Persoonlijk

32 before 33 – update #2

Midden juli blies ik 32 kaarsjes uit. Op zich niets spectaculair en eigenlijk was die dag een beetje een dag zoals een andere. Om daar wat verandering in te brengen stelde ik in navolging van Kathleen een lijstje op met 32 dingen die ik wil doen voor mijn 33ste levensjaar aanbreekt. Hoe het daarmee staat lees je hieronder.

 1. Meedoen aan een sportevent (bij voorkeur iets met joggen)
 2. 5 kg vermageren
 3. Een boek lezen dat aanzet tot actie (hetzij Getting things done hetzij een boek van Marie Kondo)
  Afgelopen weken las ik Opgeruimd van Marie Kondo waar ik twee vliegen in één klap met sloeg: ik kon er een puntje voor de Verbeelding Book Challenge met afvinken en een puntje van deze lijst. Driewerf hoera! Nu de theorie nog omzetten in praktijk en dan zijn we er helemaal 🙂
 4. Vaker mijn bril dragen dan mijn lenzen (indien deze goed lukt mag ik van mezelf een nieuwe bril kopen)
  Hier werd flink werk van gemaakt en dus kocht ik onlangs een nieuwe bril.
 5. Een cursus volgen
 6. 10 recepten uit kookboeken bereiden
  De voorbije maand werd er hier niet al te veel gekookt. Deze opdracht bleef dus steken op 3 recepten, nog 7 te gaan.
 7. 32 boeken lezen
  Sinds mijn verjaardag in juli las ik al 12 boeken. Benieuwd naar de boeken die ik las? Die vind je hier op Goodreads.
 8. 32 kaartjes versturen
 9. 32 dingen weggeven / wegdoen
 10. 1 citytrip ondernemen als koppel, zonder Tuur
 11. 1 reis met Tuur boeken
 12. Een 30 dagen challenge volgen en tot een goed einde brengen
 13. Mijn 100ste bericht posten
 14. Een samenwerking met een bedrijf / PR kantoor aangaan
 15. Een bloggersevent bijwonen
 16. 5 keer cultuur opsnuiven
 17. Verdere stappen ondernemen om een huis te kopen
  We blijven de immosites afschuimen maar voorlopig zonder al te veel resultaat. Ofwel niet meteen de huizen die we zoeken ofwel net iets te veel buiten budget. Maar wie zoekt die vindt en dus geven we nog niet op.
 18. 1 keer feesten tot de zon opkomt
 19. Iets nieuw doen met mijn haar
 20. 52 keer 1u voor mezelf inboeken
  Het is de laatste tijd ofwel helemaal geen me-time ofwel plots een paar uur aan één stuk me-time. Zo holde ik mezelf de afgelopen maand gigantisch hard voorbij maar slaagde ik er wel in om twee keer een paar uur in Gent door te brengen: een keer voor mijn brilstyling en een keer voor een supergezellige brunch.
 21. 52 foto’s op Instagram posten
  Dit gaat de goeie kant op: 17 foto’s sinds midden juli.
 22. 2 keer gaan shoppen met mijn mama
 23. Mijn broer in Rotterdam bezoeken
 24. Een gastblog opzetten
 25. Een gastblog schrijven
 26. 52 keer gaan joggen
 27. Een betere balans vinden tussen werk en privé
 28. 5 keer uit gaan eten
  In november gingen we met ons twee lunchen bij Zoff, wat het totaal aantal op twee brengt.
 29. Concreet werk maken van die onophoudelijke vermoeidheid
 30. Een maand lang de eetgewoontes die Pascale Naessens voorschrijft zonder fout toepassen
 31. Tijd maken voor vriendinnen
  Het verjaardagsfeestje van een goeie vriendin stond vorig weekend op de planning. Het werd wel eerder een blitzbezoek wegens weinig slaap de dagen ervoor, maar dat wordt goedgemaakt met een etentje.
 32. Een bloggersontmoeting bijwonen en/of afspreken met een andere blogger
  Driewerf hoera want hier werd deze maand ook werk van gemaakt. Ik nam deel aan de Meststoffen Meet Up en genoot er met volle teugen van.

De vorige update kan je hier lezen.

14 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *