Persoonlijk

As we speak #4

De vorige As We Speak dateert van september, hoog tijd voor een update!

 • Bezig met: de laatste tijd werd er hier heel wat tijd besteed aan het werk (het is er dan ook razend druk), onze kleine man die zijn eerste verjaardag vierde en steun te bieden aan het lief want die gaat eventjes door een moeilijke periode. We proberen regelmatig een moment met ons twee in te plannen en gingen zo begin november samen verjaardagcadeautjes kopen die Tuur kon uitdelen in de crèche. We profiteerden er meteen van om te gaan lunchen bij Zoff en een koffie te gaan drinken bij FourteaFour. Beide zijn trouwens aanraders in Leuven! Verder test ik ook naar hartelust de koffie van Delhaize uit. Absoluut een toppertje voor een fervente koffieliefhebber als mezelf.
20161103_124717
Heerlijke lunch bij Zoff
20161103_124725
Heerlijke lunch part 2
20161103_132904
Koffie, thee en gebak bij FourteaFour
20161104_072409
Verjaardagcadeautjes om uit te delen in de crèche
20161016_103149-1
Koffie testen voor Delhaize
 • Genieten van: het feit dat ik terug kleedjes met broekkousen kan dragen. Ik vind dat best wel iets hebben en vind mezelf daar vreemd genoeg ook mooier met dan met blote benen. Ik genoot daarnaast ook met volle teugen van de Meststoffen Meet Up, mijn allereerste blogmeeting. Een uitgebreider verslag volgt – uiteraard- later nog.
20161121_200519
Kousenbroeken, ik ben fan 🙂 
 • Lezen: begin november bracht ik mijn Goodreads Reading Challenge tot een goed einde. De vooropgestelde dertig boeken werden gelezen, twee maand voor het jaar om is. En ook met de Verbeelding Book Challenge gaat het de goeie kant op: deze maand alleen al werden er drie boeken voor deze reading challenge gelezen. Nog 4 boeken te gaan!
screen-shot-2016-11-05-at-16-42-57
Hoera, dertig uitgelezen boeken zijn een feit! 
 • Sporten: daar kwam hier sinds deze zomer amper nog iets van in huis. Shame on me! Enerzijds was het te druk, maar anderzijds zit ik ook verveeld met het herfst-winterseizoen. Ik ben namelijk een enorme angsthaas in het donker en loop dan dus absoluut niet graag. Lopen op een loopband binnen is ook niet aan mij besteed en dus is het aantal momenten waarop ik kan gaan joggen plots erg beperkt. Tips om dit te omzeilen of om van die angst voor het donker af te raken zijn trouwens altijd welkom!
 • Eten: dat schommelde een beetje de laatste tijd. De dagen dat ik tijd had om te koken werd er gezond gegeten, maar er volgden evenveel dagen dat er niet zo gezonde kost op tafel stond. En er werd duchtig gesnoept, voor het goede doel weliswaar, maar toch … de weegschaal geeft cijfers aan waar ik geen fan van ben. Misschien toch maar eens dat 5:2 dieet overwegen? Het boek heb ik in ieder geval al in huis gehaald, nu het nog omzetten in praktijk.
20161117_111335
Snoepen voor het goede doel 🙂
20161112_144853
Misschien hier toch maar eens werk van maken?
 • Uitkijken naar: de eerste Sinterklaas voor Tuur. Ik vind het eigenlijk zelfs nog leuker nu ik zelf voor Sinterklaas mag spelen 🙂 Daarnaast kijk ik ook uit naar de kerstperiode: ik vind dat een enorm gezellige tijd en geniet er elk jaar opnieuw van. En uiteraard kijk ik ook uit naar de brunchdate die ik binnenkort op het programma heb staan met Marliese.

Waar zijn jullie de afgelopen tijd zoal met bezig geweest? Waar kijken jullie naar uit? 

12 Comments

 • Hilde

  Weer een verzameling leuke dingen. Naar je ervaring met dat boek ben ik nu wel een beetje benieuwd, ik heb met name een natuurtalent om bij te komen bij de minste excessen :-P. Ik tel al stilaan af naar ‘the most wonderful time of the year’ en kocht al enkele geschenken links en rechts… Van koffie zijn ook zoveel soorten hé. Komt hier ook een blogje rond? 🙂 Zelf ook heel blij dat ik dit jaar Goodreads heb ontdekt. Knap gedaan Evi, proficiat alvast! En de VBC gaat precies ook de goede richting uit.

  • Evi

   Dankjewel! Ik hou je op de hoogte van zodra ik er met begin 🙂 Je bent daar trouwens niet alleen in hoor, ik heb ook wel de neiging om bij de minste uitspatting een aantal kilo’s erbij te hebben. Blogje rond koffie staat inderdaad op de planning voor in december 🙂 Wat fijn dat je al wat geschenken kocht, daardoor kom je nog meer in de kerstsfeer terecht vind ik.

 • Samaja

  Wij waren vooral aan het bekomen van de verhuis en uiteraard is iedereen benieuwd om eens te komen kijken, dus we krijgen veel mensen over de vloer die we natuurlijk allemaal eten moeten geven ;-). Het is druk, maar op een leuke manier. Wat jammer dat je lief door een mindere periode gaat, veel goede moed gewenst!

 • fieke

  Ja, kousenbroeken! Ook fan!
  De Verbeelding Book Challenge zal hier helaas niet voltooid raken, maar dat is niet erg…
  Het was fijn je eens te ontmoeten in het echt zondag!
  De laatste tijd was ik vooral bezig met werk-baby-ritme zoeken, maar nu krijg ik stilaan weer meer energie en bloggoesting. Misschien moet ik ook van ‘As we speak’ beginnen doen 🙂

  • Evi

   Het was inderdaad heel fijn om je te ontmoeten! Ik vind zo een As we speak berichten wel fijn, zowel om te lezen als te schrijven, dus kan ze alleen maar aanraden 😉

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *