Fotografie

Halloween in de wijk

Halloween, ik ben er niet zo een grote fan van. Waarschijnlijk ligt dat aan het feit dat ik stiekem eigenlijk een hele grote bangerik ben als het op die dingen aankomt. En dus bewust alles wat met horror en dergelijke te maken heeft zoveel mogelijk vermijd. Maar Halloween op kindermaat, daar ben ik wel voor te vinden. En gelukkig vieren we dat hier elk jaar in de wijk op kindermaat 🙂 .

Halloween in de wijk in 15 beelden

Toegegeven, ik vind Halloween vooral een commerciële bedoening. Maar in onze wijk organiseert de plaatselijke chiro ieder jaar een Halloweentocht. En aangezien Tuur enorm graag naar de chiro gaat en die tocht letterlijk voorbij onze deur komt, is niet deelnemen een hele moeilijke 😉 .

Dat de wijk – en ook ons huis – versierd is met die dagen vind ik dan wel ongelooflijk fijn. En vooral ook omdat het echt op kindermaat is. Dus geen al te griezelige toestanden! Heerlijk vind ik het om dan een tochtje door de wijk te doen en de vele versieringen te spotten. Dit jaar nam ik mijn fototoestel mee en maakte ik enkele beelden van Halloween in onze wijk.

Vierde jij Halloween?

7 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *