Fotografie

Zeven op zondag

Een idee voor een nieuwe rubriek dat ik haalde uit de 130 ideeën voor jouw blog lijst die Kathleen opstelde en die ik ontving toen ik me inschreef voor de Meststoffen voor je blog cursus: deel enkele foto’s die deze week Instagram net niet haalden. Nu neem ik vaak wel foto’s met mijn smartphone maar ze ook effectief delen op Instagram, dat is een ander paar mouwen en eigenlijk wel wat jammer, dus hieronder 7 foto’s van de afgelopen week die ik niet deelde op Instagram:

20170417_193230.jpg20170418_12352920170423_15585120170423_15572920170423_15581120170423_09334220170423_144543

 1. Het avondeten dat ik maakte op maandagavond. Ik heb dit al een paar keer gemaakt (naar een recept van Pascale Naessens) en vind het overheerlijk. Dat het erg eenvoudig is om te maken en ik er telkens zodanig veel van maak dat ik er de dag nadien ook kan van eten is natuurlijk erg mooi meegenomen 😉
 2. Salad in a jar! Mijn lunch op dinsdag. Ik moet dringend een aantal kilo’s verliezen en dus probeer ik zoveel mogelijk om mijn lunch zelf te maken in plaats van te kiezen voor een belegd broodje op het werk. Ik vond dit recept voor een salad in a jar bij Sandra Bekkari en het smaakte erg lekker!
 3. Rond Pasen deed ik mezelf het nieuwe Blogboek van Kelly cadeau. Toen de eerste druk uitkwam schaftte ik me die ook aan, maar ik was nu wel benieuwd naar de verschillen en de stukken over vloggen. Ik kon moeilijk de hele tijd in de boekenwinkel er blijven in bladeren en dus deed ik het mezelf cadeau 😉
 4. Nu de lente hopelijk snel in het land gaat zijn werd het hoog tijd voor een nieuw paar schoenen. In de lente en zomer draag ik heel graag ballerina’s en deze vond ik er wel tussenuit springen.
 5. Eigenlijk was het niet de bedoeling dat ik twee paar schoenen zou kopen, maar toen ik deze zag staan was ik verkocht. De uitleg thuis: ‘tja zo heb ik een wat ‘informeler’ paar en wat gekleder paar. En ik heb beide nodig hoor!’
 6. Jong geleerd, oud gedaan … althans dat hoop ik toch 🙂 Wat je trouwens niet ziet op de foto: Tuur die net ervoor met boterhammen had zitten gooien. Maar blijkbaar levert al dat vegen wel iets op: hij weet erg goed waarvoor een borstel dient en wanneer die gebruikt moet worden 😉
 7. Joggen in korte broek: absoluut niet mijn meest flatterende foto maar het zonnetje scheen deze namiddag en dus trok ik een korte broek aan om te gaan joggen.

15 Comments

 • Sofie

  Grappig hoe je het uitlegt van de schoenen ? Ik vrees dat ik redelijk mannelijk ben op vlak van schoenen, ik koop ieder jaar hetzelfde paar en dat is het. Ik heb slechts 5 paar schoenen of zo.

  • Evi

   Dankjewel 🙂 Nope, ik smos ook altijd dus als ik kan dan draai ik de pot om op een bord 😉 Maar in zo een pot bewaart het wel beter dan in een kom vind ik. En het ziet er fancy uit 😉 😉

 • A_nnick.

  Hah, nog een Zeven op Zondag-rubriek. Idem bij mij. ?
  Hartjes voor het boek van Kelly en voor “prentje” 2. De schoenen zijn niet zo mijn ding, maar da’s persoonlijk. Loopschoenen daarentegen heb ik ook. ’t Is ondertussen geleden van vorige week dat ik ze nog eens aantrok. Morgen breng ik er verandering in. Of het ook in korte broek zal zijn, at valt nog af te wachten.

  • Evi

   Oh kijk eens, wat fijn dat er bij jou ook zo een rubriek is! Wist ik helemaal niet 🙂 Groot gelijk dat je je loopschoenen nog eens aantrekt, al zou ik vandaag zelf eerder voor een lange broek geopteerd hebben 😉

 • Jascha

  Ik twijfel ook vaak of ik een foto wel op interest zal zetten (of neem gewoon de moeite niet 🙁 maar ik vind je foto’s wel Pinterestwaardig! Zeker die schaal met tomaten en gehaktballen, dat blogboek (zou ik wel een review over willen lezen trouwens) en de kleine man, altijd leuk.

 • fieke

  Leuke rubriek! Wij hebben hier ook ééntje die graag met boterhammen smijt, argh!
  En nu ben ik eigenlijk heel benieuwd naar waarom je het tweede blogboek zou moeten kopen als je het eerste al hebt. Ik twijfel nog heel erg…

  • Evi

   Kindjes he 🙂 Tegenwoordig is het hier niet enkel met boterhammen gooien, maar ook water drinken en dan sputteren zodat het water overal is. En dan moet jij proberen van niet te lachen en streng te zijn … 🙂 Als ik het uitgelezen heb zal ik er een review van posten 😉

 • Hilde

  Foto’s spreken altijd nog nèt iets meer aan vind ik :-). Ik vind dit overigens een heerlijke rubriek. Ik hoop dat er zo nog velen zullen volgen Evi. Die salad-in-a-jar: je inspireert me om daar ook eens werk van te maken ipv de gebruikelijke boterhammen voor het lunchpakket. Een boek hierover heb ik al. Nu nog de daad bij het woord voegen. Dank je daarvoor! En Tuur is oh zo schattig op die foto. Ik duim mee voor jou dat het gauw beter en zonniger weer wordt zodat je snel kan genieten van jouw nieuw aangekochte ballerina’s ;-).

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *