Gouden randjes

Klein geluk #1

Ik las onlangs hier 10 kleine dingen waar zij gelukkig van wordt en bedacht me dat ook ik heel wat kleine dingen heb waar ik immens gelukkig van kan worden. En dat ik hier niet altijd bij stilsta, zeker niet nu de nachten zo kort zijn. Om op deze sombere en regenachtige decemberdag voor een positieve noot te zorgen, hieronder 10 kleine dingen waar mijn hart van gaat zingen:

  1. Een onverwachte glimlach van ons zoontje
  2. Een heerlijk dampende kop koffie ‘s ochtends
  3. Een bad vol met schuim nemen terwijl mijn Lief op onze zoon past
  4. Slapen in een bed met vers gewassen lakens
  5. Een stuk donkere chocolade (en stiekem een 2de stuk nemen!)
  6. Een goed glas rode wijn (weliswaar nog steeds sporadisch, borstvoeding weetjewel)
  7. Zowat 6 weken na de geboorte van ons zoontje terug in mijn pre-zwangerschapsjeans kunnen
  8. Ons zoontje die stilletjes op mij in slaap valt en daarbij immens gelukkig kijkt
  9. Mijn Lief dat eten voor mij maakt na een zware dag (en onbestaande nacht)
  10. De geur van verse bloemen in huis

Van welke kleine dingen gaat jullie hart zingen? 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *