5 beelden 5 dingen
Fotografie

5 beelden, 5 dingen #2

Ik zag het al vaker voorbij komen bij Kelly van Tales from the Crib en Kristien van Ditjes en Datjes: een aantal foto’s die hun week beschrijven, en wat uitleg erbij. Zelf lees ik die berichten altijd ongelooflijk graag. En dus besloot ik om die rubriek over te nemen. Dus bij deze: 5 beelden van de afgelopen maanden (maart & april)!

5 beelden onverwacht bloemetjes krijgen
5 beelden Tuur en het lief maken pizza's
terug gaan joggen
boekenbox
paaswandeling KWB

5 beelden, 5 dingen

  1. Ik had het de afgelopen tijd niet altijd even makkelijk, door tal van redenen. Het lief merkte dat en verraste me de afgelopen weken regelmatig eens met een boeketje bloemen dat hij met Tuur was gaan halen. Instant happiness. En meteen ook iets waar ik heel lang en hard van genoot. Want verse bloemen fleuren het huis hier toch wel meteen wat extra op.
  2. De laatste week van de paasvakantie hadden het lief en Tuur samen een weekje vakantie. En besloten ze op woensdag dat zij voor het eten zouden zorgen. Mijn pizza heeft nog nooit zo lekker gesmaakt 😉 .
  3. Nu het terug wat later donker wordt ‘s avonds en de zon al wat vaker doorbreekt, begon het bij mij terug te kriebelen om te gaan joggen. De extra push kreeg ik onder meer door de april challenge die Miek Bams op poten zette. En door de update in de Start 2 run app. En dus ben ik de afgelopen weken terug gestart met joggen.
  4. Je kan nooit genoeg boeken hebben. En dat was exact wat ik dacht toen ik zag dat Lieselotte een boekenbox op de markt bracht. De eerste box bevatte naast een boek waar ik heel erg naar uitkijk ook een geurkaars en enkele zakjes thee. Alles wat ik nodig heb voor wat me-time 😉 .
  5. De eerste week van de paasvakantie had ik een weekje vakantie met Tuur. En daar heb ik keihard van genoten. De rust was immers enorm welkom. En ik genoot er ook wel van om nog eens met Tuur op stap te kunnen gaan. Zo bezochten we onder andere de Dino expo in Brussel en deden we tal van paaswandelingen/zoektochten.

14 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *