eet geen suiker (zoals je waarschijnlijk al wist) maar als ik zo’n chocoladekoek zie, krijg ik daar toch wel zin in ๐Ÿ™‚ Ik had niet eens gezien dat de kleertjes van Tuur roze waren, bij het terugscrollen zag ik het wel ๐Ÿ™‚

 • fieke

  Enkele weken geleden ben ik in De Vliegeraar begonnen, maar het kon me niet boeien. Ik begon ook nog in enkele andere boeken, maar ik geraakte er niet in. Ook een leesdip, maar ik hoop er snel uit te raken…
  Waarom hangt er een post-it in je auto? Of zie ik dat verkeerd? ๐Ÿ™‚

  • Evi

   Neen hoor, dat heb je goed gezien. Er hangen er vaak in: met adressen op waar ik naartoe moet, herinneringen met telefoonnummers van mensen die ik moet bellen of in dit geval een herinneringen voor een onderhoud van mijn wagen. Door een foutje in de garage zijn ze niet meer zeker dat hij een seintje gaat geven als ik op onderhoud moet. En dus moet ik zelf onthouden op hoeveel kilometers ik een afspraak moet maken. Als ik dat dan niet ergens ophang weet ik dat ik dat keihard ga vergeten ๐Ÿ™‚

 • Hilde

  Khaled Hosseini schrijft inderdaad erg mooi (vind ik ook ๐Ÿ™‚ ). Nu de herfstmaanden hun intrede hebben gedaan komt het lezen er hier ook beter van… Een zoete zonde zo af en toe kan smaken hรฉ en zo houden we de ‘goede’ gewoontes ook het beste vol vind ik. Je alles ontzeggen is niet vol te houden. En dikke bravo voor je uithoudingsvermogen ivm het lopen om daarna heerlijk te kunnen relaxen in zo’n deugddoend bad (verricht – inderdaad – wonderen ๐Ÿ˜‰ ).

 • Lize

  Een warm bad kan zo’n deugd doen he.
  Ik ben vorige week begonnen met een opleiding waardoor ik geen tijd en energie meer heb om te gaan joggen. Ik vind het wel jammer maar fiets nu wel 70-80minuten per dag.

 • zwartraafje

  Ik heb sowieso respect voor mensen die gaan lopen. Als ze dat dan ook nog eens door regen en wind doen dan zou ik willen dat ik een petje had zodat ik het even voor hen kon afzetten. ๐Ÿ˜‰

 • Leen

  Straf hoor elke dag in de file naar Brussel… Ik zou er onnozel van worden, met of zonder goeie muziek ๐Ÿ™‚ Damn, zou ook graag nog eens een warm bad pakken, nu ge dat zegt, kan zo’n deugd doen he!

  • Evi

   Goh het went op zich wel hoor ๐Ÿ™‚ En zo een bad, ik zou niet meer zonder kunnen. Was ook een van mijn voorwaarden toen we de plannen van ons huis zagen, er moest en zou een bad in staan ๐Ÿ™‚

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *