instagramaccount
Fotografie

Zeven op zondag #20

Zondagavond en twee weken die terug achter ons liggen. Dat betekent tijd voor een nieuwe Zeven op Zondag. Dat is een rubriek waarin ik aan de hand van zeven foto’s die mijn Instagramaccount net niet haalden terugblik op de voorbije twee weken. Die waren hier trouwens razend druk. Zo druk zelfs dat ik ‘s avonds geen zin meer had om nog te bloggen. Gelukkig nam ik wel enkele foto’s om terug te blikken op die drukke weken.

Kijken jullie mee naar deze zeven foto’s?

  1. Tussen alle professionele drukte door nam ik wel de tijd om op zondagochtend met Tuur naar de bewegingsschool te gaan. Dit keer leefde hij zich een uur lang uit op een fiets. Dat die eigenlijk nog een beetje te groot was voor hem, kon Tuur niet deren.
  2. Na wat zoeken op Goodreads vond ik een boek dat zich afspeelt in China en me wel interessant leek te zijn. Het is wat wennen qua leesstijl want ze gebruiken verschillende namen voor de personages maar ik lees het wel graag.
  3. Ik probeer ook om de nodige vitamines binnen te krijgen. En te smullen van heerlijk vers fruit.
  4. Vrijdag had ik een snipperdag want dat was broodnodig na die ellenlange werkdagen de afgelopen weken. Ik had een rundate met een collegablogster en we genoten samen ook van een heerlijke lunch.
  5. Na die lange werkdagen ontspande ik me vaak door een heet bad te nemen. Met mijn boek erbij. En mijn bril. Want zo vaak en lang op een scherm kijken liet zich voelen aan mijn ogen.
  6. Hoe koud het ook was deze ochtend, ik genoot met volle teugen van mijn loopje. Er stond een stevig gure tegenwind dus het ging niet zo snel als ik wou. Maar ik maakte wel mijn hoofd helemaal leeg!
  7. Tuur is tegenwoordig helemaal in de ban van ‘stjickers’. Na onze afspraak bij de kapper gingen we nog snel even langs bij de Standaard Boekhandel. En kochten we een stickerboek in het thema van Pasen. Instant hit hier bij ons thuis!

Wat beleefden jullie zoal de afgelopen twee weken? 

12 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *