5 beelden, 5 dingen #2

Ik zag het al vaker voorbij komen bij Kelly van Tales from the Crib en Kristien van Ditjes en Datjes: een aantal fotoโ€™s die hun week beschrijven, en wat uitleg erbij. Zelf lees ik die berichten altijd ongelooflijk graag. En dus besloot ik om die rubriek over te nemen. Dus bij deze: 5 beelden van de afgelopen maanden (maart & april)!

5 beelden onverwacht bloemetjes krijgen
5 beelden Tuur en het lief maken pizza's
terug gaan joggen
boekenbox
paaswandeling KWB

5 beelden, 5 dingen

 1. Ik had het de afgelopen tijd niet altijd even makkelijk, door tal van redenen. Het lief merkte dat en verraste me de afgelopen weken regelmatig eens met een boeketje bloemen dat hij met Tuur was gaan halen. Instant happiness. En meteen ook iets waar ik heel lang en hard van genoot. Want verse bloemen fleuren het huis hier toch wel meteen wat extra op.
 2. De laatste week van de paasvakantie hadden het lief en Tuur samen een weekje vakantie. En besloten ze op woensdag dat zij voor het eten zouden zorgen. Mijn pizza heeft nog nooit zo lekker gesmaakt ๐Ÿ˜‰ .
 3. Nu het terug wat later donker wordt ’s avonds en de zon al wat vaker doorbreekt, begon het bij mij terug te kriebelen om te gaan joggen. De extra push kreeg ik onder meer door de april challenge die Miek Bams op poten zette. En door de update in de Start 2 run app. En dus ben ik de afgelopen weken terug gestart met joggen.
 4. Je kan nooit genoeg boeken hebben. En dat was exact wat ik dacht toen ik zag dat Lieselotte een boekenbox op de markt bracht. De eerste box bevatte naast een boek waar ik heel erg naar uitkijk ook een geurkaars en enkele zakjes thee. Alles wat ik nodig heb voor wat me-time ๐Ÿ˜‰ .
 5. De eerste week van de paasvakantie had ik een weekje vakantie met Tuur. En daar heb ik keihard van genoten. De rust was immers enorm welkom. En ik genoot er ook wel van om nog eens met Tuur op stap te kunnen gaan. Zo bezochten we onder andere de Dino expo in Brussel en deden we tal van paaswandelingen/zoektochten.

14 Comments

 1. Samaja 22/04/2021 at 17:51

  Haha, zijn blik is zo zelfvoldaan bij die pizza ๐Ÿ™‚

 2. Kelly 22/04/2021 at 21:44

  Leuk beeldverslag! Hopelijk zijn er makkelijkere tijden in het vooruitzicht. X

  1. Evi 28/04/2021 at 08:35

   Thx! En dat komt wel hoor die makkelijkere tijden. Het is hier gewoon even razend druk en de batterijen zijn plat en raken ff niet goed opgeladen. Maar ik duim dat tegen de zomer het allemaal wat rustiger gaat worden.

 3. Hilde 24/04/2021 at 10:16

  Zo’n onverwachte verrassing kan voor wonderen zorgen hรฉ. Goed dat je, je zo gesteund weet. Op naar hopelijk betere tijden Evi. En intussen blijven genieten van de kleine vanzelfsprekende dingen.

 4. Kris10 26/04/2021 at 11:12

  Pizza met liefde gemaakt is dubbel zo lekker

 5. Katrien 26/04/2021 at 17:39

  Ik duim mee voor rustigere wateren ??. Ik ben ook terug aan het lopen, maar amai, het is weer keihard afzien ook. Ik vraag mij onderweg vaak af waar ik mee bezig ben maar achteraf wel heel voldaan dat ik heb volgehouden.

  1. Evi 28/04/2021 at 15:52

   Het lopen is hier ook keihard afzien ze, maar inderdaad nadien is er wel een heel voldaan gevoel he ๐Ÿ™‚

 6. Goofball 27/04/2021 at 21:23

  oooh heerlijke zelfgemaakte pizza. Laat je nog maar verder goed verwennen door je mannen.

  1. Evi 28/04/2021 at 15:56

   Thx & ga ik doen hoor! ๐Ÿ™‚

 7. zwartraafje 03/05/2021 at 14:46

  Hopelijk komt er snel verandering in en worden die moeilijke weken vervangen door een periode waarin alles vanzelf lijkt te gaan en jij weer tot rust kan komen. Al betekent dat natuurlijk niet dat bloemen dan plots niet meer welkom zijn. Die doen immers altijd deugd. Ik vind Tuur zijn uitdrukking echt super. Die is al helemaal tevreden nog voor hij de pizza heeft kunnen proeven.

  1. Evi 17/05/2021 at 11:34

   Hahahaha, dat is. Denk dat hij vooral ook gewoon erg fier was ๐Ÿ˜‰ En inderdaad, ik hoop ook snel op betere weken, maar dan wel met bloemetjes ๐Ÿ˜‰

Leave a Reply