Gelukjes Count your blessings juni 2018
Gouden randjes

Count your blessings – Juni 2018

In deze rubriek sta ik stil bij de mooie momenten van de afgelopen weken. Vaak zijn het kleine gelukjes die voor anderen erg alledaags lijken maar bij mij voor een glimlach zorgen. Door er nadien nog eens bij stil te staan geniet ik er, en hopelijk jullie ook, extra van.

In juni genoot ik onder andere van deze kleine gelukjes:

Looppret * een stevige klassieker die ik las voor de Verbeelding Book Challenge * het wenmoment dat Tuur doorbracht op school * zalig lekker water in een hotel in Beveren-Waas * onze bouw die goed vooruit gaat * Blogcocktail en Instameet die collegablogsters Nina en Renilde organiseerden * het allereerste recensie-exemplaar dat ik aanvroeg en in de bus kreeg * Tuur die me zoentjes gaf terwijl ik ziek was * eindelijk werk maken van de cursussen waarvoor ik was ingeschreven * snipperdagen * zonnige dagen doorbrengen met Tuur * het lief dat me steunde toen het hier even moeilijk ging * het lief dat voor me zorgde en Tuur zoveel mogelijk entertainde toen ik met een buikgriep worstelde * een trouwfeest samen met het lief bijwonen * een nieuwe Kookboekweek * ijsjes eten tegen de warmte * nieuwe fijne sneakers vinden * een zomerse BBQ op het werk met lekkere desserten * de boerderij van Delhaize in elkaar knutselen en zien hoeveel fun Tuur er nadien met heeft

Waar genoten jullie zoal van in juni? 

10 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *