Varia

Doodgewone dingen #2

Stilstaan bij de doodgewone dingen die je hart doen zingen, een topidee was dat van Kelly voor haar rubriek in De Standaard! Toen ik eerder deze week bij haar een post erover las was ik getriggerd om nog eens stil te staan bij vijf dingen die deze week mijn hart deden zingen:

  1. Gaan joggen op donderdagochtend, merken dat het beter ging dan verwacht en na dat toertje van 5km vaststellen dat ik ze gelopen heb onder de tijd die ik had vooropgesteld
  2. Totaal onverwacht bloemen krijgen als bedankje voor het vele werk van de afgelopen weken en maanden
  3. Veganrecepten uitproberen en merken dat ik die erg lekker vind
  4. Gaan werken terwijl de meerderheid van de rest van het land thuis is is niet fijn. Geen file hebben naar het werk en in Brussel een zo goed als verlaten Schumanplein tegenkomen daarentegen zijn wel heel fijn 🙂
  5. Een geweldig fijn én kindvriendelijk restaurant ontdekken in Leuven! Alleen was ik zelf zo aan het genieten van het gezelschap en van Tuur zijn allereerste echte restaurantbezoek dat ik totaal ben vergeten foto’s te nemen 🙂

PicMonkey Collage20170524_17464220170523_12500520170526_065759

Meer doodgewone dingen waar ik gelukkig van word vind je trouwens hier.

Waar werden jullie deze week gelukkig van? 

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *