instagramaccount
Fotografie

Zeven op zondag #13

Zondagavond, tijd voor een nieuwe Zeven op Zondag! Een rubriek waarin ik zeven foto’s van de afgelopen (twee) week(en) post die mijn Instagramaccount net niet haalden. Door ze hier te posten blik ik samen met jullie graag nog eens terug op die momenten.

Kijken jullie mee naar deze zeven op zondag? 

Tuur-2-jaarInschrijving-EindejaarscorridaBootcampZieke-TUurOorlogswinterPakjespostHonger$

 1. Vorig weekend werd Tuur twee jaar en dat vierden we uiteraard 🙂 Het deed me wel terugdenken aan de spannende dag die wij twee jaar geleden beleefden. En me afvragen of ik dat bevallingsverhaal misschien eens moet neerpennen. Wat denken jullie?
 2. There is no way back now! Want samen met collega-blogster Julie schreef ik me in voor de Eindejaarscorrida in Leuven. Ik ben alvast heel benieuwd want het is jaren geleden dat ik nog eens heb meegedaan aan een wedstrijd. Supporters zijn trouwens altijd meer dan welkom!
 3. Dinsdagavond deed ik voor de allereerste keer mee aan een bootcamp. Naast het joggen wil ik ook proberen om een aantal andere spieren te verstevigen. En in groep is dat natuurlijk altijd fijner. Het was afzien maar ik genoot ervan!
 4. Vrijdagochtend werd onze drukke planning volledig overhoop gegooid want er was er eentje ziek. We wisselden elkaar af zodat Tuur een dagje kon thuisblijven en uitzieken. En tegen zaterdag was ie al veel beter 🙂
 5. Voor de Verbeelding Book Challenge was ik nog op zoek naar een boek waar een seizoen in centraal staat. En plots schoot dit boek me te binnen. Pure nostalgie want het is een erg oud exemplaar. En alhoewel ik het als kind / tiener al een paar keer las blijft het ook nu boeiend en vlot lezen.
 6. Pakjespost is altijd fijn! De inhoud blijft nog even geheim want die komt pas eind november / begin december op de blog. Maar ik kan jullie wel al verklappen dat het fijne dingen zijn 😉
 7. Ik ging dit boek eigenlijk pas later dit jaar kopen. Maar ik had een kortingsbon bij De Standaard Boekhandel en de vele foto’s onder andere bij Fieke deden me overstag gaan. Het volgende boek voor mijn kookboekweek is alvast gekend!

Wat stond er bij jullie de afgelopen twee weken op de planning? 

14 Comments

 • Hilde

  Proficiat met de verjaardag van Tuur! En zo te lezen goed bezig, op alle mogelijke vlakken. De herfst brengt al eens ziektekiemen met zich mee, gelukkig was het dan van korte duur. Dat kookboek zag ik ook al enkele malen op verschillende andere blogs de revue passeren. Benieuwd naar jouw bevindingen, zo mogelijk nog meer naar jouw eigen kook creaties 😉 Hier zit de leesflow er ook weer in. Vooral op Goodreads houd ik dat nu bij.

  • Evi

   Goh dat goed bezig op alle vlakken is voor interpretatie vatbaar. Op sportief vlak wel, maar de andere dat wisselt hoor! Een verslag van dat kookboek komt er binnenkort aan 🙂

 • Lies

  Oh Oorlogswinter, leuk boek. Dit weekend toevallig ook nog een stukje van de film gezien.
  Ik ben eindelijk eens aan het koken uit de kookboeken die ik heb, want ik koop er af en toe wel eens, maar dan staan ze daar maar te staan.

 • Sofie

  Hiep hiep hoera voor de kleine Tuur!!
  Oorlogswinter las ik ook voor de VBC maar dan voor het puntje, een boek lezen die je op school moest lezen 🙂
  Ik ben nieuwsgierig naar het pakje :p

 • Chez Julie

  Jahaaaa, de eindejaarscorrida! Geen weg meer terug 🙂 Nu het buiten kouder wordt vind ik het soms moeilijk om in gang te schieten, maar eens ik bezig ben lijkt het lopen vlotter te gaan dan een paar weken geleden. Met dank aan de frisse lucht? Of zou het trainen dan toch z’n vruchten beginnen afwerpen? Benieuwd wat dat gaat geven op 31 december!

 • fieke

  Hier was het vooral hard werken op het hoofdberoep, phew. Ik ben nu wel keibenieuwd naar wat er in die pakjes zit hé seg! En Honger!, daar ga je géén spijt van hebben. ‘k Ben al benieuwd wat je allemaal gaat klaarmaken!

 • Leen

  Laat dat bevallingsverhaal maar komen; die verhalen sterken me altijd in mijn overtuiging dat ik geen kinderen wil 🙂 (al heb ik wel méér redenen dan enkel de bevalling, wees gerust).
  Joepie voor de eindejaarscorrida! Jammer dat hij dit jaar op de 31e valt, anders zou ik ook nog eens hebben meegedaan. Maar dan kan ik mezelf niet wakker houden tot middernacht vrees ik..

  • Evi

   Hahaha, op zich valt het goed mee hoor dat verhaal, het was meer stress voor mijn ouders dan voor ons 😉 Ik ben er ook nog niet zeker van dat ik die dag middernacht ga halen, maar die corrida daar kijk ik wel naar uit 🙂

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *