majes-t
Algemene tips,  Geschenken

Heerlijk genieten van een kopje thee met Majes-T

Trouwe lezers zullen het al weten: ik en koffie, wij gaan hand in hand. Ik kan mijn dag niet starten zonder een heerlijke mok dampende koffie. Maar de laatste maanden schakel ik daarna heel snel over op thee. Zeker op de dagen dat ik op kantoor werk. Want de koffie daar is echt niet te drinken. Maar ik ben nogal kieskeurig als het aankomt op thee. En dus was ik dan ook heel benieuwd naar Majes-T, het nieuwe premium thee-assortiment van Rombouts.

Majes-T

Majes-T: premium organic thee-assortiment

Onlangs vernieuwde Rombouts zijn hele thee gamma en brachten ze Majes-T uit. Majes-T, dat zijn theeën en infusies van topkwaliteit die garant staan voor unieke smaakbelevingen. Maar nog veel belangrijker: de Majes-T theeën zijn met de grootste zorg samengesteld met biologische ingrediënten. Met respect voor de natuur worden deze theeën biologisch geteeld en verwerkt. Er komen dus geen pesticiden of chemische meststoffen aan te pas. Wat zorgt voor een harmonieuze aromatische smaak!

Bovendien zijn acht variëteiten Fairtrade gecertificeerd. En werden er enkele exclusieve smaken aan het gamma toegevoegd: Vanille Caramel, Citrus Kaneel en Rode Vruchten.

Majes-T: een heerlijk me-time moment

Toen ik van Majes-T hoorde was ik uiteraard heel benieuwd naar dit nieuwe gamma aan theeën en infusies. Intussen heb ik er al een heel aantal gedronken. En ben ik er verzot op. Want de smaak en de geur, die maken van Majes-T een absoluut me-time moment.

Naast de klassieke smaken zoals Red Fruits infusion, pure Rooibos, English Breakfast en Earl Grey, zitten er ook heel verrassende smaken in het vernieuwde gamma. De Citrus Kaneel en Vanille Karamel zijn absoluut mijn topfavorieten. Maar ook Gunpowder en Verveine konden me absoluut bekoren.

Wat ik bovendien erg fijn vind is dat je op de achterkant van elk zakje kan lezen hoe lang je de thee best laat trekken. En hoe warm je water best is. Want jawel, ook dat speelt een belangrijke rol bij het zetten van het perfecte kopje thee.

Mijn dagelijkse mok koffie ‘s ochtend, die kan ik nog niet missen. Maar daarna schakel ik met veel plezier over op Majes-T. En geniet ik de rest van de ochtend van heerlijke biologische theeën en infusies.

Majes-T: waar te verkrijgen?

Majes-T van Rombouts is uitsluitend te verkrijgen in de horeca of online via Rombouts.com. Het volledige gamma kan je hier in detail bekijken.

Drink jij vooral koffie? Of eerder thee? Of net zoals ik beide?

2 Comments

  • fieke

    Hmmm, een grote theelover hier! Die vanillecaramel klinkt wel heerlijk eigenlijk. Er zijn maar weinig soorten die ik niet lust, voor elke ‘mood’ bestaat er wel een soort :-).

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *