Persoonlijk

As we speak #3

Bij een doop horen ook bloemetjes
Bij een doop horen ook bloemetjes

Het is hier razend druk geweest dus hoog tijd voor een As we speak:

 • Bezig met: het op orde zetten van mijn nieuwe webstek (deze blog :-)), proberen een evenwicht te vinden tussen werk en privé en tijd inboeken voor mezelf. De afgelopen tijd weken stapelde het slaaptekort zich opnieuw op: de ene oorontsteking na de andere verstoorde zowel onze nachtrust als die van onze kleine jongen. Gelukkig slaan de nieuwe medicijnen aan en kunnen we ‘s nachts opnieuw slapen. Op het werk stapelen de projecten zich op en zag ik eventjes door het bos de bomen niet meer. Bij Wander&Co spotte ik deze planner en ik ben er zot content van. Het helpt me echt om prioriteiten te leggen en dingen gedaan te krijgen. We zijn ook opnieuw wat intensiever op huizenjacht, maar voorlopig nog zonder resultaat.

20160829_135012

 

 • Genieten: van het doopfeest dat vorig weekend doorging. Het verliep allemaal wat hectisch met een ziek kindje maar achteraf was iedereen erg tevreden en sindsdien ligt er overal in ons appartement speelgoed dat vooral erg veel lawaai maakt 🙂 Maar ik genoot ook van de pakjes die hier thuis toekwamen zoals de zalige totebag van Danone, het ongelooflijk fijne nazomerweer en de shoppingdag die ik inlastte met mijn mama. Iets wat we vroeger vaak deden maar er het afgelopen jaar om obvious reasons nog niet van gekomen was.
Geweldige totebag van Danone
Geweldige totebag van Danone
 • Lezen: dat gaat hier de laatste tijd met ups en downs. A little life was in het begin een beetje een worsteling (dat kunnen jullie hier lezen) maar wat ben ik blij dat ik doorgezet heb. Intussen ben ik bijna aan het einde van een roman over Elizabeth I. Ik blijf dat toch een erg fascinerende periode vinden en zou stiekem daar wel eens willen vertoeven.

20160831_131514

 • Sporten: tja hier kunnen we kort over zijn. In juli werd er niet gesport, in augustus werd er sporadisch gejogd. Ik mis dat wel en zeg elke keer dat ik dat opnieuw zou moeten oppikken maar als ik dan ‘s avonds moe in de zetel zit is de goesting om die loopschoenen aan te trekken ver te zoeken. Ik ben ook nog steeds op zoek naar een manier om in de winter te gaan joggen. Lopen op een loopband is echt niets voor mij maar ‘s avonds in het donker ook niet meteen. Dan duikt één van mijn angsten op. Ultieme tips zijn dus steeds welkom 🙂
 • Eten: veel te veel de afgelopen tijd 🙂 Tja het weer was dan ook ideaal voor BBQ’s en het was zomer, vakantie en we gingen best wel vaak buitenshuis eten. Maar dan koos ik wel voor de gezondere optie zoals deze heerlijke salade bij Zoff. Uiteindelijk valt de ‘schade’ nog goed mee en wordt er vanaf nu terug flink gelet op wat ik allemaal binnenspeel.

20160827_125903

 • Uitkijken naar: het weekendje weg dat we eind september gepland hebben. Ik kijk er hard naar uit om nog eens met ons tweetjes weg te gaan, al ga ik ons zoontje wel hard missen.

Waar zijn jullie de afgelopen tijd met bezig geweest? 

11 Comments

 • Samaja

  Wat een mooie planner! Het sporten is bij mij eigenlijk naar een ongekend dieptepunt gezakt. We zijn dan ook met vanalles bezig voor de verhuis en dat neemt veel van onze tijd in beslag, waarna ik alleen maar op de zetel wil crashen en hersenloze TV kijken ;-).

  • Evi

   Hij is niet alleen mooi maar ook erg praktisch 🙂 Dat van dat crashen & hersenloze TV kijken herken ik 🙂 Hopelijk vlot de verhuis een beetje?

 • gerhilde maakt

  Ik heb A Little Life hier al even liggen, maar ik durf er niet goed in te beginnen eigenlijk … Ooit komt het er weleens van, want ik hoor wel dat het de moeite is.
  Veel plezier op jullie weekendje weg!

 • liese

  ik zocht “A little life” vorige week in de Standaard Boekhandel, niet te vinden? Soit, ik heb iets anders gekocht, het loopt niet weg 🙂 Lopen in het donker doe ik met mijn runlight van Decathlon. Echt een handig ding, mijn man gebruikt het als hij fietst in het donker.

 • Falderie

  Teleurstelling hier! Ik hoopte je vanavond in Brussel te zien bij de SmoodS Food Bloggers Table, maar zie nu dat je er toch niet zal zijn. Zo jammer! Next time beter… 🙂

  • Evi

   Ik keek er ook heel erg naar uit. Maar moest vandaag onverwacht op een andere locatie werken en raak nooit op tijd in BXL 🙁 Geniet alvast van de SmoodS Food Bloggers Table! En inderdaad wie weet zien we elkaar op een volgend event (of we spreken gewoon eens af ;-))

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *