Count your blessings – Januari

In deze rubriek sta ik stil bij de mooie momenten van de afgelopen weken. Vaak zijn het kleine gelukjes die voor anderen erg alledaags lijken maar bij mij voor een glimlach zorgen. Door er nadien nog eens bij stil te staan geniet ik er, en hopelijk jullie ook, extra van.

In januari genoot ik onder andere van deze kleine gelukjes:

De Carmina Burana voorstelling waar het lief en ik naartoe gingen * mijn nieuwe LIV planner * het eerste boek dat ik las voor de Verbeelding Book Challenge * starten met een nieuwe loopchallenge * samenwerking met Tastalike * heerlijke gerechten die ik maakte voor de allereerste kookboekweek van dit jaar * overheerlijke fruitsla * interessante professionele opleidingen * zwempret met Tuur * naar de bewegingsschool gaan met Tuur * joggen tijdens mijn lunchpauze * een geweldig goeie serie op Canvas * rijstpap gemaakt door mijn mama * joggen met mijn runlight * mijn nieuwe sporthorloge * een warm ontspannend bad na een drukke werkdag * lezen in het nieuwe running.be magazine * gezellige zondagmiddag met mijn ouders, broers & lieven * de late kerst/nieuwjaarscadeautjes die ik kreeg

Waar genoten jullie in januari zoal van? 

7 Comments

 1. Sofie 11/02/2018 at 20:31

  Fijne genietmomentjes! Ik genoot van een citytrip Budapest met vrienden, Big Little Lies, een toneelstuk kijken met de collega’s, weekends zonder plannen, lunchen met mijn ma, friet eten met vriendinnen

 2. Le petit requin 15/02/2018 at 12:33

  Mooi lijstje! De Carmina Burana live gespeeld horen worden, lijkt mij heel machtig!

  1. Evi 16/02/2018 at 17:02

   Dat was het absoluut 🙂

 3. Flavie 16/02/2018 at 08:48

  Een warm ontspannend bad zou ik momenteel ook wel goed kunnen gebruiken…

  1. Evi 16/02/2018 at 17:04

   Dan zijn we met twee 😉

 4. Leen 25/02/2018 at 13:08

  Oeoeoeoe, komt er een post over die LIV-planner? Ben benieuwd 🙂 En oooo, rijstpap…

  1. Evi 27/02/2018 at 21:34

   Oh misschien wel 🙂 Je brengt me op ideeën!

Leave a Reply