5 beelden
Fotografie

5 beelden, 5 dingen #14

Eind 2021 besloot ik om de rubriek 5 beelden, 5 dingen eens goed af te stoffen en nieuw leven in te blazen. Want ik vind dat zo een fijne rubriek om te maken en te lezen. Dus aan het begin van de maand maart bladerde ik met plezier door de foto’s van februari. Om er vervolgens vijf te selecteren.

5 beelden, 5 dingen #14

De maand april is hier voorbij gevlogen. Ik snakte en snak nog steeds enorm naar wat meer zon en warmere temperaturen. Want de donkere, grijze winter heeft nu toch echt wel lang genoeg geduurd. Daarnaast was ik vooral bezig met werkgerelateerde dingen. Maar ook op privé vlak was het druk want we vierden Pasen en gingen met Tuur naar het allerlaatste concert van #LikeMe. Daarnaast oefende ik ook nog wat extra op het nemen van foto’s. Zowel met mijn smartphone als fototoestel. En uit al die foto’s selecteerde ik er vijf 🙂 .

5 beelden

5 beelden, 5 dingen

1. Ik probeer om op thuiswerkdagen terug wat meer te gaan wandelen tijdens mijn middagpauze. Zodat ik wat frisse lucht opsnuif. Mijn hoofd even kan leegmaken. En zelf kan zien dat de lente echt wel in de lucht hing de afgelopen maand. Al was dat niet altijd te merken aan het weer.

2. De lente brak in april zo nu en dan al eens door en dus konden we op een zonnige zaterdag niet anders dan al eens genieten van een eerste ijsje.

3. Tijdens de paasvakantie had ik zelf jammer genoeg geen vakantie. Maar het lief en Tuur waren in de 2de week wel samen thuis. En gingen dan vaak op stap. Onder andere een dagje Planckendael maar ook een bioscoopbezoek stond op de planning. Want er was een nieuwe Mario film uit.

4. Onlangs vroeg ik het lief of hij nieuwe sportkousen voor mij wou meebrengen uit Dockx en hij kwam met deze zalige kousen naar huis. Zelf word ik er iedere keer instant vrolijk van. En dus zijn het intussen zelfs een beetje mijn lievelingskousen om met te gaan sporten geworden.

5. Nadat ik de eerste maanden van 2023 vooral boeken op mijn Kobo e-reader las, had ik in april nog eens zin om in een fysiek boek te duiken. En dus nam ik deze klepper uit de kast. Ik was er het grootste deel van de maand met zoet. Maar ik genoot er enorm van om dit boek te lezen. En dus deed ik mezelf snel de overige twee delen uit de reeks cadeau 🙂 .

Welke foto typeert jouw maand april?

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *