Gouden randjes

Count your blessings #2

In deze rubriek sta ik stil bij de mooie momenten van de afgelopen weken. Vaak zijn het kleine gelukjes die voor anderen erg alledaags lijken maar bij mij voor een glimlach zorgen. Door er nadien nog eens bij stil te staan geniet ik er, en hopelijk jullie ook, extra van.

In september genoot ik onder meer van: 

Starten met Keep Running en merken dat ik het blijf volhouden * Kunnen smullen van heel wat verjaardagstraktaties van collega’s op het werk * Liedjes herontdekken tijdens de file en daar goedgezind van worden * Complimenten krijgen over het evenement dat ik voor het werk organiseerde * Gaan eten met mijn broers voor onze verjaardag * Het allereerste evenement van Blogacademie bijwonen en daar heel wat nuttige tips opsteken * Spelen met Tuur in de nazomerzon * Fijne post krijgen van een collega-blogster * Mijn nieuwe sneakers * Een boek winnen bij Blogacademie * Onze bouw die vorderingen maakt * Mijn noise cancelling hoofdtelefoon die absoluut dienst bewijst * De akte van ons huis die eindelijk getekend werd waardoor het nu officieel van ons is * Leuke nieuwe gerechten ontdekken die passen binnen mijn nieuwe levensstijl (want neen het is geen dieet ;-))

Nieuwsgierig als ik ben hoor ik heel graag waar jullie de afgelopen weken van genoten! 🙂 

7 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *