maand
Fotografie

2018: een terugblik aan de hand van 12 foto’s

Nu het jaar aan zijn laatste dag bezig is, is het ook tijd voor de traditionele terugblikken. Op Instagram zag ik al een paar keer een best nine of 2018 voorbijkomen. En ook die van mij stelde ik samen. Maar omdat dat niet noodzakelijk mijn 9 favoriete foto’s zijn, blik ik graag – net als vorig jaar – aan de hand van 12 foto’s met jullie terug op het afgelopen jaar. Eentje voor elke maand van het afgelopen jaar.

maand
Januari 

2017 eindigde ik met een sportieve noot door samen met Julie van Chez Julie deel te nemen aan de Eindejaarscorrida in Leuven. En die sportieve ingesteldheid trok ik ook in 2018 door. Al was het met veel vallen en opstaan. Daarnaast maakte ik ook werk van het lezen van dikke boeken, zoals World without End van Ken Follet.

maand
Februari

Februari staat me vooral bij als de maand waarin het lief verjaarde, hoera! Maar ook de maand waarin de winter toch nog goed doorbrak. En we getrakteerd werden op een wit tapijt. Een weerfenomeen dat zich ook in maart nog zou manifesteren.

maand
Maart 

In maart sprak ik af met Karin voor een reportage voor Moms Run the City. En las ik voor de allereerste keer een boek dat zich in China afspeelt.

maand
Foto: Karin Gesquière
April

April stond hier synoniem voor paasvakantie, met een geweldig fijn bezoek aan Planckendael. Maar jammer genoeg was april ook de maand dat ik me serieus blesseerde en mijn loopschoenen verplicht een maand in de boom moest hangen. Een flinke streep door mijn vooropgestelde sportieve doelen. Gelukkig was er ook een Meststoffen MeetUp die voor een vrolijke noot zorgde. 

maand
Mei

Na een maand flink rusten mocht ik testen of ik nog steeds een lidmaatschap van de rode tomatenclub bezat. Voor wie er aan twijfelt: ik had toen en nu nog steeds dat lidmaatschap 😉

maand
Juni

De maand waarin we met Tuur naar school trokken voor een wenmoment. Maar ook de maand dat de Rode Duivels voor spannende momenten zorgden. En dat we genoten van heerlijke buitenspeelmomenten en aperitieven 🙂

maand
Juli

Dit jaar was het de laatste keer dat we in de maanden juli en augustus slechts twee weken dienden te overbruggen qua vakantie. Zelf spendeerde ik een weekje thuis met Tuur. En zochten we afkoeling in een speelbos. Want wat waren dat geweldige hete dagen zeg in juli.

maand
Augustus

De maand waarin ik te kampen kreeg met verhuisstress. Want tegen het einde van deze maand zouden we in ons nieuwe huis intrekken. Ik weet nog steeds niet goed hoe, maar we slaagden hier wonderwel in! Het was daarnaast ook de maand waarin ik me een bult verschoot en een vroege vogel joggen badge verdiende. En wende aan mijn nieuwe bril!

maand
September

Eind augustus nam Tuur afscheid van de crèche. En ging hij begin september voor het eerst naar school. Dat verliep niet zonder slag of stoot, maar het kwam uiteindelijk allemaal goed. Nu is hij zelfs met geen stokken meer weg te slaan uit de naschoolse opvang 🙂

maand
Oktober

Oktober was een drukke maand, maar eentje met fijne dingen op de planning. Zoals een podcast maken met Nina van Miss Bliss.

maand
Foto: Nina (MissBliss)
November

November stond synoniem voor het vieren van Tuur zijn verjaardag, natte looptoertjes, rusten en een bezoek brengen aan de Spiekpietjesexpo in Oostende.

maand
December

De laatste maand van het jaar was er een waarin ik nadacht over mijn prioriteiten. En die dingen die echt belangrijk voor me zijn. Maar het was ook de maand waarin ik opnieuw plezier beleefde aan joggen en lezen. En genoot van de gezelligheid binnen in ons nieuwe huis.

maand
2019, ik kijk er naar uit!

2018, het was een jaar met vallen en opstaan. En gaat hier de boeken in als het jaar waarin we in ons eigen huis introkken, Tuur een grote nieuwe stap zette door naar school te gaan en ik mezelf beter leerde kennen.

Geen idee van wat 2019 gaat brengen. Stiekem heb ik wel een aantal dromen en ideeën waarvan ik hoop dat ze werkelijkheid gaan worden. Maar dat zien we volgend jaar wel 🙂

Ik wens jullie een ongelooflijk fijn eindejaar en een fantastisch 2019, vol plezier, fijne momenten en leuke uitdagingen!

maand

Wat zijn jullie favoriete foto’s of momenten van het afgelopen jaar? Deel ze gerust in de comments hieronder of op je eigen blog, dan kom ik met veel plezier lezen! 

14 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *