Fotografie

Mijn week in beelden #2

Zondagnamiddag: het Lief zit voor de tv gekluisterd, aan het supporteren voor blauw-zwart (aka Club Brugge) die het opnemen tegen paars-wit (aka Anderlecht). Het ideale moment voor mij om terug te blikken op de afgelopen week aan de hand van een aantal beelden:

IMG_0456
Zwanger & ziek zijn: dat vraagt om alternatieve geneesmiddelen

Deze week was de eerste week van mijn zwangerschapsverlof en die begon meteen met een flinke dosis rust dankzij een gigantische verkoudheid 🙁 Zwanger zijn en ziek zijn is een topcombinatie, want medicijnen zijn op dat moment uit den boze. De verkoudheid werd hier dus bestreden met natuurlijke middelen (lees veel bedrust, neus spoelen met zeewater en de zere keel verzachten met Vicks keelpastilles).

SAM_0322
Ziek zijn = tijd hebben om een aantal series te ontdekken

Rusten en uitzieken, dat betekende wel dat ik vorderingen kon maken in mijn Reading Challenge (hurraah!), maar ook dat ik eindelijk een aantal series die al een tijdje op mijn verlanglijstje stonden kon ontdekken. Een post over mijn favo series volgt dus gauw!

IMG_0471
Breakfast on the go

Alhoewel ik elke ochtend ruimschoots de tijd had om uitgebreid te ontbijten, probeerde ik deze week de nieuwe On the Go ontbijtgranen van Delhaize uit. Ik vond deze Muesli versie erg geslaagd en onthou hem voor wanneer ik in februari mijn werkleven terug hervat en wat minder tijd zal hebben om te ontbijten.

IMG_0479
Kleertjes van Noukies voor onze stoere baby boy

Het langverwachte pakketje van Vente Exclusive werd ook deze week geleverd. Extremely cute bodies van Noukies voor onze baby boy! Intussen staat de koffer hier klaar, is de babykamer afgewerkt, zijn de etiketten geprint en is de doopsuiker in orde. Kortom we zijn er helemaal klaar voor en kunnen niet wachten tot wanneer onze kleine jongen er eindelijk gaat zijn!

SAM_0323
Yummy in my tummy

Zieke meisjes verdienen af en toe iets extra lekkers en dus kreeg ik van het Lief deze week al een eerste chocolade Sint cadeau. Instant opkikker verzekerd 🙂

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *