Gouden randjes

Count your blessings #1

Tijdens de Perfect? Blogchallenge leerde ik om meer aandacht te hebben voor kleine gelukjes, dingen die voor anderen waarschijnlijk erg alledaags lijken maar die bij mij wel voor een glimlach zorgden. Ik zag bij heel wat andere bloggers (waaronder Samaja, HildeSilke en Gerhilde) regelmatig al dergelijke posts verschijnen en lees die altijd met enorm veel plezier. Om zelf nog wat vaker stil te staan bij die kleine geluksmomenten ga ik ze vanaf nu niet enkel meer noteren in mijn BuJo maar ze maandelijks ook delen met jullie!

In augustus waren dit enkele van mijn geluksmomenten: de prachtige oorringen die ik cadeau kreeg van een hele goeie vriendin * de mok koffie die het keukenpersoneel me bracht toen ik voor dag en dauw op kantoor was * zonder al te veel moeite 6,15 kilometer joggen onder een prachtige avondzon * starten in een nieuw boek en meegezogen worden in het verhaal * het lief dat voor mij medicijnen ging halen bij de apotheker * mijn allereerste blogsamenwerking * ijsjes krijgen op het werk * te horen krijgen van de diëtiste dat het streefgewicht dat ik voor ogen had realistisch is * gaan brunchen met het lief en Tuur * verjaardagstaart eten in het nieuwe huis van mijn jongste broer * het lief dat mosselen voor me maakt * Tuur die steeds beter begint te praten * een warm en een ontspannend bad kunnen nemen * leuke nieuwe muziek ontdekken terwijl ik de file in de Brusselse tunnels trotseer * samen met Tuur de Kabouterdans dansen

Waar genoten jullie van in augustus? 

15 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *