cadeaus
Geschenken

Cadeautip: gepersonaliseerde kerst- of nieuwjaarcadeaus met Smartphoto

Fotocadeaus voor kerst & nieuwjaar

Toegegeven, ik vind kerstmis wel een gezellige periode. En al helemaal als het buiten vriest dat het kraakt. Je kan dan gezellig binnen in de warmte vertoeven. Genieten van lekker eten en samenzijn met familie en vrienden. En uiteraard horen daar ook cadeaus bij 🙂

Vorig jaar kozen wij voor het eerst voor fotogeschenken van Smartphoto. En die scoorden hoge toppen. Zo hoog zelfs dat ik dit jaar de vraag kreeg of we opnieuw voor zo een fijne geschenken zouden zorgen. En ja hoor, dat hebben we ook dit jaar gedaan. Benieuwd naar wat er hier onder de kerstboom ligt? En geen paniek, we trekken ook briefjes, dus er liggen nog een aantal verrassingen onder de kerstboom 😉

Kalender

Net als vorig jaar krijgen beide grootouders ook dit jaar een jaarkalender met allerlei foto’s van Tuur op. Dit jaar koos ik voor een groter formaat (A3), want de foto’s vond ik er beter op uitkomen.

cadeaus
Make-up spiegeltje & drinkfles

In tegenstelling tot mezelf gebruikt Tuur zijn meter zo nu en dan wel make-up. En hoe kan ze die beter checken dan met een make-up spiegeltje met daarop een foto van haar metekind? 😉

cadeaus

Nieuw in het aanbod van Smartphoto dit jaar was een aluminium drinkfles. Nu Tuur zijn peter ook wat meer tijd in de wagen doorbrengt, leek deze drinkfles me ideaal te zijn. In de winter kan hij er zijn koffie lekker in warm houden. En in de zomer houdt de fles zijn water of frisdranken lekker koel.

cadeaus
Muismat, bloempot & koffiemok

Er zijn een aantal klassiekers die altijd goed scoren als het aankomt op gepersonaliseerde cadeaus. Denk daarbij maar aan onder meer muismatten en koffiemokken. Voor de ene opa koos ik dan ook resoluut voor een fijne koffiemok met een foto van Tuur erop. Die koffie kan vanaf nu alleen nog maar beter smaken!

cadeaus

De andere opa werkt regelmatig eens van thuis uit. Maar heeft geen deftige muismat. Dat loste ik snel op door een muismat met een foto van Tuur op te bestellen. Wedden dat die bureau er vanaf nu nog gezelliger uitziet 😉

cadeaus

En oma krijgt iets uit het nieuwe aanbod van Smartphoto: een superleuke bloempot (met nieuw design). Stiekem ben ik er eigenlijk zelfs een beetje jaloers op. En zou ik spontaan wensen dat ik iets meer groene vingers had zodat ook ik zo een bloempot kon krijgen 😉

cadeaus
Tips om je fotocadeaus te personaliseren

Smartphoto heeft een uitgebreid aanbod aan cadeaumogelijkheden en vult dat regelmatig aan met nieuwe ideeën. Ik ga dan ook regelmatig eens snuisteren op hun website. En noteer doorheen het jaar welke geschenken me wel iets lijken te zijn.

Meteen daarna begin ik ook met het samenstellen van een foto-album in mijn Google account. Doorheen het jaar plaats ik alle potentiële foto’s netjes in een mapje op mijn Google account. Wanneer ik dan aan de slag ga om de cadeaus te bestellen heb ik meteen een goed overzicht van welke foto’s ik allemaal kan gebruiken.

Een aantal foto’s bewerkte ik op voorhand in Photoshop. Maar Smartphoto biedt zelf ook de mogelijkheid aan om foto’s te bewerken. Waardoor je gepersonaliseerde cadeau er uiteindelijk fantastisch uitziet. Ik maak ook telkens gebruik van de voorbeeldfunctie om het eindresultaat te zien. En pas als ik daar tevreden over ben klik ik op bestellen.

Kiezen jullie ook voor gepersonaliseerde geschenken? Of ligt er bij jullie iets anders onder de kerstboom?

Deze blogpost bevat producten die ik gratis kreeg. Maar het oordeel, dat is en blijft helemaal van mezelf!  Je zal hier trouwens ook enkel producten vinden waar ik zelf 100% achter sta.

13 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *