instagramaccount
Gouden randjes

Zeven op zondag #17

Er zijn terug twee weken voorbije gevlogen. Tijd voor een nieuwe Zeven op Zondag. Dat is een rubriek waarin ik aan de hand van zeven foto’s die mijn Instagramaccount net niet haalden terugblik op de voorbije twee weken.

Kijken jullie mee naar deze zeven foto’s?

20180131_13333620180130_11542920180125_06323020180201_19372520180202_16362720180204_16064920180204_162552

 1. Yummie, heerlijk die chocolaatjes. Ik kan daar echt van genieten. Al wil ik tijdens de vasten wel eens proberen om 40 dagen lang geen extra suikers te eten. Benieuwd of dat me gaat lukken!
 2. Nu ik mijn loopdoelen heb vastgelegd en een nieuw trainingsschema ben gestart, ben ik extra gemotiveerd om te joggen. Dat een aantal collega’s één keer per week over de middag wilden gaan joggen vond ik dan ook fantastisch nieuws. En dus trok ik dinsdagmiddag mijn loopschoenen aan. Zalig om onder een stralende zon langs het kanaal in Vilvoorde een half uurtje te gaan lopen.
 3. Onlangs mocht ik voor het werk een opleiding gaan volgen. Alleen moest ik er best wel vroeg voor uit mijn bed komen en de baan opgaan, want ik werd om 8 u. ‘s ochtends al verwacht in Gent. En dat is een flink eind rijden voor mij. Maar voor een leerrijke en interessante opleiding heb ik dat graag over.
 4. Hoera voor mama’s die ovenschotels maken! Op donderdag is Tuur altijd bij mijn ouders. En maakt mijn mama eten voor mij mee. Deze week stond er een heerlijke ovenschotel op het menu.
 5. Tuur is zowat de hele week ziekjes geweest. Al weten we nog steeds niet goed wat het nu precies was: griep of een hele gemene verkoudheid. Om zeker te zijn dat het geen blaasontsteking was, dienden we een staaltje te nemen. En dat ging gepaard met gesukkel en gevloek. Want bij zo een kleintje is dat absoluut niet evident! Uiteindelijk slaagden we er toch in. En kregen we positief nieuws. Want er werden geen sporen van ontsteking gevonden!
 6. Die ziektekiemen van Tuur in combinatie met slechte nachten zorgden ervoor dat ik ook terug last kreeg van keelpijn en een verkoudheid. Het antigriepshot van Julie werd hier dus terug klaargemaakt. Fingers crossed dat het werkt 😉
 7. Vrijdag had ik een snipperdag. Ideaal om wat bij te lezen in deze dikke klepper!

Welke foto’s haalden jullie Instagramaccount en/of andere social media accounts net niet? 

11 Comments

 • fieke

  Ai, veel beterschap voor Tuur! Zetels, dekentjes en boeken kunnen veel goed maken. Ik denk dat ik dit jaar ook één (of meerdere) dagjes vrij neem zonder J., dat werkt heel goed om de batterijen op te laden…

  • Evi

   Thx, Tuur is intussen terug helemaal de oude 🙂 En die dagen vrij zonder een kindje, die kunnen inderdaad zoveel deugd doen. Ik kan het je alleen maar aanraden 🙂

 • Josefien De Bock

  Oh nee, zo’n pipi-zakske, waar is den tijd… Altijd een heel gedoe hé! Maar ik denk dat het met een meisje nog minder evident is 😉
  Fijn te zien dat je zo geniet van het lopen! Doet zoveel deugd hé.

  • Evi

   Dat zakje was inderdaad een heel gedoe 🙂 Ja he, dat joggen kan zoveel deugd doen! Ik geniet er steeds meer van en het helpt zo hard om mijn hoofd leeg te maken.

 • Sofie

  Oh Ken Follet, world without end is het tweede deel zeker hé? Ik moet nog altijd deel 3 lezen van zowel de middeleeuwse trilogie als het boek van de century-trilogie.
  Veel beterschap voor de kleine Tuur! En hopelijk ben jij ook van de griep gespaard gebleven

 • Flavie

  40 dagen geen suikers… niks voor mij!!! Ik moet er zelfs niet aan beginnen… alvast veel succes 🙂 .
  Voor de opleidingen wordt ik altijd in Brussel verwacht… niet zo fijn, gelukkig heb ik in maart eentje in Gent dichtbij huis.
  Lezen… ik denk dat ik verslaafd ben, ik doe niks anders meer in mijn vrije tijd!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *