Zeven op zondag #24

De voorbije weken vlogen hier voorbij. Waardoor ik niet altijd de tijd had om veel foto’s te nemen. Maar aan de hand van zeven foto’s blik ik graag samen met jullie terug op de afgelopen drie weken.

Kijken jullie mee naar deze zeven foto’s in een nieuwe Zeven op Zondag? 

 1. Kleine kindjes worden groot. En dus trokken Tuur en ik afgelopen vrijdag naar school voor een wenmoment. Ik merkte duidelijk dat Tuur absoluut schoolrijp is. En ik was ook apetrots toen hij als enige nieuwe kindje alleen in de klas bij de andere kindjes bleef om te spelen terwijl ik samen met de andere ouders uitleg kreeg in de refter. Al deed dat toch ook wel iets met mijn moederhart …
 2. Het is hier stilletjes geweest rond onze bouw maar hij vordert hoor! Er steken zelfs ramen met glas in ons huis tegenwoordig 🙂 Als alles goed gaat staat de verhuis hier nog steeds gepland voor augustus.
 3. Onlangs kreeg ik van het lief dit boek cadeau. Niet omdat hij me verdoken signalen wil geven maar omdat hij weet dat ik op zoek ben naar lekkere gerechten die ook nog eens lief zijn voor mijn lijn. Een volledig verslag volgt binnenkort in de nieuwe kookboekweek.
 4. Ik ben verzot op sneakers en schafte me onlangs voor de allereerste keer een paar aan in een blauw kleurtje. Ze zitten supercomfortabel en staan ook wel nog stylish, al zeg ik het zelf 😉
 5. Warme dagen, die vragen om ijsjes! En dan zijn deze mini-potjes Häagen-Dazs ideaal als je net als ik wel wil snoepen maar niet te veel.
 6. Zaterdagavond trok ik er nog eens op uit en ging ik naar de Blogcocktail/Instameet in Nowme. Een ongelooflijk fijne plek waar ik zeker nog eens wil terug gaan. En het was ook een interessante avond met discussies over GDPR.
 7. Al dat zoet werd de voorbije weken ook wel afgewisseld met gezonde dingen zoals aardbeien. Alleen al daarom ben ik grote fan van de lente en de zomer. Er is dan zoveel heerlijk fruit beschikbaar. En ik smul er naar hartelust van!

Waar waren jullie de afgelopen weken met bezig? Welke foto’s haalden jullie social media accounts niet?

8 Comments

 1. Sofie 17/06/2018 at 20:50

  Ik ben wel benieuwd naar de discussie over GDPR. Mmmm aardbeitjes, ik had hier kersjes dit weekend 🙂

  1. Evi 19/06/2018 at 11:08

   Het ware interessante discussies met als grote tip: kijk eens op de website van Ketnet. Want als jonge kinderen je uitleg verstaan zit je snor 🙂

 2. fieke 18/06/2018 at 20:44

  Ik vind het nog altijd jammer dat ik de blogmeet gemist heb. Maar de nacht van vrijdag op zaterdag sliep ik van 21 tot 8:20. ’t Moet zijn dat het nodig was denk ik…
  En mooi, dat huis!

  1. Evi 19/06/2018 at 11:10

   Oh wauw, dan had je inderdaad wel wat slaap nodig 🙂 Maar groot gelijk hoor dat je luistert naar je lichaam! En thx, nu het vorm begint te krijgen ben ik er ook fan van aan het worden van dat huis van ons 🙂

 3. Flavie 26/06/2018 at 14:28

  Mooi huis!
  Ik ben ook verzot op sneakers… zalig om te dragen hé 🙂

  1. Evi 03/07/2018 at 08:30

   Dankjewel 🙂 En inderdaad, sneakers zijn zalig om te dragen!

 4. Goofball 06/07/2018 at 13:23

  Ah jouw Tuur is blijkbaar zelfde leeftijd als mijn jongste zoontje, want die ging ook op wenmoment naar de peuterklas. Hij zal in september starten. Vreemd eh.

  1. Evi 09/07/2018 at 07:31

   Oh kijk, dan moeten die inderdaad zowat dezelfde leeftijd hebben. Het is inderdaad erg vreemd om me te bedenken dat hij binnen dit en twee maand naar school gaat. Grote stap ook vind ik.

Leave a Reply