Count your blessings #1

Tijdens de Perfect? Blogchallenge leerde ik om meer aandacht te hebben voor kleine gelukjes, dingen die voor anderen waarschijnlijk erg alledaags lijken maar die bij mij wel voor een glimlach zorgden. Ik zag bij heel wat andere bloggers (waaronder Samaja, HildeSilke en Gerhilde) regelmatig al dergelijke posts verschijnen en lees die altijd met enorm veel plezier. Om zelf nog wat vaker stil te staan bij die kleine geluksmomenten ga ik ze vanaf nu niet enkel meer noteren in mijn BuJo maar ze maandelijks ook delen met jullie!

In augustus waren dit enkele van mijn geluksmomenten: de prachtige oorringen die ik cadeau kreeg van een hele goeie vriendin * de mok koffie die het keukenpersoneel me bracht toen ik voor dag en dauw op kantoor was * zonder al te veel moeite 6,15 kilometer joggen onder een prachtige avondzon * starten in een nieuw boek en meegezogen worden in het verhaal * het lief dat voor mij medicijnen ging halen bij de apotheker * mijn allereerste blogsamenwerking * ijsjes krijgen op het werk * te horen krijgen van de diëtiste dat het streefgewicht dat ik voor ogen had realistisch is * gaan brunchen met het lief en Tuur * verjaardagstaart eten in het nieuwe huis van mijn jongste broer * het lief dat mosselen voor me maakt * Tuur die steeds beter begint te praten * een warm en een ontspannend bad kunnen nemen * leuke nieuwe muziek ontdekken terwijl ik de file in de Brusselse tunnels trotseer * samen met Tuur de Kabouterdans dansen

Waar genoten jullie van in augustus? 

15 Comments

 1. Sofie 06/09/2017 at 19:51

  Leuk om te lezen, ik schrijf ze ook in mijn BuJo en ik heb ook al gedacht om er een rubriekje van te maken 🙂
  Ik heb genoten van mijn verlof en quality-time met mijn honden – lezen – stilte – wandelen

 2. Samaja 06/09/2017 at 20:07

  Zo leuke dingen allemaal. Nieuwe muziek ontdekken die je goed vindt is altijd geweldig, zelfs al is het in de file :-).

 3. Lize 07/09/2017 at 09:26

  Allemaal leuke dingen 🙂 Fijn om te lezen ook.

 4. Annelies 10/09/2017 at 12:12

  Heerlijk, ik moet dringend ook nog eens een nieuw lijstje schrijven!

  1. Evi 13/09/2017 at 08:34

   Doen! Ik kijk er al naar uit!

 5. zwartraafje 11/09/2017 at 10:18

  Ik haal er even mijn bullet journal bij … Enkele van mijn geluksmomenten in augustus waren: het afhalen van de afgeprintte foto’s die ik bij Kruidvat bestelde en deze vervolgens ophangen in huis * bijpraten met een aantal vriendinnen * de Bloggers High Tea die ik organiseerde * een gesprekje met mijn lieve broer * knuffelen met de kat van de buren waar ik op mocht letten terwijl ze op vakantie waren * een dagje Rotterdam met mijn nichtje * de leuke Funko van Luna Lovegood die ik tot mijn verbazing toch nog te pakken kreeg * lieve reacties op de enquete op mijn blog * …

  1. Evi 13/09/2017 at 08:38

   Dat zijn ook heel wat mooie geluksmomenten 🙂

 6. Flavie 13/09/2017 at 15:30

  Leuk om te lezen! 🙂
  Wij hebben vooral genoten van onze vakantie samen.

 7. Hilde 15/09/2017 at 14:02

  Die kabouterdans met Tuur dansen dat lijkt me een heerlijk ontspannend momentje! Het hoeft inderdaad niet veel te zijn om goed te zijn hé. Op die manier is het altijd een beetje nagenieten van die kleine, kostbare momenten door ze te verzamelen. Een rubriek die ook ik bijzonder graag lees Evi.

  1. Evi 17/09/2017 at 17:16

   Dankjewel 🙂 En die kabouterdans was inderdaad heerlijk ontspannend, net als de Bumbadansjes dit weekend 😉

 8. Count your blessings - Text Fairy | Content Writer & Journalist 17/01/2020 at 22:01

  […] zie ze bij veel bloggers passeren, de kleine gelukjes van elke dag. Bijvoorbeeld bij Evi en Gerhilde. Ook ik sta op drukke dagen niet altijd stil bij de little things maar als ik er […]

Leave a Reply