Count your blessings – Juni 2018

In deze rubriek sta ik stil bij de mooie momenten van de afgelopen weken. Vaak zijn het kleine gelukjes die voor anderen erg alledaags lijken maar bij mij voor een glimlach zorgen. Door er nadien nog eens bij stil te staan geniet ik er, en hopelijk jullie ook, extra van.

In juni genoot ik onder andere van deze kleine gelukjes:

Looppret * een stevige klassieker die ik las voor de Verbeelding Book Challenge * het wenmoment dat Tuur doorbracht op school * zalig lekker water in een hotel in Beveren-Waas * onze bouw die goed vooruit gaat * Blogcocktail en Instameet die collegablogsters Nina en Renilde organiseerden * het allereerste recensie-exemplaar dat ik aanvroeg en in de bus kreeg * Tuur die me zoentjes gaf terwijl ik ziek was * eindelijk werk maken van de cursussen waarvoor ik was ingeschreven * snipperdagen * zonnige dagen doorbrengen met Tuur * het lief dat me steunde toen het hier even moeilijk ging * het lief dat voor me zorgde en Tuur zoveel mogelijk entertainde toen ik met een buikgriep worstelde * een trouwfeest samen met het lief bijwonen * een nieuwe Kookboekweek * ijsjes eten tegen de warmte * nieuwe fijne sneakers vinden * een zomerse BBQ op het werk met lekkere desserten * de boerderij van Delhaize in elkaar knutselen en zien hoeveel fun Tuur er nadien met heeft

Waar genoten jullie zoal van in juni? 

10 Comments

 1. fieke 08/07/2018 at 20:15

  Leuke dingen allemaal! Gaat Tuur al naar school?! Wauw!

  1. Evi 09/07/2018 at 07:33

   In september 🙂 Hij mocht eigenlijk in mei, maar aangezien we in augustus verhuizen besloten we om hem pas in september te laten starten. Maar ze organiseren op school dan wel twee wenmomenten. Eentje in juni als er nog kindjes in de klas zitten. En eentje eind augustus. Doet vreemd hoor, je kleintje plots op school zien 🙂

 2. Samaja 08/07/2018 at 20:55

  De bouw die goed vooruit gaat, dat is inderdaad iets om heel blij van te zijn! Het is een zeldzaamheid!

  1. Evi 09/07/2018 at 07:35

   Hahahaha, ja he, het is inderdaad een zeldzaamheid 🙂

 3. Sofie 08/07/2018 at 21:08

  Fijne momenten in juni! Wat fijn dat je een recensie-exemplaar gekregen hebt. Benieuwd!

  1. Evi 09/07/2018 at 07:36

   Een verslag komt er eind deze maand aan!

 4. Josefien De Bock 08/07/2018 at 21:59

  Wat een heerlijke momenten allemaal!
  Ik heb de voorbije 2 zomerse weekenddagen ook doorgebracht met Emil, niks dan leuke dingen gedaan en genoten van de tijd voor ons tweetjes. Dat geeft zo’n boost hé, ideaal om op terug te kijken als je eens een minder dagje hebt.

  1. Evi 09/07/2018 at 07:38

   Absoluut! Op mindere dagen kijk ik dan vaak even naar foto’s van de dagen dat ik doorbracht met Tuur en/of het lief. En dan kan ik er weer even tegen 🙂

 5. Flavie 14/07/2018 at 09:15

  Mmm ijsjes!! 🙂
  Mijn fijne juni momentjes komen binnenkort op de blog 😉

Leave a Reply