gedachten sportschool
Fitness

10 gedachten in de sportschool #2

Meer dan een jaar gaan sporten in de fitness, dat betekent ook heel wat gedachten hebben die in de sportschool door je hoofd schieten. Na een tijdje merkte ik dat ik vaak dezelfde dingen aan het denken was. En dat het misschien wel leuk was om die eens met jou te delen. Want wie weet zijn enkele daarvan wel herkenbaar!

5 beelden

10 gedachten die ik heb in de sportschool #2

1. ‘Hmmm, zou iemand het merken mocht ik die ene bepaalde oefening nu net iets minder zwaar maken? Of wat trager uitvoeren dan gepland?’ Kwestie van mezelf een beetje te sparen 😉

2. ‘Neen, ik ben geen ijdeltuit of influencer.’ Ik film mezelf niet om dat op Instagram te gooien. Ik doe dat zodat ik het kan doorsturen naar mijn personal trainer en zij me vanop afstand kan corrigeren – insert roloog.

3. ‘OMG, het is hier zo warm. Ik zou beter een crop top en korte broek dragen maar no way Jose dat ik dat durf.’

4. ‘Zou ik nog wat gaan lopen op de loopband na deze work-out? Of doe ik mezelf niet meer afzien dan nodig en ga ik naar huis?’ Om vervolgens toch te gaan hardlopen en me dat ofwel na 5 minuten keihard te beklagen ofwel superblij te zijn dat ik het toch nog even deed.

5. ‘Hoe kan het dat ik hier de enige lijk te zijn die nat is van het zweet? Is de rest dan niet aan het afzien?’

6. ‘Ouch, ik had precies beter gerecht x niet gegeten vandaag of het beter niet gecombineerd met heel stevige buikspieroefeningen’

7. ‘Ja, ik weet nu al dat ik morgen de trap niet op een normale manier naar ga opraken’

8. ‘I’m a badass’ als ik mijn beginnende powerlifting oefeningen zoals een hang clean doe

9. ‘Sh*t, hoeveel herhalingen had ik nu ook alweer gedaan?’

10. ‘Damn, ik had mijn T-shirt toch beter in mijn broek gestoken’, tijdens het springen, jumping jacks, mountain climbers, … want jawel de angst voor inkijk en/of kortstondig zichtbare blote buik is meer dan reëel

Zeg eens, welke gedachten heb jij zoal als je gaat sporten in de sportschool?

6 Comments

 • Flavie

  Sporten is altijd afzien… maar achteraf zoveel voldoening 🙂
  Als ik loop gaan er ook veel gedachten door mijn hoofd… van het werk, tot het huishouden, tot hoe onze planning eruit ziet… en bij de laatste kilometers is het eerder: ben ik er nu nog niet??? 😉

 • Hilde

  Hier geen sportschool om in beweging te blijven. Dat doe ik door te gaan wandelen…hoe meer hoe liever. Het is voor mij dè manier om mijn hoofd net leeg te maken (en net minder gedachten die dan door mijn hoofd spoken). Een sport die mij nog meer aan het denken zet, zou mij alleszins niet vooruithelpen.

 • Mie kids

  Haha, zalig die gedachtes! Zou ik ook hebben als ik in de buurt van andere mensen sport. Lopen vind ik daarom net zo leuk, dat kan ik alleen doen en niemand ziet mijn rode, tomatenhoofd 😉

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *