instagramaccount
Fotografie

Zeven op zondag #24

De voorbije weken vlogen hier voorbij. Waardoor ik niet altijd de tijd had om veel foto’s te nemen. Maar aan de hand van zeven foto’s blik ik graag samen met jullie terug op de afgelopen drie weken.

Kijken jullie mee naar deze zeven foto’s in een nieuwe Zeven op Zondag? 

  1. Kleine kindjes worden groot. En dus trokken Tuur en ik afgelopen vrijdag naar school voor een wenmoment. Ik merkte duidelijk dat Tuur absoluut schoolrijp is. En ik was ook apetrots toen hij als enige nieuwe kindje alleen in de klas bij de andere kindjes bleef om te spelen terwijl ik samen met de andere ouders uitleg kreeg in de refter. Al deed dat toch ook wel iets met mijn moederhart …
  2. Het is hier stilletjes geweest rond onze bouw maar hij vordert hoor! Er steken zelfs ramen met glas in ons huis tegenwoordig 🙂 Als alles goed gaat staat de verhuis hier nog steeds gepland voor augustus.
  3. Onlangs kreeg ik van het lief dit boek cadeau. Niet omdat hij me verdoken signalen wil geven maar omdat hij weet dat ik op zoek ben naar lekkere gerechten die ook nog eens lief zijn voor mijn lijn. Een volledig verslag volgt binnenkort in de nieuwe kookboekweek.
  4. Ik ben verzot op sneakers en schafte me onlangs voor de allereerste keer een paar aan in een blauw kleurtje. Ze zitten supercomfortabel en staan ook wel nog stylish, al zeg ik het zelf 😉
  5. Warme dagen, die vragen om ijsjes! En dan zijn deze mini-potjes Häagen-Dazs ideaal als je net als ik wel wil snoepen maar niet te veel.
  6. Zaterdagavond trok ik er nog eens op uit en ging ik naar de Blogcocktail/Instameet in Nowme. Een ongelooflijk fijne plek waar ik zeker nog eens wil terug gaan. En het was ook een interessante avond met discussies over GDPR.
  7. Al dat zoet werd de voorbije weken ook wel afgewisseld met gezonde dingen zoals aardbeien. Alleen al daarom ben ik grote fan van de lente en de zomer. Er is dan zoveel heerlijk fruit beschikbaar. En ik smul er naar hartelust van!

Waar waren jullie de afgelopen weken met bezig? Welke foto’s haalden jullie social media accounts niet?

8 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *