Fotografie

Zeven op zondag #5

Zondagavond, tijd voor een nieuwe zeven op zondag met daarin zeven foto’s die de afgelopen week mijn Instagramaccount net niet haalden.

20170530_11140620170531_214337(0)20170602_20332420170603_20050220170603_20195020170604_07562220170604_201830

 1. In ons kantoor in Brussel wordt er elke week vers fruit geleverd maar deze week werden we extra verwend want bovenop de gebruikelijke fruitmanden bracht een collega ook gigantisch veel verse aardbeien mee. Dat ik ervan gesmuld heb hoef ik jullie zeker niet te vertellen? 😉
 2. De ultieme ontspanning na een zware werkdag in tropische temperaturen: een bad met een glas rosé en een boek.
 3. Meerdere evenementen in dezelfde week betekent lange dagen maken en op vrijdagavond pas tegen half negen ‘s avonds thuiskomen. Al viel het al bij al nog goed mee want ik had op dat uur geen files meer en stond dus op een klein half uurtje thuis.
 4. De afgelopen week experimenteerde ik verder met veganistische gerechten en maakte ik onder andere een snelle bloemkoolcurry van haar klaar. Aan mijn presentatie skills kan duidelijk nog gewerkt worden maar het was wel heel lekker!
 5. Keuzestress voor het volgende boek dat ik wil lezen voor de Verbeelding Book Challenge. Of misschien toch maar voor eentje op mijn e-reader gaan?
 6. Juni staat ook elk jaar opnieuw synoniem voor die bruine envelop die ingevuld moet worden. Alhoewel ik grote fan ben van digitalisering blijf ik deze wel trouw op papier invullen. En gelukkig doet mijn papa elk jaar een check voor we hem posten want belastingen correct invullen is tegenwoordig geen sinecure.
 7. Het lief ging boodschappen doen en kwam met dit thuis. Hij weet dat ik fan ben van water met een smaakje en graag nieuwe dingen probeer dus leek het hem ideaal te zijn. Het is om eerlijk te zijn wel wennen, SPA water zonder bruis en met een smaakje. Ik ben nog niet helemaal overtuigd maar wie weet komt dat nog wel.

9 Comments

 • fieke

  Die bloemkoolcurry ziet er HEERLIJK uit!
  Hier ook te veel keuze aan boeken. Luxeproblemen hé?
  En die belastingen, die moeten we ook dringend invullen. Ik zie er elk jaar opnieuw tegenop!

 • Hilde

  Lekker, aardbeien! Die zou ik elke dag kunnen eten (maar dan wel onze eigen Belgische 😉 ). Voor water met een smaakje experimenteer ik al eens zelf graag met munt/limoen/citroen/… Getting things done van David Allen vind ik erg goed. En ja…die belastingen hé hier ook geen sinecure en ik ben ook nog van de oude stempel die dat liever op papier invult (ik vertrouw dat precies wat meer).

  • Evi

   Blij dat ik niet de enige ben die die dingen precies toch liever op papier invult. Het geeft inderdaad een soort van vertrouwen (al kan dat ook volledig verkeerd zijn :-)).

  • Evi

   Ja he 🙂 Al krijgen we die niet elke dag of week hoor. Wel elke week twee grote fruitmanden en dat vind ik eigenlijk al een grote luxe (en een erg goede stimulans om meer fruit te eten).

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *