Hemd voor hem
Geschenken

Mannelijke cadeautip: cadeaubox van Hemd voor Hem

Sinds dat ene jaar waarin ik mijn lief het ultieme cadeau gaf met kerst – een abonnement op Telenet Sports – breek ik elk jaar opnieuw mijn hoofd over wat ik hem cadeau kan doen. Geen sinecure, als je weet dat hij niet meteen de grootste boekenliefhebber van ons gezin is noch diegene met het meeste aantal hobby’s. Dit jaar werd het me net ietsje makkelijker gemaakt dankzij Hemd voor Hem. 

Zoektocht naar een cadeau voor het lief 

Er is ooit een jaar geweest waarin ik een briljant idee had voor een cadeau voor het lief: een abonnement op Telenet Sports. Ideaal voor iemand die graag naar sport kijkt. 

Maar goed, je kan dat dus moeilijk elk jaar cadeau doen. Sindsdien is het hier elk jaar zoeken naar even briljante ideeën. Want het lief leest niet zo graag boeken als ik. Luistert naar muziek via Spotify. Gaat zo nu en dan zaalvoetballen. En haat winkelen 🙂 Geen makkelijke opgave dus! 

Er zijn jaren geweest dat ik een portefeuille of sjaal cadeau gaf. Of een nieuw spelletje voor op de X-box. Maar qua originaliteit scoorden geen van die dingen hoge toppen. 

Cadeautip: Hemd voor hem

Ook dit jaar zag het ernaar uit dat het eerder bij de meer traditionele cadeaus zou blijven. Tot ik een mailtje kreeg van Hemd voor hem. Of ik een feestelijke samenwerking niet zag zitten. En me wou laten verrassen met een cadeautje voor het lief. Omdat alle ideeën welkom zijn, zei ik volmondig ja 🙂

Hemd voor hem

En het was inderdaad een verrassing toen het pakketje toekwam. Want het voelde best wel zwaar aan. En het leek alsof er een fles in zat. Wat uiteindelijk ook bleek te kloppen want in de doos zaten een zwarte boxershort van Calvin Klein en twee flesjes bier. De doos was stijlvol verpakt. En het bier een aangename verrassing, want een lekker biertje is iets wat het lief wel lust. 

Hemd voor hem
Hemd voor hem
Hemd voor hem

Zelf zou ik er trouwens nooit aan gedacht hebben om dit voor het lief te kopen als cadeau. Maar zowel hij als ik waren blij met de verrassing. Ik ben uit nieuwsgierigheid eens gaan snuisteren naar het aanbod aan cadeauboxen van Hemd voor hem want er zijn nog wel wat mannelijke familieleden hier voor wie wij een pakje onder de kerstboom dienen te voorzien. En voor jullie denken dat het lief nu helemaal niets meer krijgt: er zal voor hem een extra cadeautje onder de kerstboom liggen. Al zal dat misschien iets traditioneler zijn 😉 

Deze blogpost bevat producten die ik gratis kreeg. Maar het oordeel, dat is en blijft helemaal van mezelf!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *