10 dingen die je nog niet wist over mij

Ik las er al over in het Blogboek, zag er onlangs hier een variant op verschijnen en vond dat wel een leuke manier om wat meer over de blogger in kwestie te weten te komen! Dus bij deze, 10 dingen die jullie nog niet over mij wisten.

 1. Ik ben totaal niet sportief aangelegd maar droom er van om ooit eens een marathon te lopen.
 2. Ik ben een vreselijk slechte kok maar bak daarentegen wel als de beste. Heeft te maken met precisie en een recept nauwgezet volgen 🙂
 3. Ik ben een enorme perfectionist en kom daardoor vaak met mezelf in botsing.
 4. Volgens mijn lief lijdt ik aan zaterdagitis: om een nog onverklaarbare reden ben ik in het weekend vreselijk onhandig, laat ik van alles vallen en loop ik tegen van alles tegen.
 5. Richtingsgevoel en oriëntatievermogen zijn me volledig vreemd. Zelfs met een gps slaag ik er in om verkeerd te rijden (een doodlopende straat of eenrichtingsverkeer inrijden, bijna in de wei belanden, … you name it en de kans is groot dat ik het al ben tegengekomen 🙂 ).
 6. Parkeren lukt me prima zolang ik gewoon rechtdoor in de parking moet rijden, maar van zodra ik een manoeuvre moet uitvoeren (zijwaarts in de parkeerplaats rijden, achterwaarts parkeren) gaat het fout. Zo ben ik ooit op mijn eerste werkdag in de ondergrondse parking tegen de muur gereden (terwijl een collega naast me zat). Kwestie van meteen de juiste indruk te maken 😉
 7. Ik ben stiekem jaloers op mensen die een bril dragen. Zelf draag ik lenzen en heb ik een bril liggen maar om de een of andere reden staat die precies telkens scheef op mijn neus. En zet ik die dus ook niet zo vaak op terwijl ik dat eigenlijk wel mooi vind, een bril.
 8. Ik ben een enorme zoetekauw maar taarten met slagroom daar doe je me absoluut geen plezier mee.
 9. In de winter kan ik enorm genieten van een tas tomatensoep waar ik dan een boterham met Nutella choco in sop (volgens mijn lief zowat het degoutantste wat je maar kan eten).
 10. Ik heb een zwak voor rokjes en kleedjes en draag die dus ook meer dan broeken. Komt waarschijnlijk doordat broeken vaak niet lang genoeg zijn of – volgens mij – veel te veel spannen aan mijn billen.

Welke dingen weet ik nog niet over jullie? Laat een link achter in de comments dan kom ik met veel plezier lezen!

23 Comments

 1. Samaja 15/06/2016 at 07:24

  Leuk lijstje! Die boterhammen met choco gesopt in tomatensoep, dat vind ik toch maar raar ;-). Maar hey, iedereen zijn ding. Ik ben ook geen ster in achterwaarts parkeren, de andere varianten lukken me wel redelijk goed. Koken kan ik trouwens ook niet, het enige dat ik beter kan dan mijn man is een omelet bakken :-). Ik heb onlangs trouwens ook zo’n lijstje gemaakt: https://samajatalk.wordpress.com/2016/05/27/tien-dingen-die-je-nog-niet-wist-over-samaja-2/

  1. Evi 15/06/2016 at 20:18

   Juist, ik wist dat ik onlangs nog zo ergens een lijstje had gelezen maar was rats vergeten waar 🙂

 2. Hilde 15/06/2016 at 07:59

  Origineel, zo’n blogje. Wat ik wel een beetje spijtig vind, is dat je nogal hard bent voor jezelf. Maar dat kan allicht verklaard worden door dat perfectionistische kantje dat je zelf al hebt aangehaald. Maar hé, nobody’s perfect ;-).

  1. Evi 15/06/2016 at 20:19

   Dat hard zijn valt nogal mee hoor, maar je gaf me wel inspiratie voor een volgend lijstje: tien positieve dingen die je nog niet wist over mij 😉

   1. Hilde 16/06/2016 at 08:10

    Leuk dat ik jou inspireer :-). Trouwens ook dit nog: je gaf me een goede tip wat die rokjes en kleedjes betreft. Ga ik ook wat vaker doen voortaan ;-). Ik durf – onder impuls van blogs zoals de jouwe – af en toe ook iets persoonlijker blogjes posten, het meest recente was dit: https://regenboogbui.wordpress.com/2016/06/13/wanneer-het-onverwachte-op-je-pad-komt/

 3. misssexandthecity 15/06/2016 at 08:02

  Ik heb dat richtingsverkeer en oriëntatie probleem ook, volgens mij zaten wij toen op café toen ze dat uitdeelden 🙂 en van dat zoet en taarten heb ik ook, koeken daarentegen daar heb ik een enorm zwak voor 🙂 en ik droeg lenzen om dezelfde reden als jij, ons gezicht is dus scheef 🙂 🙂

  1. Evi 15/06/2016 at 20:20

   Hahaha, geweldige reactie 🙂 En grappig dat er zoveel gelijkenissen zijn tussen ons 🙂

 4. Mrs. Brubeck 15/06/2016 at 12:41

  Wat fijn dat je inspiratie vond bij mij! Ik vond het leuk wat meer van je te weten te komen!
  Voor mij ook de tomatensoep, maar dan met een boterham met salami ??

  1. Evi 15/06/2016 at 20:21

   Hmm, ik ben geen fan van salami maar heb het nog niet geprobeerd in combinatie met tomatensoep 🙂

 5. fiekefatjerietjes 15/06/2016 at 13:39

  Choco en soep, iew! 🙂
  Hier een bril, lenzen komen er niet meer in. En hier ook liever kleedjes en rokjes dan broeken, hoewel ik zwangerschapsbroeken echt heel erg comfy vind 🙂

  1. Evi 15/06/2016 at 20:24

   Ohja, die broeken vond ik ook enorm comfy 🙂

 6. Brubeck 15/06/2016 at 18:45

  Grappige blog maar boterham+choco+tomatensoep ?

  1. Evi 15/06/2016 at 20:26

   Ja hoor, de beste combinatie ever 😉 Zeker als je dat doet met een geroosterde boterham waar de choco zo een beetje op smelt. Zalig lekker vind ik dat 🙂

 7. Falderie 15/06/2016 at 20:45

  Sorry, dat van die soep klinkt echt wel… ranzig eigenlijk! 🙂

  Ik heb jaren een bril gehad en ben zo blij dat ik lenzen heb ontdekt. Ik switch echt niet meer naar een bril!

  1. Evi 15/06/2016 at 21:07

   Hahaha, ik ben inderdaad één van de weinige die dat echt wel lekker vind 🙂 Mijn lenzen vind ik sowieso wel praktischer hoor, maar ik vind een bril wel een mooi accessoire. Mocht ie nu alleen nog eens recht blijven staan he 😉

 8. Billy 17/06/2016 at 16:51

  hahaha, ik heb dit met een vette glimlach gelezen, Evi. Ik hou wel van dergelijke lijstjes.
  Een marathon willen lopen en niet sportief zijn…dat wordt hard trainen!
  Een vreselijk slechte kok? Ben al blij dak niet met jou getrouwd ben… 😀
  Bij 5 en 6 wijk je niet af van de modale vrouw, geen paniek dus!
  Ik ben brildrager, maar eerlijk gezegd zou ik liever zonder lopen (wat ik thuis ook vaak doe…en dat zonder ergens tegen te lopen, flink hé!)
  Ik eet graag soep, maar tomatensoep is voor mij de minste. Misschien smaakt ze ook wel beter met een boterhammeke met choco… 😀
  En het zal je wellicht niet verwonderen, maar ik zie vrouwen liever in een rok of kleedje…het mannelijk oog wil ook wat hé

  Over mij? Zoek bij categorie “Billy intiem” maar enkele van deze lijstjes of tags… 😉

  1. Evi 19/06/2016 at 17:32

   Hahaha, mijn lief is hier absoluut de betere kok. Maar de taken zijn dan ook netjes verdeeld hoor: koken is voor hem, afwassen doe ik 🙂 Die marathon zal nog niet voor dadelijk zijn, maar wie weet ooit misschien wel 😉

 9. gerhildemaakt 17/06/2016 at 17:50

  Ik zou eens terug naar de brillenwinkel gaan, want het is echt te jammer om die niet te dragen.
  Boterhammen met choco? jJa. Tomatensoep? Ja. Samen? Nee. Maar toch: smakelijk!

  1. Evi 19/06/2016 at 17:35

   Absoluut! Al kan het ook wel aan mezelf liggen, want als ik dat vraag aan mijn lief of mama dan krijg ik steevast te horen dat ie wel perfect recht staat. Misschien ligt het aan mijn zicht 😉

 10. Flavie 18/06/2016 at 10:27

  Leuk om te lezen!
  Marathon lopen en dat voor een niet sportief iemand?
  Oriënteren is volgens mij iets niet voor vrouwen… lukt mij ook niet!
  Euhm… tomatensoep met een boke met choco… nog nooit gehoord dat dit lekker is!!

  1. Evi 19/06/2016 at 17:36

   Die marathon is niet voor meteen hoor! Joggen is zowat het enige van sport dat ik wel graag doe en sinds ik een paar jaar terug de 20km van Brussel gelopen heb kriebelt het om ooit eens een marathon te lopen. Al zal ik dan wel veel meer moeten gaan trainen.

 11. LJ 20/06/2016 at 12:49

  Wauw, puntje 7. Ik ben jaloers op mensen die geen bril hoeven dragen en jij bent volgens mij de eerste die ik tegenkom die het tegendeel beweert. Een bril mooi! Phoe…
  Ik denk dat ik al zowat alles over mezelf op mijn blog heb verteld… Geen verrassingen meer daar 😉

  1. Evi 26/06/2016 at 09:23

   Mja ik vind dat echt wel mooi 🙂 Maar mijn lenzen vind ik wel nog altijd praktischer, zeker bij het sporten en nu de zon af en toe komt piepen.

Leave a Reply