gelukjes
Gouden randjes

Count your blessings – November 2018

In deze rubriek sta ik stil bij de mooie momenten van de afgelopen weken. Vaak zijn het kleine gelukjes die voor anderen erg alledaags lijken maar bij mij voor een glimlach zorgen. Door er nadien nog eens bij stil te staan geniet ik er, en hopelijk jullie ook, extra van.

In november genoot ik onder andere van deze kleine gelukjes:

Het verjaardagsfeestje van Tuur * de vele boeken die ik las * mijn zoektocht naar rust * bezoek aan de pressdays * terug plezier vinden in het joggen * aan home office doen * gaan joggen tijdens mijn middagpauze * mailtjes die ik van andere lieve bloggers kreeg * een paar dagen vakantie zonder dat Tuur of het lief thuis waren * geweldig makkelijke en vooral ook lekkere gerechten klaarmaken uit het Keto-plan * de nieuwe Albert Heijn die in de buurt opende * en die het karamelijs van Alpro had * een bezoek aan de Spiekpietjesexpo met het lief en Tuur * een wandeling aan de zee 

Waar genoten jullie de afgelopen maand van? 

10 Comments

 • Sofie

  Ik sta daar ook regelmatig bij stil en lees zo’n posts graag bij andere bloggers 🙂 Ik genoot vooral van het lezen, een aantal dagen vrijaf, een quiz, nieuwe muziek ontdekken,…

 • Flavie

  Ik genoot vooral van het lezen… zo fijn om te doen!
  Een Albert Heijn dichterbij huis zou ook welkom zijn… er is er wel eentje, maar het is toch een eindje rijden.

 • Hilde

  Zo’n overzicht is altijd fijn om even ‘bij te lezen’ (ipv bij te praten 😉 ). November en december giet ik binnenkort in een volledig overzichtje. Het was vooral spannend afwachten op nieuws, dat uiteindelijk is uitgedraaid op bijzonder goed nieuws. Mijn weekje verlof dat zonet is gestart kon niet mooier zijn :-). Een nieuw jaar betekent voor mij ook ècht een nieuw begin ditmaal.

  • Evi

   Wat fijn om te lezen Hilde! Ik wens je een geweldig nieuw jaar, vol fijne momenten, heel veel warmte & liefde. En stiekem ben ik ook wel heel benieuwd naar dat bijzonder goed nieuws 😉 X

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *