Op (uit)stap

Blogdate in Mechelen

Afgelopen zaterdag had ik een blogdate in Mechelen met Hilde. Ik volg haar blog al een tijdje met heel veel plezier en interesse. We mailden een paar keer over en weer toen ik een gastpost op haar blog schreef en het klikte digitaal zo goed dat we besloten om elkaar ook eens in het echt te ontmoeten. Altijd spannend!

Hilde stelde voor om af te spreken in Mechelen, wat ik een topidee vond! Ik was er al een paar keer geweest maar ken(de) de stad eigenlijk totaal niet. Hilde kent de stad wel goed en dus liet ik me met plezier rondleiden op een zonnige namiddag. We spraken af op de Ijzerenleen en zo leerde ik meteen een van de winkelstraten in Mechelen kennen. Op aanraden van Hilde kocht ik bij Rituals trouwens deze ongelooflijk lekker geurende douchegel.

Hilde toonde me het kleinste cafe van Mechelen (De Borrel Babbel) en een speciaalzaak voor gedroogd fruit, noten, kruiden en olijven. We dronken hier een heerlijk verfrissende homemade icetea, waar ik ook ongelooflijk lekkere muesli op de kop tikte. Ik ontdekte dat Mechelen twee parken heeft (wij kuierden rond in de Kruidtuin) en leerde heel wat bij over Hilde en bloggen. Afsluiten deden we in stijl: met een portie heerlijk verse maatjes en een glas witte wijn op de Vismarkt. Aan mijn ‘ik neem een selfie’-capaciteiten dien ik duidelijk nog wat te werken, maar tegen de volgende blogdate met Hilde komt dat wel in orde 😉 Want die komt er zeker en vast: we genoten beide van de namiddag en ik herontdekte hoe fijn en inspirerend ik ontmoetingen met andere bloggers vind.

Ohja, dankjewel trouwens Mechelen want dankzij jullie borden weet ik eindelijk wat een fietsstraat is (een straat waar je fietsers niet mag inhalen, ik dacht in al mijn naïviteit dat het eerder straten waren waar veel fietsers voorbij kwamen 🙂 )

20170617_16263220170617_15535120170622_18014920170622_18021420170617_17090020170617_171216

9 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *