5 beelden
Fotografie

5 beelden, 5 dingen #11

Eind 2021 besloot ik om de rubriek 5 beelden, 5 dingen eens goed af te stoffen en nieuw leven in te blazen. Want ik vind dat zo een fijne rubriek om te maken en te lezen. Dus toen ik me midden deze maand realiseerde dat ik de 5 beelden van december (en een paar van begin januari) nog niet gecreëerd had, maakte ik daar snel werk van.

5 beelden, 5 dingen #11

Het was hier eventjes wat stiller. Want ik had wat nood aan een (digitale) pauze. En dus was ik ook zelfs op sociale media wat stiller. Al betekende dat uiteraard niet dat we in de kerstvakantie niet op stap gingen. Of dat ik geen foto’s meer nam. Integendeel zelfs. Want ik deed mezelf na lang twijfelen, wikken en wegen een nieuwe camera cadeau. Maar ook met mijn gsm nam ik tal van foto’s. Intussen begint het ook terug te kriebelen om wat meer aanwezig te zijn, zowel hier als op sociale media. En dus leek deze rubriek me ideaal te zijn om de spits voor bloggen in 2023 af te bijten 🙂 .

5 beelden

5 beelden

5 beelden

5 beelden

5 beelden

1. In de kerstvakantie had ik een weekje vakantie. En om die donkere periode wat aangenamer te maken had ik op voorhand al tickets geboekt voor het Giant Bug Lichtfestival in Planckendael. We trokken, daar net als vorig jaar, tegen de avond naartoe. En genoten van het lichtspektakel!

2. Ik had het MOI in Brussel al een paar keer op Instagram zien voorbij komen en het leek me wel iets te zijn voor Tuur. Dus op een grijze dag in die kerstvakantie namen wij de trein naar Brussel. Tuur vond het museum de max. Ik vond het net iets te prijzig voor wat het was. Maar we genoten allebei wel van de verschillende illusies.

3. In de eerste week van januari trokken we voor het eerst naar het lichtfestival in de Plantentuin van Meise. En daar hebben we absoluut geen spijt van gehad. We vonden het zelfs mooier dan in Planckendael! Dat we onderweg marshmallows konden roosteren boven een vuurtje zat er bij Tuur zijn enthousiasme wel voor iets tussen 😉 . Maar het volledige spektakel is echt wel een grote aanrader!

4. Januari is hier een vrij rustige maand want de Chiro en zwemlessen zijn nog niet gestart. En dus profiteerden wij daar wat van om met Tuur naar het Rozekesbos in Aalst te trekken. Een geweldig fijn speelbos waar ze ook waterelementen hebben. En dus gaan we daar deze zomer zeker en vast nog eens heen (en neem ik dan wel handdoeken en reservekledij mee). Een wat uitgebreidere blogpost met meer foto’s volgt nog!

5. Ik ben ook flink blijven gaan sporten. Mijn sportieve doelen voor dit jaar liggen vast. Nu nog zien of ik ze ga halen 😉 . En uiteraard hoop ik om net als vorig jaar vooral geweldig veel plezier te beleven aan het sporten.

Hoe verliep jouw decembermaand?

11 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *