Fotografie

Zeven op zondag #3

Het einde van deze week breekt aan, tijd voor alweer een nieuwe Zeven op zondag! De afgelopen week werd er naarstig gewerkt, gelezen maar vooral ook veel gegeten 🙂

20170501_12274520170501_163319(0)20170502_13080720170503_20570920170506_124101PicMonkey Collage20170506_194708

  1. Maandag brachten we de dag door met mijn broer en zijn vriendin en smulden we van een heerlijke chili con carne (mijn broer maakte die trouwens, kan dat veel beter dan ik 😉 )
  2. Ik zorgde wel voor dessert: chocolademousse op speculaas naar een recept van Pascale Naessens.
  3. Na al dat smullen op maandag werd dinsdag de broeksriem terug wat aangetrokken en stond er ‘s middags een salade van Sandra Bekkari op het lunchmenu. Al zondig ik wel volledig tegen de Sanaregels want ik at die lekkere salade voor mijn computerscherm terwijl ik nog aan het werken was. Absoluut niet ideaal en gezond en een van de grootste werkpunten voor mij.
  4. Om mijn stressniveau wat omlaag te krijgen ben ik verschillende ontspanningsmethodes aan het uitproberen. Een warm bad nemen met een boek erbij, daarvan weet ik dat het helpt en dus stond dat hier de afgelopen week regelmatig op het programma.
  5. Weekend! Tijd voor wat ‘ongezondere’ kost: Tuur en ik smulden gisterenochtend van een lekkere chocoladekoek 🙂
  6. Een vroeg moederdagcadeautje: twee nieuwe kookboeken. Het eerste spotte ik in haar Instagramfeed en ik was erg benieuwd door geworden. Want geef toe, eten uit een kom met enkel een vork of een lepel, dat wil iedereen af en toe toch wel eens doen 😉 Het tweede boek zag ik her en der verschijnen in blogland en op Instagram. Ik wil proberen om zo nu en dan eens veganistisch te eten en dit boek lijkt alvast heel wat inspiratie te bieden!
  7. Netflix: ik blijf er een gecompliceerde relatie met hebben maar dankzij een aantal tips die ik kreeg heb ik intussen wel al The Crown gezien en waagde ik me opnieuw aan House of Cards (ja, ik weet het, ik loop grandioos achter op die hype :-)). Naar die laatste serie was ik al eens beginnen kijken net voor ik moest bevallen van Tuur maar ik raakte toen niet verder dan twee afleveringen. Intussen vind ik het wel iets hebben en kijk ik er met plezier naar.

8 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *