instagramaccount
Fotografie

Zeven op zondag #29

Zondagavond en een paar weken die achter ons liggen. Dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe Zeven op zondag. En dit keer eentje die vooral in het teken staat van eten. Want ik ontdekte de afgelopen weken tal van leuke nieuwe eetplekjes. Maar deelde de foto’s van al dat lekkers niet altijd op mijn Instagramaccount.

Kijken jullie mee naar deze zeven foto’s die mijn Instagramaccount net niet haalden?

 1. Nu we wel en goed gesetteld zijn in ons nieuwe huis werd het tijd om de buurt te verkennen. En te kijken welke leuke foodplekken er hier zijn. De eerste plek waar ik absoluut eens wou langsgaan was De Smaakmarkt. Ik had die dag jammer genoeg geen tijd om daar te eten. Maar nam wel deze overheerlijke geitenkaassalade mee naar huis.
 2. Asse is helemaal hip want we hebben zelfs een koffiebar! Uiteraard moest en zou ik ook daar eens langsgaan. Alleen was er die dag en op dat moment geen plaats meer en dus nam ik een heerlijk belegd broodje met zalm mee naar huis. Samen met een huisgemaakte gemberlimonade. Smullen!
 3. En toen ik onlangs nog eens in Leuven was ging ik lunchen bij Lettuce. Een geweldig fijne saladbar. Doorgaans eet ik erg weinig vlees maar voor deze heerlijke variant op een caesarsalade met warme spekjes maak ik graag een uitzondering.
 4. Ik ging dit jaar voor het eerst ook eens naar de pressdays. En ontdekte bij Yapado onder meer deze heerlijke koekjes gemaakt met Pure Via. Een merk dat inzet op een natuurlijk alternatief voor suikers. En dus een betere en evenwichtigere voeding. En die koekjes, die smaakten overheerlijk.
 5. Aangezien wij ons huis nog wat aan het inrichten zijn ging ik ook langs bij Global Image PR om wat interieurinspiratie op te doen. En werd ik op slag verliefd op dit knusse hoekje.
 6. Deze namiddag trokken wij richting Oostende voor een bezoek aan de Spiekpietjesexpo. Tuur genoot van het verhaal. En nog meer van de speelruimte die er nadien was 🙂
 7. Om de dag af te sluiten gingen we nog snel een frisse neus halen aan het strand. En alhoewel het berekoud was genoot ik er van. En bedacht ik me dat we dat vaker gaan doen. Want zo een wandeling aan het strand was ideaal om mijn hoofd even leeg te maken.

Waar waren jullie de afgelopen weken met bezig? En welke foto’s haalden jullie social media accounts net niet? 

12 Comments

 • Delphine

  Ik heb zo hard getwijfeld over de press days, maar dat is dus kei-ver en ik zag het niet zitten alleen. Volgende keer gaan we gewoon samen 😉
  Spiekpietjes wil ik ook doen met Sep. Zeker nu hij dit jaar wel erg geïnteresseerd is in het hele Sinterklaasgebeuren.
  Ik krijg trouwens spontaan honger van jouw eerste foto’s. En ik heb net gegeten! 😉

  • Evi

   Dju, had ik dat geweten ik had met je afgesproken. Want met twee lijkt me dat zoveel fijner te zijn! Dus de volgende keer doen we dat gewoon samen 🙂 Die Spiekpietjes deden wij dit jaar voor het eerst net omdat Tuur zo een grote fascinatie en interesse heeft voor Sinterklaas. En hij genoot ervan 🙂 En die eerste salade, die was verrukkelijk! Als je eens in de buurt bent geef je maar een seintje, dan gaan we ze samen eens eten 😉

 • zwartraafje

  Het is al weer even geleden sinds ik nog eens op het strand was. Gelukkig kan een rustige boswandeling ook veel deugd doen en hoef ik daar minder ver voor te rijden. Hier was het een vrij rustige week. Ik heb nog eens met een vriendin afgesproken om bij te praten. Die dag was iets te intensief van me dus heb ik het de rest van de week rustig aan moeten doen. Maar ik heb mijn kerstkaarten kunnen afwerken, heb een paar blogposts ingepland en vanavond hebben we een etentje op de planning staan. Dus gelukkig ook voldoende leuke momenten naast het gebrek aan energie.

  • Evi

   Hier was het ook erg lang geleden hoor dat we naar de kust waren geweest want het is toch wel een flink uurtje rijden voor ons. En inderdaad zo een boswandeling kan ook enorm deugd doen he. Blij te lezen ook dat je voldoende leuke momenten had!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *