Count your blessings – November 2018

In deze rubriek sta ik stil bij de mooie momenten van de afgelopen weken. Vaak zijn het kleine gelukjes die voor anderen erg alledaags lijken maar bij mij voor een glimlach zorgen. Door er nadien nog eens bij stil te staan geniet ik er, en hopelijk jullie ook, extra van.

In november genoot ik onder andere van deze kleine gelukjes:

Het verjaardagsfeestje van Tuur * de vele boeken die ik las * mijn zoektocht naar rust * bezoek aan de pressdays * terug plezier vinden in het joggen * aan home office doen * gaan joggen tijdens mijn middagpauze * mailtjes die ik van andere lieve bloggers kreeg * een paar dagen vakantie zonder dat Tuur of het lief thuis waren * geweldig makkelijke en vooral ook lekkere gerechten klaarmaken uit het Keto-plan * de nieuwe Albert Heijn die in de buurt opende * en die het karamelijs van Alpro had * een bezoek aan de Spiekpietjesexpo met het lief en Tuur * een wandeling aan de zee 

Waar genoten jullie de afgelopen maand van? 

10 Comments

 1. Sofie 14/12/2018 at 20:09

  Ik sta daar ook regelmatig bij stil en lees zo’n posts graag bij andere bloggers 🙂 Ik genoot vooral van het lezen, een aantal dagen vrijaf, een quiz, nieuwe muziek ontdekken,…

 2. Samaja 14/12/2018 at 20:13

  Ik genoot van lezen en schrijven, van muziek beluisteren en af en toe eens goed pladijzen op de zetel :-).

  1. Evi 23/12/2018 at 14:35

   Dat kan zoveel deugd doen he, zo eens goed pladijzen op de zetel 😉

 3. liese 15/12/2018 at 06:05

  oh, een Albert Heyn, dat zouden ze in Ieper ook wel mogen opendoen. Net als een Action en een H&M!

  1. Evi 23/12/2018 at 14:35

   Een Action opende daar ook 🙂 Een H&M (nog) niet, maar dat is misschien maar goed ook voor mijn portemonnee 😉

 4. fieke 19/12/2018 at 20:23

  Vakantie alleen, daar kan ik ook heel erg van genieten 🙂

 5. Flavie 22/12/2018 at 07:55

  Ik genoot vooral van het lezen… zo fijn om te doen!
  Een Albert Heijn dichterbij huis zou ook welkom zijn… er is er wel eentje, maar het is toch een eindje rijden.

  1. Evi 23/12/2018 at 14:39

   Ik ben daar ook ongelooflijk blij mee 🙂 Al zorgt het soms ook wel voor wat extra file hoor. Maar die neem ik er dan wel bij.

 6. Hilde 23/12/2018 at 17:31

  Zo’n overzicht is altijd fijn om even ‘bij te lezen’ (ipv bij te praten 😉 ). November en december giet ik binnenkort in een volledig overzichtje. Het was vooral spannend afwachten op nieuws, dat uiteindelijk is uitgedraaid op bijzonder goed nieuws. Mijn weekje verlof dat zonet is gestart kon niet mooier zijn :-). Een nieuw jaar betekent voor mij ook ècht een nieuw begin ditmaal.

  1. Evi 28/12/2018 at 08:30

   Wat fijn om te lezen Hilde! Ik wens je een geweldig nieuw jaar, vol fijne momenten, heel veel warmte & liefde. En stiekem ben ik ook wel heel benieuwd naar dat bijzonder goed nieuws 😉 X

Leave a Reply