Count your blessings #2

In deze rubriek sta ik stil bij de mooie momenten van de afgelopen weken. Vaak zijn het kleine gelukjes die voor anderen erg alledaags lijken maar bij mij voor een glimlach zorgen. Door er nadien nog eens bij stil te staan geniet ik er, en hopelijk jullie ook, extra van.

In september genoot ik onder meer van: 

Starten met Keep Running en merken dat ik het blijf volhouden * Kunnen smullen van heel wat verjaardagstraktaties van collega’s op het werk * Liedjes herontdekken tijdens de file en daar goedgezind van worden * Complimenten krijgen over het evenement dat ik voor het werk organiseerde * Gaan eten met mijn broers voor onze verjaardag * Het allereerste evenement van Blogacademie bijwonen en daar heel wat nuttige tips opsteken * Spelen met Tuur in de nazomerzon * Fijne post krijgen van een collega-blogster * Mijn nieuwe sneakers * Een boek winnen bij Blogacademie * Onze bouw die vorderingen maakt * Mijn noise cancelling hoofdtelefoon die absoluut dienst bewijst * De akte van ons huis die eindelijk getekend werd waardoor het nu officieel van ons is * Leuke nieuwe gerechten ontdekken die passen binnen mijn nieuwe levensstijl (want neen het is geen dieet ;-))

Nieuwsgierig als ik ben hoor ik heel graag waar jullie de afgelopen weken van genoten! 🙂 

7 Comments

 1. zwartraafje 20/10/2017 at 13:49

  De jaarlijkse controle in het ziekenhuis die sneller achter de rug was als verwacht, een leuke dagje op stap met mijn nicht, een heerlijke kersenmilkshake, twee Forever Friends beeldjes vinden in een tweedehandse winkel, een verjaardagsontbijt bij een vriendin, bijpraten met mijn schoonzusjes, voor het eerst Tapas eten bij een vriendin thuis, lieve post van een blogcollega, pompoensoep maken, nieuwe kookboeken uitproberen, …

 2. Flavie 21/10/2017 at 08:33

  Allemaal fijne momenten! Leuk om te lezen 🙂

 3. Samaja 21/10/2017 at 13:34

  Leuk om die kleine gelukjes te kunnen lezen. Ik hou dat voor mezelf ook graag bij 🙂

  1. Evi 22/10/2017 at 17:06

   Ik vind die van jou ook altijd heel fijn om te lezen 🙂

 4. Sofie 21/10/2017 at 20:52

  Oh blog je eens over je noise cancelling hoofdtelefoon?
  Veel leuke gelukjes!

  1. Evi 22/10/2017 at 17:07

   Ja hoor, review staat voor binnenkort op de planning 🙂

 5. Leen Vandebergen 16/11/2017 at 16:06

  Mooi die nieuwe sneakers, met die gouden tip!

Leave a Reply