Gouden randjes

Count your blessings – Januari

In deze rubriek sta ik stil bij de mooie momenten van de afgelopen weken. Vaak zijn het kleine gelukjes die voor anderen erg alledaags lijken maar bij mij voor een glimlach zorgen. Door er nadien nog eens bij stil te staan geniet ik er, en hopelijk jullie ook, extra van.

In januari genoot ik onder andere van deze kleine gelukjes:

De Carmina Burana voorstelling waar het lief en ik naartoe gingen * mijn nieuwe LIV planner * het eerste boek dat ik las voor de Verbeelding Book Challenge * starten met een nieuwe loopchallenge * samenwerking met Tastalike * heerlijke gerechten die ik maakte voor de allereerste kookboekweek van dit jaar * overheerlijke fruitsla * interessante professionele opleidingen * zwempret met Tuur * naar de bewegingsschool gaan met Tuur * joggen tijdens mijn lunchpauze * een geweldig goeie serie op Canvas * rijstpap gemaakt door mijn mama * joggen met mijn runlight * mijn nieuwe sporthorloge * een warm ontspannend bad na een drukke werkdag * lezen in het nieuwe running.be magazine * gezellige zondagmiddag met mijn ouders, broers & lieven * de late kerst/nieuwjaarscadeautjes die ik kreeg

Waar genoten jullie in januari zoal van? 

7 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *